Послание от СаЛуСа – 12.10.2012 г.

12.10.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 12.10.2012 г.

Както вие, така и ние изпитваме забавяния, но дотогава, докато все още можем да изпълним задачите си, както е запланувано, това не ни тревожи много. Ние лесно можем да се приспособяваме към всякакви обстоятелства, но за вас това означава повече разочарование, защото засега не можем да ви дадем нищо друго освен суха информация за това, което се случва. Гледайки вашата дейност, ние виждаме толкова много групи, които получават свобода на действията и вършат добра работа, която ускорява неизбежния край на последните остатъци на кабала.

В нужния момент ние ще се окажем готови, за да им дадем последния тласък в пропастта на забвението, така че те повече няма да представляват заплаха за вас или нас. Това ще е сигналът за нас да продължим ускорено напред с мисията си. По силното желание на целия свят, крахът на икономиката е неизбежен. Това, което наблюдавате, са последните отчаяни опити на тъмните сили да се задържат с това, което все още имат, но силата им намалява много бързо.

Някои правителства, с които се свързахме, са склонни за промени и са готови да сътрудничат, докато други не желаят и се опитват да поддържат старата система. Истината е, че независимо от това, което правят, за да ги предотвратят, промените настъпват и те няма да са в състояние да избегнат участие в тях.

Няма значение какви ще са политическите възгледи, както и всички други страни, те няма да имат друга алтернатива освен промяна. Решенията, които ние предлагаме за преодоляване на проблемите ви, са единствените отговори, които ще дадат достатъчно бърз резултат. Те ще намалят до минимум неудобствата за вас и разбирането за тяхната необходимост ще гарантира, че тези планове ще получат достатъчна поддръжка.

Проблемите ще обединят много повече хората и с прекратяването на всички войни ще дойде прекрасен мир на Земята. Това също ще помогне за създаването на доверие между различните държави, а бариерите, които съществуват между някои от тях, ще паднат. Когато постигнете тази степен на сътрудничество, останалите промени ще настъпят много бързо.

Оръжейната индустрия и всички други аспекти на военните сили ще бъдат премахнати, и с времето ще се заменят с Мирни сили, които ще действат само за отбранителни цели. Сега военните и техните бази по света представляват заплаха за разпалване на война, но това също ще се промени. В бъдеще нито една държава няма да има чужди войски на своя територия и хората няма да се съмняват, че мирът ще е постоянен и ще се поддържа от нас.

Така че, както виждате, плановете за вашата свобода и връщането на вашия суверенитет, вървят добре. Това означава, че няма нужда да се притеснявате за заплахи от война. Тя няма да бъде допусната и ние бяхме достатъчно ясни, че ядрените оръжия няма да бъдат използвани и ние ще следим за изпълнението на това нареждане.

Пътят към Издигането става по-широк и привлича още повече души, които откриха доверието и вярата в това, за което работим ние и нашите съюзници. Скъпи мои, просто няма друг изход и повярвайте ни, всичките въпроси по отношение на вашето Издигане бяха подробно обсъдени, докато не достигнахме до оптималното заключение. Ние правим това, което е най-доброто за всички, без да нарушаваме свободната воля на хората да се придвижват на различен път, ако това е техният избор.

Никога не е било наша цел да ви налагаме вижданията си, а искаме да гарантираме, че онези, които искат да се издигнат, да имат всяка възможност да направят това. Промените са това, което търсихте, но ви бяха отказани по вина на Илюминатите, които искаха да предотвратят вашето извисяване. Така че приемането им изглежда съвсем естествено, тъй като тези промени бяха вече планирани като част от житейския ви опит.

Малко души могат да си припомнят житейския си план и наистина най-добре е да се справяте с предизвикателствата си така, както идват те, тъй като в противен случай вие се опитвате да ги предопределяте и да промените резултата. Понякога вие се обръщате за помощ към ясновидци, които ви обясняват ситуациите и този вид помощ е допустима, но крайното решение и предприеманите действия зависят изцяло от вас. По този начин никой друг не може да поеме вашата Карма, но някои души ще го направят по договаряне с вас, за да ви помогнат.

На някои души ще им е трудно да повярват, че доброволно са приели да изживеят Дуалността. И все пак, всеки един от вас е направил това, знаейки, че така ще ускорите собствената си еволюция и ще добавите своя опит в общата база на знанията. Подсъзнателно всичко това ви е познато, както и обещанието от тези от високите нива, които отблизо следяха напредъка ви в продължение на хилядолетия, да ви помогнат. Те служат на Бог, а също служат на вас и изпълняват плана за вашето Издигане. Дадена ви беше дума, че в никакъв случай няма да бъде позволено на тъмните сили да успеят да ви попречат да се Издигнете и затова трябва да се възползвате от тази чудесна възможност да се издигнете заедно с Майката Земя.

Има някои трудни времена пред вас, но вие ще ги преживеете и резултатът ще е, че ще се издигнете още по-високо в Светлината. Времето лети и промените наближават повече от всякога и без някой да прави предсказания е доста ясно, че крайните времена са на път да дойдат.

Можете ли да повярвате, че началото на хилядолетието беше преди 13 години, и когато се огледате назад за вашия прогрес, това е особено очевидно, що се отнася до нивата на съзнанието ви. Енергията на Светлината и Любовта се разпространи като горски пожар, а Фениксът в по-висшия си израз е на път да се издигне отново от пепелта. Той има силата да трансмутира всичките по-ниски енергии, които повече няма да съществуват в новото ниво, в което се придвижвате.

Липсата на забележима дейност не означава, че се случват малко неща, когато всъщност ние сме по-ангажирани от всякога да неутрализираме опитите за забавяне на прогреса. Тъмните сили са майстори в забъркването на проблеми, но ние знаем намеренията им и ги следим отблизо.

Те не поемат инициативата всеки път и ние можем да очакваме ходовете им и да възпрепятстваме резултатите, които те търсят, а това подкопава техния морален дух, който вече падна много ниско. Тяхната игра свърши и времето им е към края си и биха направили добре, ако се оттеглят и позволят играта да завърши, както е планирано. Но те се инатят и се опитват да отложат неизбежната си съдба и задържането им, което ще ги призове да отговарят за престъпленията си срещу Човечеството.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация на Светлината никога не е била в по-голяма готовност от сега и е готова незабавно да премине към действия. Няколко седмици по вашето време са само секунди от това, как ние изпитваме времето, така че краят на времената за нас е близък като никога, а за вас той също се ускорява.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno

Website: Tree of the Golden Light
http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike12-10-12.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments