ДУХОВНИ ПРОМЕНИ, НАСТЪПВАЩИ С ХОРАТА, КОИТО РАБОТЯТ СЪС СВЕТЛИНАТА

хората работещи със Светлината

Скъпи приятели, искам да споделя с вас 5-те духовни промени, които настъпват в нас хората, които работим със Светлината, казано от Възнесените учители:

1. ДНК промяна - когато работите със Светлината се променят химичните процеси в телата ви, свързано с вашата имунна система. Клетките ви се изпълват със светлина. Вие ставате по устойчиви, по рядко се разболявате. Тази промяна във вас става с вашето чисто намерение и вяра. Откривате вашата Божествена част във вас. Разтваряте кода на Светлината, така разтваряте вашите потенциали- способността да променяте времето, посоката на вашия живот. Да Творите!

2. Пътят, който сте избрали - понякога имате усещане, че сте на едно място в своето духовно развитие. Това е така, защото излизате от линейното време и преминавате в други измерения на Светлината. Линейното време то е вродено във вас...то е вашата реалност. Но преминавайки в друго ниво на съзнание, вие имате усещане, че сте спрели. Това е така, защото ставате многомерни, учите се да живеете в Сега. Усещането, че сте спрели е стара парадигма, стара енергия. Новата енергия, новият път ви прави спокойни, радостни, хармонични изпълнени с Любов и Свобода!

3. Изпитания - изпитанията са, за да усвоявате уроците си и да повишавате вибрациите. Така възвръщате вътрешната сила. Изпитанията, когото бъдат преминати с мъдрост и любов, то тези уроци повече не се връщат, вие сте ги отработили. Когато това го усвоите, вие се отдалечавате от вашето его и се свързвате с висшите аспекти на Аза!

4. Отпадат сравненията - при вас старата енергия е кой е по-по, най. Колко сте велики, как само вие можете да потискате другите. Но както казваме ние вашите светли учители по делата ще ги познаете, не по думите. Новото е да сте изпълнени с любов един към друг обединени, сплотени, защото всички сте едно, деца на Бог и Майката Земя!

5. Подкрепа - всеки тръгнал по духовния път на Светлината е подкрепян от нас и вие го чувствате това. Работим с всеки един от вас. Ако направите една крачка в Светлината ние ви обливаме с нашата Божествена, Безусловна Любов! Имате нашата Подкрепа!!!!!

Електра





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments

  1. Е, стига, де! Много елементарно! Лично аз мога да изброя не 5, а 25 духовни промени, които настъпват с нас, работещите със Светлината. Поне като започнете една тема, изследвайте я и я доведете докрай, а не чопвайте оттук-оттам само някакви откъслечни неща. То его, то чудо! И защо се криете зад измислено име?! Не са велики и съществени нещата, които пишете и няма да останат във вечността на духовното, ако случайно така сте решили, да Ви кажа. А иначе, лошо няма, упражнявайте се!

    ОтговорИзтриване
  2. Не е сигурно за това, че се крие и по-добре с измислено име, отколкото Анонимен като Вас. Предполагам, че статията е на Тина Електра, написала "Тринадесетият ключ", в което не виждам нищо измислено.

    ОтговорИзтриване
  3. На кого ли е Егото? Дали на Електра, или на Анонимен?

    ОтговорИзтриване
  4. С душата си усетете истината ,защото войните на Светлината някак знаем

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен, такъв и ще си останеш в реала, пък и си злобничКА.

    Електра, благодаря! :)

    ОтговорИзтриване