Послание от СаЛуСа – 5.10.2012 г.

5.10.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 5.10.2012 г.

Много неща наближават своята кулминация и дори разкриването може отначало да бъде оповестено от малко очаквани източници. Ако стане така, това ще принуди други държави да признаят какви са били собствените им контакти. Без съмнение те неохотно ще разкриват пълния мащаб на всичко, което се е правило. Въпреки това е време да се узнае истината и в края на краищата по-голямата част от нея ще е просто потвърждение на това, което вече е известно.

Без съмнение Националната Сигурност ще бъде използвана като извинение за укриване на информацията за споразуменията с извънземните, тайно работили с правителството на САЩ в подземни бази. Става въпрос също така за съдбата на съществата, които са били взети в плен след спасяването им от претърпели авария кораби. Има толкова много улики срещу тъмните сили, а истината ще се разкрие, когато фактите накрая излязат наяве.

Истината всъщност е по-странна от измислицата - вие сте живели в изкривено време и вашият прогрес умишлено е бил задържан. Ако ползите от новите открития ви бяха предоставени, вие бързо щяхте да преминете през периода на възстановяване след последната Световна Война. Вместо това станахте заложници на петролната и фармацевтичната индустрии, които направиха така, че да не можете да се измъкнете от техния контрол и възпрепятстваха всички открития в сферата на свободната енергия и по-слабата зависимост от лекарства.

Не че промените не можеха да бъдат осъществени, но онези, които бяха готови да направят това, получаваха заплахи за живота си и не смееха да продължат напред. С времето ще научите кои бяха виновниците за това и кой ги поддържаше.

Разбираемо е може би, че най-голямата сфера на секретност е свързана с откритията в областта на космическите пътувания. Цялата тази тема е затъмнена от дезинформация с цел да ви обърка и тези, които участват в това, не се спираха пред нищо, за да скрият истината. Това прави ”търсенето” на извънземен живот да звучи по-скоро комично, когато Правителството и военните вече работят с тях и са правили това в продължение на много години. Сведения за това могат да се открият във вашия Интернет и много изследователи издадоха много добри книги с подробности за техните разследвания.

Членовете на Галактическата Федерация на Светлината често са били атакувани и заплашвани по време на придвижването си във вашето небе. Ние не им отговаряме по същия начин, защото имаме достатъчно възможности да се погрижим за себе, използвайки нашите напреднали технологии. Въпреки това считаме отношението на военните спрямо нас за неприемливо, защото ние никога не сме представлявали никаква заплаха за вас.

Когато ни принуждават да действаме в отговор, освен излизане от тяхното полезрение ние сме принудени да „неутрализираме” някои кораби, но първо преместваме пилотите на борда на нашия кораб. В близко бъдеще те може да се върнат на Земята, за да потвърдят истинността на нашите сведения. Също така трябваше да прибегнем до подобни действия, когато вашите власти игнорираха нашите нареждания да не изнасят ядрени устройства извън Земята. Когато това, което правите, представлява заплаха за други цивилизации, ние имаме всички пълномощия да предприемем действия и да я предотвратим.

Времето за приключване с войните и всичко, свързано с тях, свърши, въпреки това някои страни са готови да изложат гражданите си на опасност като започнат още една война в Близкия Изток. Ние не можем да спрем дребните ви битки, но ще се намесим, както много пъти сме го правили, ако открием, че се планира използване на ядрени оръжия. Мислете за Мир, Скъпи мои и ще помогнете за Създаване на повече Светлина и ще усилите решетките около Земята. Това ще помогне за трансмутиране на негативните енергии и ще намали шансовете за по-нататъшна вражда между държавите. Време е да пораснете и да станете отговорни граждани и да се грижите за Красивата си Земя и за всички други форми на живот. Онези, които чувстват, че не са в състояние да го направят, няма да имат право да претендират за Издигане и ще се наложи още да се учат.

Знаем, че вие сте на различни нива на развитие и не съдим онези, които изостават. Вие се развивате с такава скорост, която е най-подходяща за вас като личност, и в това е цялата прелест на прераждането, което ви дава постоянни възможности за усвояване на уроци. Така че няма нужда да се тревожите за тези около вас, които сякаш малко разбират какво означава Издигането. Дали го приемате или не, всичко върви в кръг поради цикличната природа на битието. Такива души няма да изгубят опита, получен от тях в дуалността и той ще им даде полезни предимства в по-нататъшната духовна еволюция.

Имайте предвид, че Бог има велик план за Вселената и поради Божията Любов към целия живот към него трябва да се отнасяте като към опит, който ви дава пълна свобода да действате както искате. Но в действителност вие трябва да се учите от избора си, ако той се намесва или вреди на друга душа. В такъв случай именно вие решавате как да постигнете нужното разбиране, което ще ви отведе напред. Естествено По-Висшите Същества ще споделят мъдростта си с вас и ще ви посъветват по най-добрия начин. Животът сякаш често напредва по чиста случайност, но ние ви казваме, че когато това влияе на вашия живот, всичко е планирано. Може да не ви се струва така, особено ако сте поели неприятни задачи и все пак именно трудните предизвикателства са това, което ви дава по-голяма възможност за скок напред.

В тези крайни времена повечето от вас са избрали да изчистят всяка остатъчна карма. Това означава, че вие със сигурност имате напрегнат живот и що се отнася до отношенията ви, имате съществуване с много висини и падения. Продължавайте пътя си, без да се отклонявате, защото ви е даден не само шанс да се издигнете, но действията ви могат също да помогнат на други хора. Цялата Човешка Раса участва в това и именно вашето колективно съзнание е това, което диктува колко високо или ниско отивате. Разбира се, поради важността на Издигането, вие получавате огромна помощ за вашето извисяване. Ние искаме да видим колкото може повече от вас да се издигнат и когато „светнете”, ние знаем, че сте открили нещо от истинската си същност и се пробуждате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че среднощният час настъпи и че имате толкова малко време да вложите сърце и душа, за да осигурите своята готовност за издигането. Останете фокусирани върху целите си и не се разсейвайте от странното поведение на онези, които се опитват да ви отдалечат. Тъмните сили предприемат последните си безплодни опити да попречат на вашето издигане, но това ще се случи единствено, ако вие го позволите. Вървете смело в Светлината и Любовта, които обграждат вашата Земя.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/5102012.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments