Седмично послание на Хиларион 27 март – 3 април 2016г.

физическите ви тела са трансформирани

Възлюбени,

Светът се придвижва в процес на обновление и подмладяване. Това вече може да се види в световните събития. Всички овехтели системи, които не обслужват най-висшето добро на всички, са посочвани чрез събитията, които се случват. За човечеството е трудно да схване, че в сила е по-висш закон, когато всичко, което виждат, е хаос един полудял свят. Това е времето, за което всички Служители на Светлината са се въплътили на тази планета. Вашата Светлина прави промяната! Не се обезсърчавайте от това, което виждате през обектива на медиите, от по-висша гледна точка стават повече неща, отколкото ви се представят.

Във вас се извършват много подравнявания. Харесва ли ви или не, физическите ви тела са трансформирани в по-висши версии на по-фина форма. Повечето от вас сега изпитват топли вълни по продължение на гръбнака на равни интервали от време. Когато се случи това, знайте, че вашите ДНК нишки са активирани и отворени. Има много странни симптоми, изпитвани от много от вас, и това ще продължи да се случва. Някои от вас изпитват тревога, защото не знаят причината. Това е свързано с факта, че вие се отправяте към непозната територия и не знаете какво ви очаква. Бъдете спокойни и яхнете вълните, когато дойдат, ще изплувате победно!

В тази трансформация вие не сте сами; целият свят е във вихъра на голяма промяна. Тя започва в клетките на всяко живо нещо на тази планета и се усеща вътрешно. Важно е, както много пъти преди сме подчертавали, да се свързвате със Земята всеки ден. Стойте на земята боси и отделете няколко минути, за да дишате дълбоко и ритмично и благодарете на Земята за това, че ви поддържа и ви пази. Това е нещо, което човечеството като цяло трябва по-добре да осъзнае, защото именно Земята е вашата планета, която е ваш дом. Има само една Земя и тя се нуждае от разбиране и любов от страна на своите обитатели.

Всеки ден искайте Вашата Божествена Същност да промени съзнанието ви, за да видите индивидуалните си обстоятелства от по-висша гледна точка. По-висша връзка с божествеността във вас може да направи житейския ви път по-мирен и хармоничен. Това също развива качествата на вяра и смелост във вас. Вяра, че всичко, което изпитвате вие и любимите ви хора, се случва поради по-висша причина и цел. Ако бихме могли да споделим един най-ценен съвет в това важно време, той би бил да започнете ежедневно да практикувате благославяне. Благословете всяко обстоятелство, в което се намирате и потърсете в себе си подаръка, който то носи. Благословете любимите си хора, с които изпитвате предизвикателствата, защото те са смели души, които се съгласиха да играят тази роля, за да научите душевните си уроци и да преминете нататък. Те поеха тази отговорност, защото ви обичат.

Благословете всяка птица, всяко животно, всяко дърво, всяко растение и всяко живо същество в непосредственото си обкръжение. Осъзнайте, че всичко, което виждате, е Източникът на Всичко Което Е във физическо проявление. Това е практикуване на най-висша форма на любов в действие и точно това е необходимо сега. Не позволявайте да бъдете разсейвани от тази практика. Осъзнайте и научете за циклите, които настъпват на планетарно и сезонно ниво и работете в унисон с тях. Вие сте неделима част от всичко това и любовта ви помага да поддържате и отстоявате това. Във всичко, което се случва, изберете любовта като ваш отговор.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

Източник

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments