Новолуние във Везни - 15 Октомври 2012

15 Октомври 2012

Новолуние във Везни - 15 октомври 2012

С това Новолуние в понеделник, 15 октомври, ние преживяваме ниво на повторно раждане. Повече и повече от същността на Аз-а излиза в резултат на нашата непрекъснато нарастваща енергия.

Това е прекрасното време да се доверим на себе си още по-дълбоко. Подчертавайки всеки момент на присъствие, сега е по-лесно да се идентифицираме с други, които също са настроени на по-високи честоти, чувства и усещане.

Този момент идва, за да концентрира енергията ни, за да бъде още по-съзнателен нашия суверенитет и да използваме това, за да натрупаме и обединим енергията си, да засилим блясъка на мира, на самостоятелното единство.

Това е мощно привеждане, което ще ни подготови за останалата част от годината. Отделете време, за да бъдете в тишина и да видите, кои ваши огнени аспекти се стичат някъде другаде, като чувството за необходимост да правите за другите, отколкото доверието в собствената им божествена мъдрост. Върнете енергията обратно в собственото си поле, изграждайки вашето присъствие, засилвайки светлината, която излъчвате.

Като се научим да намалим начина, по който разсейваме енергията си, ние ставаме изключително енергични.

Димитър Кирилов

Новолуние в Дева


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments