Ние Стоим на Прага на Вашето Сърце, Чакайки да Ви Поздравим

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Архангел Михаил чрез Рон Хед:

Ние стоим на прага на вашето сърце, чакайки да ви поздравим


8 октомври 2012

Днес ние чувстваме, че е препоръчително за вас да отделите малко време за себе си, за да приемете и интегрирате огромните количества информация, която наскоро бе излъчена във вашите енергийни тела и във вашите клетки.

Ние знаем, че много малко от вас осъзнават това, което получихте.

За кратко време затворете очи и се центрирайте във вашите сърца. Изразете намерение, че приемате и благодарите на вашия Създател за тези дарове и желаете да ги интегрирате в себе си, като освободите повечето неща, които не резонират с бъдещите “Аз”, които желаете.

Вдишайте най-добрите и най-високите аспекти на вашия Аз и издишайте другите навън.

Не е необходимо да правите това дълъг процес, освен ако не ви доставя удоволствие. Може да получите визия или чувство за цвят, като нашето златно и синьо, или розово и зелено, виолетовото на Сен Жермен и т.н. Ако видите някой от тези цветове, вдишайте го и го абсорбирайте.

Вниманието ни е насочено към интензивното и нарастващо усещане, което почти всеки има сега за нещо, което предстои да се случи. Ще разгледаме това по два начина.

Първо, вие сте прави. Това усещане е вярно. Само че, в известен смисъл вие вече сте в средата на събитието. Мнозина могат да се усетят, че това се случва вътре в тях и започват да виждат промени в живота си, които доказват това.

Повечето обаче се чудят каква ли катастрофа предстои. Вашето мирно и спокойно поведение ще извърви дълъг път за разтварянето на този страх, който те изпитват.

Второ, да, наближава събитие от значителен размер. Това, приятели мои, е вътрешно събитие, което ще промени всичко за всеки и за всичко. Но ние ще ви предупредим така. Когато подобно събитие се случи в края на вашата “Тъмна епоха”, самото събитие премина без коментари. И все пак, всичко се промени, нали?

Сега ще могат да се наблюдават много, много събития, които ще се проявят скоро. Но, както казвахме отново и отново през последните месеци, тези събития са само отражение на вас самите. Ние винаги, винаги сме подчертавали това. Важно за вас и за вашия свят е, че започвате да се осъзнавате като извършителите на промяната, а не като жертвите на промяната.

Погледнете вътре в себе си и започнете да откривате божествените същества, които сте. Никога по-рано в историята на вашия свят за вас не е било толкова естествено да направите това. И всяка малка стъпка в тази посока има удивително въздействие върху вашия свят.

Ние сме много щастливи от това, което виждаме, че осъществявате. Ние стоим на прага на сърцето ви, чакайки да ви поздравим. Ние всеки ден предлагаме доказателства за нашето присъствие.

Нека мирът и любовта да бъдат с вас до следващия ни разговор. Хубав ден!

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/08/we-stand-in-the-doorway-of-your-heart-waiting-to-greet-you-channeled-by-ron-head/


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments