Доверете Се на Тялото Си, То Знае Точно Какво е Добро и Подходящо за Него ~ СаЛуСа чрез Изабел Хен

СаЛуСа чрез Изабел Хен

18 Октомври 2012

Доверете се на тялото си, то знае точно какво е добро и подходящо за него ~ СаЛуСа чрез Изабел Хен

Първо, бързо обновяване. След последния портал и енергиите, които дойдоха чрез него, вие сте в кратка почивка. Огромните енергии трябва да бъдат допълнително обработени от тялото ви, преди следващия прилив на енергия, само още няколко дни до 21-10-12, друг ден за отваряне на портал. Насладете се на кратката почивка и моля починете си.

Края на годината наближава бързо, малко повече от два месеца до деня на Възнесението. Наясно съм, че много от вас все още се съмняват в това велико събитие: то е необратимо. Издигането ще се осъществи, закъсненията в други области, не могат да предотвратят това. Ние работим ден и нощ с нашите съюзници, за да постигнем още малко от това, което бе анонсирано толкова много пъти. Ние също имаме срокове, които трябва да следваме. Разкриване е неизбежно, както и преразпределението на парите и въвеждането на нова единна валута. Веднага след разкриването, първите от нашите кораби ще кацнат на определени места. Тези места са там, където хората са отворени за нас и не се страхуват да се срещнат с нас. Други приземявания ще последват след това.

Но това е само страничен ефект, който ще направи живота и прехода към новото общество по-лесен и по-гладък. Възнесението само по себе си е голямата цел, която трябва да бъде постигната. Все повече и повече хора се пробуждат сега, поради огромните изблици на енергия. Тяхната светлина ще помогне на другите да се събудят , това е ефекта на доминото, който не може да бъде спрян. Знам, за вашите Домино дни, те имат някои прилики с прекрасния процес, който се провежда в момента на Земята ви.

На моя кораб, Аз имам прекрасна гледка към земята, и всеки ден и се възхищавам. Все повече и повече светлини могат да се видят. Знам, че ще ги управлявате, вие сте толкова близо. Споделете вашата любов и светлина щедро един с друг. Ако можехте да видите какъв ефект предизвиква, когато се усмихвате на друг човек или любезно му пожелаете добър ден. Този човек може би извършва акт на отчаяние, но усмивката ви му дава нов кураж и радост за живота. Помагайте си един на друг през тези бурни времена. Веднага след като ни е позволено да се приземим на Земята, ние можем да ви помагаме още повече.

Не е трудно да се извисите, ако добре се подготвитете. Вече знаете какво включва този подготовка: обичайте, прощавайте, не осъждайте и намалявайте неразрешената си карма. Вие вече имате добър напредък. Повтарям го за хората, които са едва наскоро събудени. По време на Възнесението, вие ще получите всички видове помощ, вие не сте сами в това най-важно събитие. Вие имате много помощници, и всеки знае какво точно да направи.

Вашите тела до голяма степен се превръщат в кристални, дори трдуно забележими, те могат да се видят. Почивайте и пийте много чиста вода. Може би вече сте разбрали, че телата ви реагират намаляващо към силно преработените храни. Слушайте това, което чувствате. Доверете се на тялото си, тоо знае какво точно е добро и подходящо за него. Яжте повече пресни плодове и зеленчуци, семена и ядки. Това са леки, но богати на енергия храни, които ще ви се отразят добре. Намалете консумацията на алкохол и кафе, ако това е възможно, както и ползването на тютюн. Това са повече или по-малко токсини, които вредят на телата ви. Почистете телата си енергично с бяла или зелена светлина, заедно с виолетовия пламък. Това ще ви позволи физически да се изкачите по-лесно. Позволете си малки почивки по време на деня, за да се освободите от стреса на ежедневието. Вашето тяло и душа ще ви благодарят. Само малко и сте готови.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам моята любов и признателност за великите постижения, които направихте досега.

Превод: Димитър Кирилов

Източник: http://sirianheaven.wordpress.com/


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments