Послание на СаЛуСа – 15.10.2012 г.

15.10.2012 г.

Послание на СаЛуСа – 15.10.2012 г.

Наблюдавайки вашия свят, ние виждаме, че личното ви пробуждане става по-силно и хората са повече готови да говорят помежду си за Издигането. Разбира се, има трудности в обясняването на това какво ще означава това за всеки поотделно, но поне семето на знанието е посято и ще расте. Естествено има планове да ви се даде информация на глобално ниво, за да може хората разбират каква чудесна възможност се открива за всяка душа.

Все пак ще има известно недоверие или страх сред тези, които научават за първи път за Издигането, но когато видят другите да приветстват новините с отворени обятия, те ще се почувстват по-сигурни за бъдещето си. В действителност хората имат склонност да се групират и вашите инстинкти ви казват, че силата е в единението.

Именно в семействата е най-вероятно да се появят най-големите проблеми, защото, доколкото това е затворена клетка, те искат да останат заедно. Има големи шансове те вече да са планирали да отидат в бъдещето заедно. Обаче ще има и случаи, когато един член на семейството твърдо ще отстоява собствените си чувства, които може да са противоположни на тези, които са приели другите членове на семейството.

При тези обстоятелства вие трябва да позволите на този човек да упражни избора на свободната си воля. Подсъзнателно всяка душа инстинктивно знае какво е правилното за нея и обикновено трябва да чувства лекота при решението си. Като цяло, семейства с малки деца ще открият, че напредват заедно като едно цяло.

Както често ви напомняме, свързването чрез любов, що се отнася до семейство или приятели, гарантират, че винаги има връзка помежду им. Така че не се тревожете, че сте изправени пред постоянна раздяла, когато един от вас поеме по различен път. В по-високите вибрации вие можете да се откриете един друг мислено и на определен етап ще можете да се премествате мигновено където пожелаете.

В действителност, тъй като се издигате, обикновено вземате все по-голямо участие в групови дейности и като групово съзнание. Поради това, че няма тъмни енергии в тези нива, вие ще разберете, че всяка душа, която срещате, изпитва голяма любов към всяка друга душа. Между всички вас има незабавно приемане, доверие и хармония, които идват от Единението с Всичко Което Е.

На Земята вие често чувствате, че трябва да се „борите” за самоутвърждаване и не можете лесно да определите кои са ваши истински приятели. С ширещата се навсякъде алчност и корупция е трудно да знаеш на кого можеш да вярваш. Но това скоро ще остане в миналото и тези, които принадлежат към Светлината, вече се отдалечават от онези, които не принадлежат към Светлината.

Действа Законът за Привличането и това е съвсем естествена реакция, затова даже сега вие гравитирате около хора с подобни възгледи. Всъщност, когато се въплъщавате и се съгласявате да работите за Светлината, вие много лесно намирате съмишлениците си, които направиха същото. Вие се чувствате по-комфортно с едни хора, отколкото с други, и това е защото имате повече общи неща. Разбира се, съгласно вашия жизнен план, за вас е предопределено да срещате определени души, които също са част от него. Това се отнася и до онези, които се обвързват чрез брак, което не се случва случайно.

В по-висшите реалности вие ще имате способността по-лесно да откривате тези, които са ваши истински братя и сестри. Често това е, защото сте дошли от една и съща Звездна Цивилизация и служите в една от Галактическите Федерации или Братства на Светлината.

Разбира се има и такива души, които биха предпочели да служат заедно с онези, които все още развиват научните си знания, и те обикновено се намират в други Съвети, които се занимават с този аспект на еволюцията. Така че, ако това е сферата на вашите интереси, вие можете да продължите в тази област. Цялото знание е свободно и достъпно за всяка душа, за разлика от Земята, където то се използва за установяване на власт над другите. Това е основната разлика, която ще откриете, когато се издигнете, и когато всичко ще е достъпно за всички без изключение.

Скъпи мои, когато ви гледаме, откриваме, че се тревожите напразно, а при това имате много помощници около себе си, които ще ви помогнат животът ви да завърши така, както сте запланували. Вие можете да търсите нещо повече, но всъщност жизненият ви план е всичко, което има значение, що се отнася до вашата еволюция.

Настоящият ви живот е най-важният, защото вие определихте какво ви е нужно, за да завършите пребиваването си в дуалността. То може да не е това, за което мечтаехте, но приемете го такова, каквото идва, защото нищо не се случва без смисъл и без някаква полза за вас. Също така, крайните времена настъпват, когато започнете да се освобождавате от всичко, свързано с по-ниските вибрации. Когато окончателно се издигнете, вие трябва да имате само минимално количество остатъчна карма и тя ще бъде отписана.

В тези последни дни ние ви предлагаме да се концентрирате повече върху личното си пътуване и знайте, че за всичко останало ще се погрижат. Бъдете сигурни, че когато дойде времето, ще видите различни събития да проявяват финалните промени, които са в ход, дори ако не сте наясно с детайлите. Разбира се, има големи очаквания за глобални промени и Разкриването е все по-близо.

Промените във финансовия сектор са едни от първите в списъка ни, но е огромно предизвикателство да се координират така, че да се избегне твърде голям хаос на валутните пазари. В банковия сектор ситуацията все повече се влошава и колкото и да се опитват да преодолеят проблемите, ще трябва да се примирят с неизбежния крах. Това ще е сигналът за въвеждането на новите системи, които вече са готови и чакат своя час.

Най-важно от всичко е вашето Издигане и вие трябва да направите всичко, за да сте готови, и да полагате всички усилия, за да помогнете за създаването на Новата Епоха около себе си. Живейте така, както си представяте какви ще са нещата след като сте се издигнали и гледайте на всички други души като на Едно Цяло с вас. От вас не се очаква да сте техни опекуни, но добрината и любовта ви към ближните ви души ще донесат още повече Светлина на Земята.

Когато ви гледаме, виждаме прекрасна гледка, защото за толкова кратко време вие създадохте грандиозен пламък от Светлина, който се вижда в цялата Вселена. Вие действително се оказахте на висота и в някои отношения даже достигнахте по-далеч от очакваното, което ви прави чест като на Човешка Раса. Имаше времена, когато изглеждаше, че няма да го направите, но ето ви тук, на прага на Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и поздравявам всички вас за участието ви в постигането на успеха. Ние обичаме всички вас и гордо стоим редом с вас. Ние сме Едно.

Благодаря ти, СаЛуСа
 Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/15102012.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments