Пътят на ОТГОВОРНОСТТА - ПРЕГЪРНИ ЛЮБОВТА

Освободи се от Илюзията

Гравитацията и инерцията ни държат в тази реалност, която наричаме живот. Гравитацията с тежеста си върху физическата ни същност. Инерцията потиска способността ни да се движим напред. Всеки един от нас е отговорен за това как реагираме на всички предизвикателства, представени за нас на нашия житейски път. Позволявате ли на опита да ви ограничава? Тези скрити желания за връзка, нов източник на доходи, ценното ни минало, или очакването на бъдещи събития, всичко това ни ограничава. Какви са Вашите Ограничения, истински свободни ли сте?

Такава дълбока Промяна за всички нас в тази реалност се случва Сега. Усещате ли това, долавяте ли пукнатините в тъканта на вашата визия, цветните ивици, калейдоскопичната визия. Тази мощна енергия, прегърнете тези моменти, позволете си да възприемате и виждате през завесата. Бог Присъства винаги, но позволяваме ли това Присъствие да се Прояви в нашите Действия. Ние всички сме отговорни за това, което мислим, чувстваме и възприемаме.

Отворете съществото си, не определяйте себе си. Освободете се. Вие не сте нито Мъж нито Жена, нито Черен нито Бял, Християнин или всеки друг етикет, с който се ограничавате. Освободете Сърцето Си, освободете Ума Си, Вижте, без етикети, позволете си да Присъствате. Просто Усетете, позволете на Бог, Вселената, великата Мистерия да проникне вашето същество. Пичувствайте чудото да Присъствате в този Свещен Съд, който наричаме Себе.

Всеки един от нас е благословен отвъд най-смелите ни въображения, няма цена за изпитване на Настоящето. Нека всички изберем да излъчваме Божественото във всеки от нас. Усетете истинските Чудеса пребиваващи в този Момент. Това е полето на чистият творчески потенциал, изберете да освободите тъмнината, изберете да прегърнете Любовта и Светлината в Себе СИ. Енергията на Любовта разтваря всички граници и бариери, които ни обхващат и ограничават. Ние сме отговорни за всичко, което Е. Нека всеки от нас почувства, прегърне, овласти и излъчва Любов към себе си и помежду ни.


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

4 comments

  1. какво става с новата матрица нещо бавно зарежда... лятото бях се качил в по висшо измерение септември нещо ме върна 3то измерение ...именно в 3то много пламъци близнаци се събраха енергиино за да подпомогнат да се качат вибрациите на земята ... слаба работа обаче няма нужната подкрепа трябва по мощна подкрепа все пак има напредък. тук идва ролята на по енергиините същности да излязат наи отпред.. трябва повече енергия ... като цяло моята е по слаба но все пак правя каквото мога... енергията е Любовта насочваите сърцето към всяка точка на земята към всяко същество...нека ускорим този процес.

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно съм съгласен с последния коментар

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина почувствах, че много избирателно, съзнателно и отговорно е нужно да насочваме енергията си. В тези дни хаосът като че ли безконтролно ескалира... Тези, които са способни и могат нека да бъдат по-решителни и твърди в намеренията. Непременно ще се усети наоколо, макар и да зная какво коства и изисква това... Бъдете добронамерени, любящи и позитивни!

    ОтговорИзтриване