Интервю с Майк Куинси, канала на СаЛуСа – част 1

канала на СаЛуСа – част 1

Интервю с Майк Куинси, канала на СаЛуСа – част 1

В радиопредаването “Нашето галактическо семейство”, от 9.03.2012.

Греъм Дуйе (Graham Dewyea) взе интервю от Майк Куинси, канала на СаЛуСа. Майк съобщи, че първият, който го помолил да стане канал, бил Сен-Жермен.

Тези, които от няколко години следят ченълингите на Майк, знаят, че преди да се спре на посланията на СаЛуСа, той приемаше послания от Ag-Agria от Сириус, Diane от Сириус, Ker-sur от Венера, Eli от Арктур и други източници на Галактическата Федерация.

В своето интервю Майк засяга такива теми като НЛО, тъмната клика, градовете на Светлината, Възнесението и други интересни въпроси. Ето шанс да се срещнете със служител на Светлината, чиито трудове подкрепяха хиляди хора в критичен момент от историята на движението на Възнесението. Благодаря на Елен за този запис.

Нашето галактическо семейство с Майк Куинси
Graham Dewyea: Здравейте и добре дошли в нашето Галактическо Семейство. Аз съм Graham Dewyea. Наш гост днес е Майк Куинси. Може би Майк е по-известен на нашите слушатели като каналът на СаЛуСа.

Той е родом от Кент, в Англия, живее с жена си Кети, има двама сина, Алън и Колин. След излизане в пенсия, в качеството си на представител по продажбите в електро-механичната област, през 1999 г., той започнал да се увлича от градинарство, игра на пинг-понг. От 53-годишна възраст участва в състезания, пише статии, провежда конференции по извънземни цивилизации, НЛО, терапии и духовни въпроси.

От средата на 90-те години Майк става редактор на списанието «Търсене», което е посветено на духовното израстване и озарение. Той има собствено предаване по радио BBC, където беседва с автори, публикували наскоро книги.
Добре дошъл, Майк. Радвам се, че сте с нас в това предаване.

Майк Куинси: Аз ви благодаря. За мен е странно, образно казано, да бъда от другата страна на бариерата.

GD: Уверен съм. Толкова много теми има, по които искам да поговорим с вас тази вечер. Един час ще ни позволи само да се докоснем до тях. Вие вече знаете, че целта на това предаване е да заинтересуваме хората за нашите звездни братя и сестри. Може би, ако сте готов, можем да започнем да говорим за вашите отношения със СаЛуСа. Как се запознахте и започнахте да ни разказвате за него?

МК: Да, по всякакви начини. Трябва да се върна назад, към онова време, когато излязох в пенсия през 1999 г. До тогава бях много активен и ръководех моя собствена група. Приблизително след седем години се оказа, че това вече не е актуално и аз престанах да се занимавам с това. Като излязох в пенсия, аз се оказах без работа, както повечето хора. В течение на няколко години аз някак си се лутах, занимавах се с моите интереси в интернет, говорех си, че мога да направя още много неща и исках да съм полезен. Исках да дам повече, защото имах много време.

Както и да е, аз продължавах моето търсене в интернет и се натъкнах на сайта «Tree of the Golden Light», където днес публикувам моите съобщения. Забелязах, че те имат страница, където канеха хората да публикуват свои бележки. И така, понеже аз дълго време провеждах конференции по духовни въпроси, не ми беше нужно много време, за да напиша статии, които те приеха и тези статии са на сайта и до днес.

По този начин, известно време аз публикувах статии. Веднъж Nancy Tate, която се явява канал и която заедно с Bob Towers е създала този сайт, ми каза:
«При мен беше Сен-Жермен и той иска да ти каже нещо». Това беше изненада!

Сен-Жермен говореше чрез нея и думите му бяха «искам всяка сутрин да сядаш на компютъра си и да приемаш послания от мен», т.е. от Сен-Жермен и, ако е необходимо, и други контакти от извънземните.

Общо взето, аз никога не бях разглеждал такава възможност и не бях мислил, че ще се занимавам с нещо подобно. В известен смисъл, ми стана страшно от това, че мен изведнъж ме помолиха да се заема с това. Аз винаги съм чувствал, че ако ви помолят да правите такива неща, особено за духовни цели, то това трябва да се прави, или поне да се пробва. И така, аз винаги бях готов да се заема с нещо ново.

Във всеки случай, аз прекарах няколко дена в размисли: «Дявол да го вземе, откъде да започна?» Ще ставам рано сутрин, защото знам, че това е най-доброто време за такива занимания. Когато ставате сутрин, вашият разум не е натоварен със странични неща. За да бъда честен, аз не знаех с какво да започна. И си помислих: «Е, какво, да си представим, че вече се занимавам с това …!»

Една сутрин седях пред компютъра и ясно чух глас, който ми каза: «Помниш ли ме?» И аз ясно разбрах, что когато контактът е установен, именно така работи всичко, че Сен-Жермен ми напомня за работата, която се съгласих да върша. Общо взето, това малко ме напрегна, но в края на краищата започнах да се занимавам с това.

А след това почувствах, мисля, че нещо такова се случва с ченълърите, че мога да определя, че присъствалата енергия беше от някой друг, такъв като Сен-Жермен, а не моята.

След това, в течение на няколко седмици, постепенно започнаха да идват други енергии и в някакъв момент аз започнах да установявам връзки с известен брой извънземни. Мисля, че те бяха приблизително трима от Сириус, един от Арктур … не помня откъде бяха другите, после се появи още един от Венера.
Отначало аз приемах пет послания на седмица. След това, мисля преди три години, аз получих информация, че ще получавам послания само от СаЛуСа. Той представлява енергията на група същества, които се проявяваха и преди това.

Аз знаех това, защото бях приемал послания от СаЛуСа, и че той беше от Сириус. Той заедно с Галактическата Федерация, както и другите мои контактьори, разбира се, с изключение на Сен-Жермен, които се намират на гигантски кораб-майка и действат от борда на този кораб. Общо взето, към настоящия момент, това е така. В течение на няколко години и сега аз приемам послания от СаЛуСа три пъти в седмицата.

GD: Освен контакта, който току-що описахте, познавате ли го по-отблизо?
Виждал ли сте го? Бил ли сте на борда на астрален или материален кораб?

МК: Нямам и най-малка представа, което понякога ме дразни. Бих искал да знам това. Бих искал СаЛуСа да се появи. Единствената връзка, наред с моите контакти, беше преди няколко години. Една жена ми изпрати електронно писмо, в което беше написано: «Изпращам ви портрет на СаЛуСа.» Очевидно той се беше появил пред нея, тя го беше нарисувала и ми изпрати копие.
Това действително е странно. Тя повече не се е свързвала с мен. Тя просто ми изпрати тази рисунка. В крайна сметка, аз не съм уверен, че мога да вярвам на това, което тя ми изпрати. Искам да кажа, че не мога да твърдя «Да, това е той», защото никога не съм го виждал. Но трябва да кажа, че чувствам, че това е именно той. Считам, че това интуитивно чувство е важно.

Аз нямам директен контакт със СаЛуСа, в този смисъл, че бих могъл да го повикам. Но подозирам, че като седна да записвам моите послания … Искам да кажа, че ментално изпращам съобщение, че аз съм готов и се надявам, че той е тук, и създавам около себе си защита и т.н. И така, аз чувствам присъствието на енергията, и когато той е с мен, започва посланието.

Понякога то върви много-много бързо и аз мога да почувствам присъствието. Друг път, може би това зависи от мен, от това дали се чувствам добре, но ми е трудно да започна. Най-малкото това е, което чувствам. Но, като правило, веднага щом започне всичко, то върви до края. И така, това е всичко, което мога да ви кажа за това.

Но ми се струва, че когато хората ми задават въпроси и аз размишлявам над тях, в някаква степен медитирам на тази тема и може би СаЛуСа ми подсказва правилния отговор! Това е, което чувствам.

GD: Сега се случват много неща. Те се намират в процес на създаване. И ако трябва да обедините последните послания в едно, аз разбирам, че това може да е предизвикателство, но какво би било то? Искам да кажа, кое ви се струва най-важното, което хората да чуят в този момент?

МК: Аз размишлявах над това, вие ме бяхте предупредили, че можете да ми зададете такъв въпрос. И мисля, че може би нещо от днешното послание. И това не е за пръв път, което действително потвърждава, че хората осъзнават това.

Що се касае до посланието, аз мисля, че е много важно, че ние живеем във време на промени, което за много хора може да се стори достатъчно хаотично. Преди стабилизацията може да се достигне известно ниво на напрежение. Трябва да помним, че независимо от това, което се случва сега, и какъвто и опит да сте имали, няма нищо, което би могло да измени крайните резултати от този период: през декември тази година, по време на равноденствието, ще се извърши Възнесението.

Трябва да кажа, за да успокоя хората: «Не се отчайвайте, не се безпокойте, не се бойте. Помнете, че всичко, което ви предстои, е навреме да достигнете до Възнесението.

GD: Забележително! И … да, прекрасно казано. За нашите слушатели, това интервю беше записано в петък на 9 март. И макар че то излезе в ефир следващата неделя, посланието, за което говори Майк, се отнася за 9 март.
Отчитайки всичките тези вълнуващи, исторически, важни събития, за които вие говорите като за Възнесение, други говорят за разцвет, Преход, аз бих искал да знам вашата гледна точка за помощта, която ни оказват сега нашите звездни братя и сестри.

МК: Аз съм абсолютно уверен, и те потвърдиха това, че се намират с нас от стотици и хиляди години. Тяхното присъствие е най-очевидно в този особен момент, което е свързано с края на цикъла на дуалността. Връщайки се назад, аз мисля, че през 1990 г. Сириусианците обявиха, че започват да ни готвят за първия контакт.

Считам, че реалният контакт с тях започна през 1990 г. Разбира се, ако се върнем назад в края на 40-те години, когато се появиха първите НЛО, предполагам, че това беше началният стадий, когато те искаха ние да ги видим. Онова време, когато техните чинии се появиха в небето и контактуваха с такива хора, като например George Adamski. След това те започнаха да се появяват по-редовно, понякога по учудващ начин. След това ние стигнахме такъв стадий, когато се появиха много хора, такива като мен, получаващи послания. По-рано нямаше такива неща, дори ако се върнете 50 години назад.
Разбира се, имаше голям брой установени контакти и аз разбирам, че те са били постоянно, например с всеки президент на САЩ. По този начин те се показаха достатъчно отдавна, но контактите станаха по-интензивни от началото на 90-те години.

GD: Съгласно изследоването, което аз направих, те идват тук като доброволци, доброжелателни същества, като наши братя и сестри, които искат да ни помогнат в този важен период на Преход, а също така да помогнат на Майката Земя, да ни предоставят технологии, да помогнат за нашата еволюция в качеството ни на социум. Знаете, че имат и други подаръци.

МК: Да, абсолютно. Аз сам напълно съгласен с това, което казвате. Разбира се, болшинството от тези, които се интересуват от нас, са Сириусианците, Плеядинците, Андромедианците. Те се явяват нашето истинско семейство и ни съпровождат хиляди и хиляди години, защото следят нашето развитие. И, разбира се, те са участвали в нашето генетично развитие. Ние вече се явяваме част от извънземните.

GD: И вие сте имал реален опит, нали? Контакт с НЛО?

МК: Да, имах. Имах, ако мога така да се изразя, късмет сред голямото количество хора, които никога нищо не са виждали, да получа мой собствен опит, и това беше организирано за мен. Разбирам, че това изглежда така, сякаш аз лъжа. Но ако обясня обстоятелствата, вероятно ще се съгласите с моите чувства по този повод.

През 80-те години аз имах навика да се събирам с малка група хора, които се срещахме веднъж месечно, за да се опитваме да развиваме контакти с извънземните.

Мъжът, който ръководеше групата, беше фантастичен медиум. Учудващото е, че той е жив и до днес, и вчера навърши 88 години. Така че още се държи. Както и да е, той можеше да общува с извънземните. Той имаше навика да ги призовава и да записва получените съобщения, той прави това и до днес. Но той никога не ги е разпространявал публично, само в малка група.

Обикновено ние се събирахме в събота вечерта веднъж месечно. Една вечер, когато си тръгнах от групата и се връщах към къщи, времето беше между 23 и 24 часа, беше чудесна вечер. Нямаше дъжд или нещо подобно. Част от обратния път преминаваше през място, което в Англия се нарича Sanderstead, може би някои слушатели го знаят. Това е хълмиста местност. От лявата ми страна имаше няколко къщи, а отдясно - голямо открито пространство и поле.
Когато се спусках от хълма, изведнъж видях сребристо-син обект, който летеше от върха срещу мен, напречно на моето челно стъкло. Той летеше достатъчно ниско и ми изглеждаше достатъчно голям. Знаете, че имате чувство за височина, когато виждате нещо. Предполагам, че той летеше на сто метра над моята кола.

Той летеше много бавно, мисля, за да мога да го разгледам. Когато се спуснах от хълма към Т-образното кръстовище, можах да видя, как той бавно летеше срещу мен, а после изчезна над покривите на близките къщи.
Сега за това, което беше странно или тогава ми се стори странно, макар че оттогава разбрах, че тук няма нищо необичайно, струваше ми се, че той пулсираше и оставяше след себе си леко изображение на чиния. Аз помислих, че понеже редовно ходех на срещи за установяване на контакти с извънземните, то това беше един от тях, потвърждаващ, че ние имаме контакт, който се прояви за мен. Помислих, че това наистина беше нещо забележително.
Имах и други възможности за наблюдения. Няколко пъти виждах обекти, които може би бяха НЛО. Но имам правото да говоря за два случая, които мога да определя като наблюдения на летящи обекти.

Аз имах телескоп, който обикновено използвах през този период. Той нямаше фантастично увеличение, само 70 пъти. Особено ми харесваше да наблюдавам Луната. Разбира се, чаках ясни вечери и се съсредоточавах върху Луната. Една вечер, когато наблюдавах Луната през моя телескоп, можах ясно да различа летяща чиния, прекосяваща цялото ми полезрение от единия край до другия. Предполагам, че, понеже тя беше много далече, се придвижваше много бавно. Ясно можех да наблюдавам типичната форма на летящата чиния, нали знаете – с купол, с кабина. Разбира се, не можех да видя илюминатори. И помислих, че това беше удивителен късмет в този особен момент да попадна на такова нещо. Това бяха две наблюдения на НЛО, за които съм уверен, че действително съм ги видял.

GD: В този момент около Земята се намират милиони кораби. И те чакат удобен момент, за да се приземят. По-рано вие говорихте за причината, поради която те не са започнали да действат открито.

МК: Да, те нееднократно са заявявали, че не могат да влязат в открит контакт, докато не бъдат изпълнени условията за безопасност. Което, разбира се, кара някои хора да се намръщят, защото мислят, че с такива технологии няма от какво да се страхуват от противодействие на Земята. Те, разбира се, са прави.
Но те повече са загрижени за безопасността на земляните, в случай, че кликата разиграе сценарий по симулиране на атака. Защото аз получих информация за това, че правителството на САЩ вече има флот от приблизително 100 летящи обекти и за тях ще е много лесно да симулират лъжлива атака.

GD: И те съзнателно не искат да внушават страх на хората. Аз мисля за пропагандата и за СМИ, които сме гледали в продължение на много години, когато често се разпространяваха филми, където в голямо количество пристигат космически кораби и се разиграва ужасен сценарий. Разбира се, те не искат да съдействат за такъв сценарий.

МК: Абсолютно не. Мисля, че ние имаме късмет, че ние имаме хубав сериал, такъв като Star Trek, който има важно значение за хората да разберат, че хуманоидните извънземни не се отличават много от нас. И там ги показаха, че си сътрудничат със земляните, което позволи да се създаде равновесие. Но се опасявам, че в продължение на много години, особено във филмите, извънземните се изобразяваха като същества, които искат да завладеят Земята и да ни унищожат.

GD: Сега вие говорите за тъмната клика. Достатъчно е разбираемо, че тази клика губи властта си. По какъв начин, според вас, се случва всичко?
МК: Мисля, че това е пробуждането на хората. Считам, че предстои да се измине още дълъг път, но сега хората осъзнават истината за това, което се случва зад кулисите, начинът, по който те са били манипулирани и контролирани. Мисля, че сега те окончателно разрушават този контрол. Но освен това те са способни да се договорят, да организират групи и да противодействат на това, което става, те могат да заставят да бъде чут техният глас. Значи, сега те малко изменят равновесието в своя полза.
Разбира се, зад нашите гърбове стоят извънземните. Най-малкото, това е от 1990 г. , откакто със Сириусианците беше сключен договор за помощ за Земята, което по-рано не се беше случвало.

Считам, че това ни помогна по такъв начин, който ние още не осъзнаваме. Но те, чрез ченълингите за Земята, все повече разказват за природата на техните действия.

Ако ние правим първите стъпки и правим усилия, имайки чисти намерения, мисля, че те имат право, така да се каже, да ни подбутнат.

GD: Аз разбирам, че вие говорите като хора, които повдигат съзнанието си и работят в това направление. Мисля за арабската пролет, за движението “Окупирай Уол стрийт” и за това, че тъмната клика губи властта си. Мисля също така за неотдавнашните арести, за които слушахме.
Научих, че е имало съобщения за усилия, които се предприемт, за да се попречи на започването на война, например, като се атакува Иран, че ще бъде въведена нова финансова система. По този начин трябва да се случат много обнадеждаващи събития.

МК: О, да. И може да се каже, че през последните седмици те бяха много активни. Съвсем неотдавна John Kettler откри няколко случили се инцидента. Ако си спомням правилно, в Персийския залив е имало два замаскирани опита за терористично нападение с цел създаване на инцидент за провокиране на трета световна война. И предполагам, че иранците, които се чувстват жертви, блокирани в тяхната ситуация, може би разгневени, биха пробвали да атакуват.
Но всичко това беше спряно. Извънземните казаха, че в никакъв случай няма да позволят да се започне война. В действителност, те предпазиха хората от агресия един срещу друг. Мисля, че скоро ще се случат събития, които ще накарат да се сложи край на военните действия. И ако те не направят това, ще бъдат просто дезактивирани така, както преди известно време извънземните постъпиха с подземните ядрени бази.

GD: Да, точно. Хубав отговор. Знаете ли количеството на извънземните, които сега се намират на Земята?

МК: Не, някам никаква идея. Предполагам, че някои са се реинкарнирали тук. Знам, че това не е това, за което си мислите, вие говорите за истински извънземни. Мисля, че те отдавна имат бази на Земята, искам да кажа, от стотици години. Разбира се, те са под земята и под водата. По такъв начин, те действат от наземните или подземните бази вече много-много отдавна.

GD: Да се върнем към това, за което говорихме по-рано. Може би, вие ще ми помогнете да разбера. Знам, че много от нас, може би болшинството, са генетично свързани с нашите звездни братя и сестри. Не знам колко хора на земята са истински земни хора в сравнение с тези, които наричат звездни семена. Имате ли представа?
МК: Предполагам, че всички ние сме космически същества, живеещи на Земята, защото ние нямаме... аз се съмнявам в земния произход.

GD: Да, да.

МК: Съмнявам се, че някой от нас, на първо място, е родом от Земята. В съответствие с това, ние всички трябва да сме от космоса. Считам, че ние сме дошли от разни цивилизации. В действителност, неотдавна ни казаха, че човешката раса е съвършено уникална поради генетичното участие на различни извънземни. Към това, което днес представляваме, са съпричастни най-малкото 12 различни цивилизации. Значи, не е удивително, когато казват, че ние сме уникални. Ако може така да се каже, ние сме особена раса.МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments