Инелия Бенц: Призив за Действие

Инелия Бенц

Инелия Бенц:

ПРИЗИВ ЗА ДЕЙСТВИЕ -

ПРОМЯНА НА КОЛЕКТИВНАТА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Оригиналната информация е публикувана онлайн тук, с линкове за преводите и актуализации:

http://www.ascension101.com/en/home/ascension-blog/67-october-2012/277-call-to-action-change-of-human-collective-operating-sytem.html

Скъпи приятели,

Сега съм в Испания, където ще посетя две събития. Едното събитие е в Барселона на 13 октомври 2012, а второто събитие е в Мадрид на 20 октомври 2012.

Информацията, която ще споделя на тези събития, е, че сега имаме способността, силата и възможността да променим Операционната система (ОС) на колектива на човечеството, към версията на Новата Парадигма.

ОС се носи в устния език на хората и в нашата ДНК.
Източникът, Гайа и Планетарният Съвет имат нужда от доброволци, които искат да станат проводници за новата Операционна система, която да навлезе в колектива на човечеството.

Нужни са доброволци, които говорят всеки съвременен език на тази планета. Испански, английски, немски, италиански, китайски, японски, хинди, корейски, португалски... накратко, ВСЕКИ МАЙЧИН ЕЗИК. Ако четете тази статия, това означава, че вие лично сте помолени да участвате в "зареждането" на тази ОС.

Това е изключително важно. Тази информация трябва да бъде преведена на всеки език на планетата. Моля изпратете превода на вашия майчин език на адрес info @ ascension101.com и ние ще публикуваме линк към тази статия, така че ще можете да я препращате на всеки, за когото знаете, че говори този език.

Ето инструкциите:

В събота, 13 октомври 2012 в 16 ч. испанско време (17 ч. българско време) аз ще споделя тази информация в Барселона, Испания.

В събота, 20 октомври 2012 в 10 ч. испанско време (11 ч. българско време) аз ще споделя тази информация в Мадрид, Испания.

Следващата събота СЛЕД КАТО прочетете това съобщение.
Ако не знаете какво е новата Операционна система, попитайте вашия Висш Аз да ви покаже.

Моля ви, ако вашата времева зона и календарът позволява, в единия или в двата горепосочени дни и часове, отидете на обществено място, където е нормално да седи човек, като кафе, парк, бряг, или се срещнете с хора, които познавате, на уговорено място, като в някой дом или на обществено място, и седнете със затворени очи и В ТИШИНА, с намерението да СТАНЕТЕ КАНАЛ ЗА ИЗТОЧНИКА ДА ЗАРЕДИ ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА НОВАТА ПАРАДИГМА в езика на човешкия колектив (вашия майчин език и ДНК) през времето/пространството.

Ако вашата времева зона или календар не позволяват да се присъедините в горепосочените дни/часове, тогава го направете колкото можете по-скоро след прочитането на тази информация.

Аз ще се присъединявам за един час всяка събота от днес до края на 2012 г.

Споделете, изпратете, копирайте във вашия блог, списък, във Фейсбук, кажете на вашето местно радио, телевизия, на групи и приятели, и навсякъде, за където се сетите, обяснете им какво правите и ги помолете да се присъединят, като изразят намерение.

НЕКА ДА ГО НАПРАВИМ!

Инелия Бенц


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments