Послание от СаЛуСа – 3.10.2012 г.

 3.10.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 3.10.2012 г.

Както несъмнено забелязвате, вълнението сред населението на света се увеличава. Хората не са настроени повече да страдат заради злодеянията на Банкерите, които причиниха въвеждането на жестоки мерки за икономии в пострадалите държави. Правителствата се страхуват от силата на хората и знаят, че ако населението настоява, те ще бъдат принудени да намерят друго решение на проблемите.

В крайна сметка, опрощаването на дълговете е оптималното решение, но вие ще трябва да изчакате и да видите дали тази идея ще бъде приета.

Вас, хората, умишлено ви държаха в нужда с цел Илюминатите да ви направят зависими от тях. По този начин те бяха в състояние да ви диктуват точно как да се развива животът ви.

И така, играта на власт все още се играе, но в крайна сметка везните се накланят в полза на хората, които се пробудиха за това как са били подвеждани да позволят на тъмните сили да управляват живота им. Като Суверенни Същества вие трябваше да имате далеч по-добро качество на живота и имаше далеч по-адекватни средства за вашите правителства да постигнат това.

Богатите и властимащите задържат вашето развитие, за да поддържат собствената си позиция в обществото. Когато богатството се преразпредели, ще видите, че в света е имало достатъчно, за да се радва всеки на изобилие. Промените, които ще доведат до връщане на изобилието, са в ход и след известно време ще се случат в живота ви. Ние от Галактическата Федерация на Светлината ще имаме роля в това, и плановете вече са готови.

Както и вие, ние чакаме да се осъществи достатъчен напредък, за да можем да пристъпим към нашите задължения към вас, за да гарантираме, че пътят към Издигането се отваря по-бързо. Очевидно с наближаването на крайните времена по толкова бърз начин ние действително искаме да имаме възможността да дойдем на Земята, защото нашата технология ще позволи комуникациите да се издигнат на по-ефективно ниво.

Тогава ще можем да се обърнем към света, който ще чуе това, което искаме да съобщим на различните езици. В общи линии ние трябва да се уверим, че всеки ще узнае за Издигането и ще има възможност да вземе участие в него. Някои разбира се ще се интересуват малко или въобще няма да се интересуват от това, но поне няма да могат да кажат, че не са знаели за него.

Ние виждаме, че разделението на Земята става по-голямо между тези, които са от Светлината, и онези, които все още са задържани от по-ниските енергии. Но Пробуждането постепенно се разпространява и много души осъзнават по-големия си потенциал да правят промени към по-добро в живота си. Липсата на вяра в Бог не е непременно пречка за хората да се възнесат, тъй като много от тях по сърце са много мили и достойни хора. Това, което има значение, е какви сте отвътре, но ние винаги се връщаме към необходимостта да се отнасяме към другите така, както към себе си. Ние непрестанно ще ви напомняме, че Всички Вие Сте Едно и ако можете да приемете това, вие ще се придвижите в Светлината, заради Любовта ви към всички Същества. Доста лесно е да се издигнете, а с това ще изпитате по-голяма степен на съзнание.

Дори и за миг не се съмнявайте, че сте мощни души и не поставяйте никакви ограничения за способността си да постигнете по-високо ниво на съществуване. Вие имате потенциала да бъдете каквито искате, но трябва да работите за това, за да успеете. Вие не без причина сте наричани Богове и много от вас са вече Майстори. В близкото бъдеще ще откриете истинската си идентичност и ще откриете, че сте се научили на много неща от опита си в дуалността. Ще продължите, за да получите нов опит, но в по-високите измерения темпото на еволюцията е много по-бавно. По правило, няма да се сблъсквате с тези ежедневни трудности, каквито имате сега, или няма да имате възможност да еволюирате толкова бързо.

След толкова дълго време в по-ниските вибрации ще е приятна промяна за вас да се преместите в мирни измерения, където ще можете да си починете и да се забавлявате. Има още толкова много нива, в които можете да еволюирате, и всяко едно от тях има все по-високи вибрации и Светлина. В крайна сметка вие ще се придвижите отвъд необходимостта да приемате форма, както я разбирате, но ще можете да я придобивате, когато ситуацията го изисква. Вие няма незабавно да получите всички предимства заедно, но бързо ще придобиете нови предимства, които ще заменят онези, които изоставяте. Задълженията и неприятностите на живота в третото измерение повече няма да съществуват и целият живот ще е красив и удовлетворяващ опит.

Продължавайте да гледате на светлата страна на нещата, дори и ако страдате от болест или недъг, защото те няма да са с вас за дълго. Тялото ви вече се променя и скоро вибрациите ви ще са достатъчно силни, за да се осъществи пълно обновление. Мисълта да имате съвършено тяло ще помогне за неговото създаване, защото вие получавате именно това, върху което се фокусирате.

Затова ви призоваваме да се фокусирате върху Светлината, а не върху неща от по-ниските енергии. Не се съмнявайте в способностите си, защото можете да създавате чрез чиста мисъл. Разбира се, когато е колективно, това се увеличава експоненциално и ви носи напред към Издигането. То допълнително е се усилва от Светлината, която идва към вас от много други източници както на Земята, така и извън нейните предели.

Ние постоянно ви информирахме, че като високо развито духовно Същество, Барак Обама беше предопределен да спечели Президентските Избори. Сега виждате, че позицията му изглежда гарантирана, а това означава, че ние можем да изчакаме приключването на изборите, за да пристъпим към Разкриването. То ще доведе до започването на много големи промени и накрая ще видите краха на тъмните сили. Те изживяват последните си дни и трябваше да си отидат преди доста време, но все още се опитват да отричат очевидния факт, че Светлината е победител. За това не помогна апатията на хората, които не успяват да видят, как свободата им е отнета от тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви информирам, че ние продължаваме да премахваме тъмните сили, които използваха бази на вашата Земя от много дълго време. На тях не им е позволено да останат повече тук и нямат място в процеса на Издигането. Съществуването им досега основно беше наследство от преди няколко хиляди години, и доказателствата за това остават в документираната ви история. Както много от вас знаят, в близкото минало на Сивите им беше позволено да пребивават на Земята по силата на споразумение с правителството на САЩ, но те също трябва да напуснат.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/3102012.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments