Нишката на Ариадна - огнения Портал на Персей 11:11

Нишката на Ариадна Огнения Портал

Нишката на Ариадна – това е пулс на Земята и още една възможност за създаване на условия за преминаването през огнения Портал на Персей.

11:11 – изход от царството на Андромеда и навлизане в полето на рентгеновото излъчване на Персей. Великата възможност за промяна на света е в огнения Портал на Персей, накъдето Земята се движи стремително.

12:12 - Земята ще влезе в огнения Портал на Персей и ще промени хода на еволюцията на планетата и цялото човечество.

Повечето от човечеството е избрало да игнорира вектора (динамично направление, посока на движение) във връзка с факта, че всичко се променя. И се променя към по-добрата си страна! Само от повърхностна гледна точка Земята и човечеството са се потопили в отчаяние. Но не е така! Ние вече навлязохме в нова еволюционна линия.

Когато се променят позициите и формите, когато се променят структурите на развитие - старата, достатъчно импулсивна материя, като жив организъм, се съпротивлява на новата перспектива. В старата, импулсивна материя, влизат тези видове съзнания и енергии, които не са готови да загубят това, което мислят, че имат. Тяхната съпротива предизвиква конфликт с новите и перспективни енергийни импулси, пораждащи в себе си светлината на Създателя.
Няма нищо вечно. Всичко се променя, започващо от материалната форма и завършващо до самата същност на Създателя-Твореца. Такъв процес се нарича еволюция. Затова старото не може да влезе в новото. Перспективата - това е творческа енергия, която отсъства от старата енергия. Ето защо Светът е в истинска агония. Той се противопоставя на мащабните промени, които изменят съзнанието на човечеството.

Нишката на Ариадна – това е перспективата, дадена на прогресивното човечество, за да навлезе в Огнения портал на Персей 11:11 и да активира това, което е Дарът Божий. Дарът – това е нашата ДНК, която вече активира междупространствените гени в условията на положителното влияние на космоса.

Нашата ДНК е БОГ!

В нашето ДНК е ВСИЧКО! В създадената ДНК матрица се намира цялата перспектива в самопознанието на човека.

Да опознаеш Бог означава да активираш всички гени в нашето ДНК, които досега са били в "спящо" състояние. Тъкмо нашата ДНК много фино реагира на всички енергийни промени в Космоса. И сега, когато преминаваме през Огнения портал на Персей, напускайки триизмерността на Андромеда, ние се въвличаме в нови процеси. Нас ни води Семейството на Светлината!

ДНК като генетичната информация, която трябва да бъде активирана, ще бъде разкрита като Светлината на Бога. Защото само така, в условията на положителното влияние на Космоса, нашите гени "се събуждат".

Но за да стане това, съзнателното човечество трябва да осъзнае, че ние сме Създатели.И ние трябва да се освободим от триизмерните връзки на нашите съзнания, от старите енергии, с които сме живели в миналото. Но сега те нямат място в настоящето ни. Настоящето ни съдържа мощен импулс, в който гените, отговорни за Божествените програми на новия човек, ще бъдат активирани.

(превод от руски Свети)

Виж още:




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments