Отваряне Портал на 21~10~2012


~ Канализирано съобщение от Плеядите:
- 21 октомври - Порталът за Изцеление, Памет, Баланс 

~ от Mercy ~ 20-10-2012 ~

Скъпи хора, ние дойдохме при вас, за да предадем нашите гласове, слушайте внимателно и приемете всяка наша дума с благодарност и щастие, защото това са чувствата, които Ние също изправяме пред вас в този момент.

Ние дойдохме, за да ви предадем кратко съобщение по отношение на отварянето на следващия портал, който ще бъде на 21.10 и ще почувствате енергията му по един много мощен и чудесен начин, като този път тя ще бъде балансираща за тялото, като го прави по-стабилно (като малко дете, което най-накрая започва да ходи по по-безопасен начин).

Все още има оставащо време и ние гарантираме, че вие получавате най-голямата любов и подкрепа, която можем да осигурим. Имайте предвид, че през този ден около 22:00 ч., някои от вас ще започнат да си спомнят неща под формата на къси проблясъци, неща, които ще бъдат важни за вас в бъдеще.

Този портал е отговорен за ПАМЕТТА, ИЗЦЕЛЕНИЕТО и БАЛАНСА. Трябва да се разбере, че психическото и физическото здраве и двете са необходими елементи за вашето възнесение.

Ние забелязахме, че някои от вас са толкова залепени към медитация и се притесняват твърде много, казахме го и преди, но трябва да отбележим това отново. Не забравяйте, че всичко е написано и трябва да се случи, в този момент на нужда трябва да се съсредоточите върху себе си и тези, които обичате, защото връзката ви с тях ще напътства вас и вашите близки, по време на процеса на ВЪЗНЕСЕНИЕ. Не забравяйте, че сте собственик на свободната си воля и само вие можете да разрешите тези неща да се случат.

Тук, в Плеядите, нещата се нагорещават и се опитваме да се свържем с някои от нашите членове на семейството, които са все още на земята. Ще се свържете с нас, ако желанието ви да направите това е ЧИСТО и идва от СЪРЦЕТО.

Знайте, че този път нещата са на път масово да се променят по начин, които няма да очаквате. Тази промяна може да бъде много внезапна, ние говорим за нещо, което ще възникне незабавно и трябва да приемете това като безстрашен човек, и да разберете, че промените ще ви помогнат да се излекувате от всичко, което е било присадено в телата ви.

Някои от вас ще започнат да се развиват алергии към някои неща и може да чувстват по-високо кръвно налягане, не се притеснявайте за това, вашите тела са в постоянна мутация и водят своя собствена война точно сега, но тя е спокойна и полезна, както сами ще видите.

Знаем, че все още има съмнение и ние няма да ви обеждаваме за нашите вярвания, вие ще знаете, когато му дойде времето, от СЪРЦЕТО ви и ВИСШИЯ ви АЗ, кое е РЕАЛНО и какво е на път да се ПРОЯВИ, вие ще се ПРОБУДИТЕ, всичко, което искаме, е да имате вяра в себе си.

Като един съвет от нас, ние искаме да ви кажем, че през следващите енергични смени, е препоръчително да избягвате алкохолните напитки, тъй като те ще опияняват притока на кръв и избягват тези прекрасни енергии, които изпращаме в кръвообращението и клетките ви. Пийте билкови чайове (от прясно събрани билки) и вода и храни, които са богати на фибри, тъй като те ще балансират вашите органи.

Ние също искаме да ви кажем да консумирате портокали и цитрусови плодове, ще си обясните това сами в бъдеще.

Четете книги и пишете, това ще ви помогне да си спомняте неща, които трябва да помните, думите са линк към пробуждането на нашето подсъзнание, което е в почивка, всички видове изкуства са добре дошли на този етап.

Наглеждайте Космоса, и ако искате, попитайте ни за знак, опитайте това, когато се чувствате щастливи и спокойни и да видим какво ще се случи. Може да се изненадате.

Ние сме сигурни, скъпи мои, вие ще се наслаждавате този път още повече в следващия месец, някои от вас ще се чувстват все едно левитират (това също е причина, която ще бъде обяснена по-нататък), приемете това чувство и го направете ваше, ще почувствате, че е по-лесно да извървявате дълги разстояния по този начин.

Обичаме Ви и държим всеки от вас, близо до Сърцата Си, Деца на Светлината

Бъдете благословени!

Арминия от Плеядите
Публикувано от Mercy Lux
Copyright © 2012 by Mercy. http://luxaeternachannelings.blogspot.pt/2012/10/channeled-message-from-pleiades-2110.html

Превод: Димитър Кирилов


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments