Да Напоим Земята с Новите Вибрации, Новото Съзнание и Новото Отношение към Света

Новото Съзнание и Новите Вибрации

Да Напоим Земята с Новите Вибрации, Новото Съзнание и Новото Отношение към Света


Защо се дава Учение, че трябва да се грижите само за себе си, за своите мисли и своите чувства? Защо не можете да ръководите другите индивиди и да ги карате да постъпват така, както на вас ви се струва, че е правилно?

Защото всичко, което става и всичко, което ще става на планетата и с всеки индивид се определя от наличието на едни или други енергии в тяхната аура, в тяхното силово поле.

Ако във вас има много отрицателна енергия, която сте натрупали за многото въплъщения на Земята, както и да се стараете да избегнете това, което в съответствие с вашата карма трябва да ви се случи, няма да успеете. От друга страна, ако сте се погрижили за своите мисли и чувства предварително, ако сте се избавили от по-голямата част от кармическия си товар, тогава който и да се старае да ви навреди, няма да успее.

Вашите врагове ще полагат усилия да ви навредят, но ако в аурата ви няма нещо, за което могат да се хванат, всякакви техни действия няма да ви причинят никаква вреда, а ще ви бъдат полезни.

В това се състои тайната, как някои хора оцеляват в такива условия, в каквито е невъзможно да се оцелее. И с това се обяснява защо на хората им се случва това, което им се случва, без да засяга никого около тях.

Затова е напълно безсмислено да хабите усилия, за да доказвате на себе си и на хората около вас, че вие сте добри и сте напълно предани на Бога. 

Всички ваши мисли, чувства и постъпки се пазят във вашата аура и в така наречените хроники на акаша. Затова да се играе с Космическия Закон, действащ в тази вселена, е просто безсмислено. Затова е казано да обръщате внимание само на своите мисли и чувства, на това как постъпвате и какво правите.

НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ЕДИН ЧОВЕК, АКО ТОЙ НЕ ИСКА ДА ПРИЕМЕ ВАШАТА ПОМОЩ. НЕ МОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ НИКОГО СЪС СИЛА ДА СПОДЕЛИ ВАШИТЕ УБЕЖДЕНИЯ. 

Но вие винаги имате възможност да споделите съкровището на своите знания с този, който е готов да ви изслуша. Тайната тук е в това, че човекът, който е готов да приеме вашата грижа и вашите знания, има съзнание и вибрации, които му позволяват да стори това. И той е постигнал това съзнание и тези вибрации за не едно въплъщение.

Затова не хабете усилия, за да натрапвате вашите възгледи на тези, които не искат да ви слушат. 

По-добре намерете в своето обкръжение хора, които са уморени от безизходността, царяща в този свят, от задушната атмосфера, която ги заобикаля. За тези хора знанията, които ще им предложите ще действат като чудотворен балсам, който облекчава тяхното съществуване и намазва раните им, получени от съприкосновението с не най-добрите страни на вашия свят.

Винаги имате възможност да намерите макар и един човек от своето обкръжение, който се нуждае от вашата помощ и от знанията, които можете да му предложите. 

Гуатама Буда, 

Дадено на Алтай, 
в Чемал
чрез посланика Татяна Микушина



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments