Дарения за Самосъзнание.com


Здравейте Приятели,

Изключително съм щастлив, че инициятивата "www.Самосъзнание.com" се радва на такава популярност, че толкова много братя и сестри вървят заедно като Едно, учат се един от друг, припознават и обикват себе си в другия!

Ние Всички сме Едно и Любовта е нещото, което ни свързва

Идеята на Самосъзнание.com е да предоставя Свободно информация на хората, стремя се максимално бързо и актуално да се предава информацията, за което се отделя огромно количество "време" и енергия. Мисля, че заедно можем да достигнем до повече хора, нека повече хора научават Истината за това, какво се случва с Нас, с нашата Планета, Галактика и цялата Вселена.

На цената на един "вестник" месечно, вие можете да направите повече от достатъчно. Колкото повече средства има за преводачи, програмисти,... толкова повече свободна информация ще достига до всички. Всеки, който желае да помогне чрез преводи, моля нека се свърже с мен. Можем да си помогнем взаимно.

Благодаря ви от Сърце, Обичам Ви!Можете да Дарите по 3 начина:

1. Дарение чрез epay.bg

Трябва да имате регистрирана дебитна или кредитна карта в epay.bg

Повече информация за самата регистрация и за регистрирането на карти можете да намерите тук: ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Можете да дарите произволна сума в лева, като я напишете в полето и натиснете бутона [Дари].

Ще бъдете прехвърлени в страница на epay.bg, където трябва да се логнете с име и парола за epay.bg и да потвърдите плащането.Описание Сума
Самосъзнание.com BGN


2. Дарение чрез PayPal.

Натиснете оранжевия бутон [Donate]. Ще бъдете прехвърлени на защитена страница на paypal.com. Там въведете желаната сума, която искате да дарите и натиснете бутона [Update Total].

Ако нямате регистрация в paypal.com можете да платите с кредитна карта, като натиснете връзката “Continue” долу в ляво.

Ако имате регистрация в paypal.com трябва да се логнете през формата долу в дясно.


3. Дарение чрез Банкова Сметка

IBAN: BG61 FINV 9150 1004 5293 79

BIC/SWIFT код: FINVBGSF

Димитър Кирилов

Благодаря Ви за Подкрепата!


Предоставено от Blogger.