Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик - 26.10.2012 г.

Небесен Пътешественик

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик, 26.10.2012 г.


Поздрави от Федерацията:

Днес ние започваме с обобщение на събитията, които доведоха до тук, до този момент, сега. Ние сме тук и винаги сме ви направлявали през тези времена. Вие очаквахте събитията да се случат както трябва. Наближава времето до неизбежното. Има толкова много неща да се направят на вашия свят и толкова малко време, през което да се направят.

Цялата планета е обхваната в плазмено поле, което наскоро бе активирано и действа, за да поддържа по-висшите форми на вибрационна енергия, като същевременно позволява на по-тъмни, по-тежки и по-ниски вибрации да напускат безпрепятствено. Веднъж излезли, те не могат да се върнат. Това е началото на последната фаза от пречистването на вашата планета.

Едно забавяне, което пречеше това да се случи по-скоро, беше причинено от вашата космическа станция, която беше в орбита твърде близо, за да не бъде повлияна от действието на това поле. Беше постигнато споразумение да се премести тази орбита, така че мрежата да може да функционира без неблагоприятен ефект за хората.

Тъй като тази енергия се активира, вие ще откривате все по-малко и по-малко влияние от страна на Илюминатите върху ежедневните си дела. Първоначално незабележимо от хората, в крайна сметка някой ще „изпробва водите” с действие, известно като действие против Илюминатите и, правейки това, няма да срещне съпротива, която иначе би трябвало да се очаква.

Това ще насърчи още повече хора “да продължат да излизат извън установените рамки”, докато стане очевидно, че Илюминатите, които всъщност никой не може да види или различи, но които е известно, че винаги са присъствали, повече не са тук или ако са тук, не противодействат на предприеманите действия.

Тъй като тази информация става все по-известна, все повече и повече успехи за доброто на цялото човечество ще започнат да се постигат във вашия свят. По този начин ще видите все по-нарастваща лавина от движения на хората, насочени към това, което всички вие искате – да процъфтявате, да сте свободни, да изследвате, да чуете и да откриете истината.

Това ще се случи постепенно и все пак не толкова постепенно на фона на всички десетилетия и хилядолетия, ще се случи привидно за миг, когато хората осъзнаят, че могат да водят свободно съществуване, безпрепятствено от контрола на онези, които искат да ви поробят. Когато учените създават технологии за ползата на всички и когато тези неща се правят за масовия потребител и не се укриват от онези, които не искат вие да ги имате, когато финансовите институции се грижат за нуждите на хората, а не на корпорациите, когато политиците създават справедливи и представителни закони за всички, бавно, но сигурно, вие ще видите този нов свят да се развива.

Нашето участие в това беше почти невидимо, но ние бяхме тук. Ние регулирахме полето, така че да се предотврати циркулацията на негативни енергии около вашата планета. Ние отстранихме различни негативни групи от други светове, които се бяха настанили във вашия свят с егоистични цели, ние предотвратихме идването тук на други раси в критичния момент на пренос на енергийни полета около и на вашата планета, и ние ви напътствахме през този процес, така че вие да сте информирани, мотивирани и наясно с това, което се случва на вашия свят.

Тъй като тези неща се развиват и тъй като хватката на Илюминатите става все по-слаба и по-слаба, вие ще научите истинската си история и ще съберете сила от нейното послание на надежда за всички вас. Всъщност вие вече започнахте да я виждате, тъй като открития за отдавна изчезнали цивилизации започват да се появяват по медиите ви. И тъй като всичко това достига до вас като хора и вие осъзнавате по-голямата картина - тази на вашия свят и тази на Вселената - ние ще дойдем, с отворени обятия, с любов и с уважение към вашето пътуване. Процесът вече е започнал и ние наблюдаваме много повече неща за вас.

Какво би могло да бъде по-радостно от обединението на онези, които ще видят тези неща доведени до край. И ние ви казваме, погледнете нагоре и ние ще сме там с вас, в любов и взаимно уважение. Нашето общо пътуване ни достави много радост.

Останете в мир.

Ченълинг на: Небесен Пътешественик

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/26102012.html
http://wandererodtheskies.blogspot.pt/2012/10/26102012.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments