Седмично послание на Хиларион 5-12 юни 2016г.

Желая да въплътя Бог в моето същество

Възлюбени,

Напоследък животът е в период на получаване на вливания, отработване на вливания, интегриране на вливанията и асимилиране и балансиране на енергиите. Дните ви са изпълнени с това. Времето минава бързо или бавно в зависимост от нуждите на мига. Много неща се представят пред наблюдаващото ваше съзнание. Нещата, които са били скрити в човешките астрални тела, излизат на повърхността и се изчистват, именно заради това се случва великото почистване. Повечето хора са готови да продължат напред, те направиха този избор. Сега става въпрос да се свърши работата, да сте упорити и постоянни, да се направи всичко необходимо, за да се завършат нещата.

Понякога животът изглежда като сън. Всичко, което става около вас, притежава нереална част и това е, защото изпитвате по-голяма яснота, когато изчиствате от съществото си всички концепции и възприятия, с които вашето общество ви е обвързало. Реалността – истински дух, работи върху много прости, но вечни принципи и основни положения. Във физическия свят умът е строителят или разрушителят. Решението, което вземате с ума си или ви катапултира в голям скок напред, или ви намира заседнали в тресавището на повтарящи се и зациклящи мисъл форми, които се опитват да ви помогнат какво все пак остава да бъде обичано като цяло.

Като цяло всичко е наред. Бъдете търпеливи с всичко, което се случва. За всеки на планетата това е трудно време и е лесно да се обезсърчите. Когато се случи това, просто си починете от битката, така да се каже, дайте си време за обновление и възвръщане на силата, баланса и оптимизма ви. След това може да се върнете освежени и напълно способни да отстоявате на всички по-нисши мисъл форми, които идват във вашата сфера на дейност. Животът без радост и смях прави житейските уроци трудно разбираеми. Когато умът е пълен със смях и забавни мисли, всяка пречка става много по-лесно преодолима.

Търсете най-висшата си визия – заявете: „Желая да въплътя Бог в моето същество” и казвайте това 10 пъти преди сън всяка нощ. Божествената ви Същност търси това потвърждение от вас, това признание, че искате по-голяма връзка. Ще започнете да получавате ежедневни напътствия за следващата стъпка, която да предприемете по пътя си и винаги ще бъдете защитени. Когато това намерение стане ваша втора природа, тогава вече винаги ще сте в синхрон с изборите, които са за ваше най-висше добро. Божествената ви Същност иска вие да изпитате най-доброто, което този свят предлага.

Понякога, именно през период на мрак и загуба на пътя в полето на вашето съзнание идва най-великата Светлина. Важно е да търсите урока във всяка случка, която наблюдавате или от която сте част. „ Какво е това, което трябва да науча от този опит?” „Защо се чувствам по този начин, кое провокира това?” Тези въпроси ще ви водят да прозрете това, което може би сте пропуснали преди и вероятно дори ще ви дадат напълно различна гледна точка, което ще ви помогне. Вашата Божествена Същност насочва живота и събитията му като огледало към душата ви, показвайки ви по-добра и усилваща посока. Не се страхувайте да погледнете в него. Имате всичко необходимо, за да преодолеете всяко препятствие, което може да блокира временно придвижването ви напред.

До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.bg/2016/06/5-12-2016.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments