Новата Матрица се Заражда - 13/14 Септември 2015

Кръстова гора е един от енергийните центрове на света

Голямо знамение чакат тази година миряните на Кръстова гора в нощта на 13 срещу 14 септември. Хиляди хора очакват чудото да се случи!

„Кръстова гора е един от енергийните центрове на света. Оттам сега ще се даде знак към цялото човечество, че скоро ще имаме квантов скок от към 4-то и 5-то измерение. Новите божествени кодове са готови. С тях човекът ще превключи към другото ниво на съществуване, където любовта и хармонията ще са велика норма“, разясни езотерикът-раздиестезист инж. Радослав Димитров. „Ще влезе силна Христова енергия, която ще промени цялата Земя, постепенно войните ще спрат и ще се установи мир“. По негови изчисления не случайно точно на 13 септември имало слънчево затъмнение. Всичко това били поличби за новите енергии на доброто, които идват, убеден е ученият цитиран в медиите днес.

Септември носи промяна. Вечната тема, надявам се вече погледната от друга гледна точка. Промяната като носител на възможности, на ново начало, на рестарт, на удовлетворяване на копнежите. Венерената ретроградност през август направи мнозина свръхчувствителни, свръхемоционални.

Избиха скритите копнежи, поставани бяха въпроси около това, какво наистина е важно, какво е стойностно за нас. Същевременно „бившите” в живота ни се завръщаха, търсеха реабилитация или поне мирно разрешение и цивилизована раздяла. За всички останали, които не гледат на промяната по този начин, промяната донесе и ще продължава да носи усещане за загуба...



- Света ще претърпи огромна промяна вследствие на въздействието, което една мощна вълна от гама светлина, идваща от Галактическото Ядро, ще окаже върху Земята и нейните същества!

- Старите модели не работят вече. Вибрацията е друга, хората са други, старите модели се разрушават, усеща се нали?

- Всеки има право на личен избор – да види новото или да остане в старите модели.

- 28.09.2015 г. е датата, на която тази Супер-Вълна ще отбележи своя пик, при който ще бъде достигната най-високата енергийна честота, измервана някога в космоса и съвременната история.

- Неоспорим научно доказан факт – вибрацията на Земята се е повишила в последните месеци.

Прочетете още: КАКВО НИ ОЧАКВА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ?

Източник


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments