Какво е Истинско Възнесение

Тяло без нужда от храна, вода, сън!

Възнесението е в това, че физическото тяло вече не е обвързано от илюзиите, които ни обучаваха, че са истински.

Всички илюзии притежават повече власт, отколкото изглежда. Те са дадена енергия от масите, които се хранят с тази енергия, за да могат да ви контролират. Вие сте хранени с илюзорни вярвания през цялото време, но можете да изберете да разбирате вашата реалност. Реалността, в която Висшият ви Аз не е отделен от вас. Той не е аспект от вас, който е в по-високо измерение. Следователно терминът Висш Аз е неточен.

Вашият Висш Аз, от сега нататък - вашата Реалност!

Реалността ви е обхваната от вярванията, които държите, и които ви разграничават от това наистина да бъдете Себе СИ. Вашето Аз, вашето Истинско Аз, вашата Реалност са вече Възнесени! Вашето истинско аз не се нуждае от източник извън себе си за храна и енергия, то не се нуждае от вода или сън или нещо поставено в тялото, за да се презареди. Единствената причина да изпитвате тези нужди е поради това, че сте разделени от вашата Истинска Реалност, вашият Източник на Енергия, който сте!

Чрез напълно встъпване във вашата Реалност, което означава премахването на много дълбоко вкоренените отрицателни вярвания, които държите, така вие се Възнасяте и ставате свободни във Физическо Светлинно Тяло.


Възнесението не е напускане на тялото, това не е истинско Възнесение. Възнесението е преодоляване на всички ограничения на тялото и позволяване на вашият енергиен източник, вашата реалност, да изпълни тялото си, вашият дом!

Точно сега, вие изпълвате вашата къща с вярвания, които я замъгляват и държат във фалшиво състояние на реалност. Но тъй като истинската реалност настъпва, Вие, вашето Истинско Аз, изпълва пространството вместо ограниченията.

Ако резонирате с това, разберете, че това е процес да се превърнете в 
Себе СИ!

Този процес отнема време, много усилия и дисциплина, и не е за хора със слаби сърца или за мързеливите.

Само тези, които си докажат, че са достойни, което означава, че те наистина вярват, че са Достойни, че те поставят Себе СИ над техният фалшив Комфорт - 
ТЕ ЩЕ СЕ ВЪЗНЕСАТ!

И за да бъде ясно, става въпрос за Физическото Тяло, което няма нужда от храна, сън, вода, тяло, което не Остарява и не Умира!

Не става въпрос за преминаване в друго измерение или напускане на Земята или напускане на тялото с предположение за Възнесение.

Единственият начин да бъдете напълно Свободни от Кармичният Цикъл е като Освободите Себе Си от всички ограничения изпитвани от тялото.

ТОВА Е ВЪЗНЕСЕНИЕ ВЪВ ФИЗИЧЕСКО СВЕТЛИННО ТЯЛО


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

7 comments

  1. И как по точно става това превъзмогване на ограниченията на физическо ниво никой не казва...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти не си ограничен, а е ограничена компютърната система, която иска да си мислиш така. Не човека е ограничен, а безумните сладникави духове, които диктуват. Ще ви махнат от Земята. Внимавайте. Тези отрепки са ни унищожавали не един път. Обичай близките си хора, защото ако човек се проваля в малкото, не може да е годен за по-големи задачи. Бегай от сектите и обръщай внимание на дребните неща, обичай физическото си тяло, за да не идеш завинаги в небитието. http://julvius.org/shyopot-majya/

      Изтриване
    2. И още нещо. СаЛуСа - този сектант и лапач на човешки енергии, подъл дух, който се присламчва към всяка слаба човешка душа обясняваше нещо на човеците, че в 3-то измерение не можело да се постигне щастие. Аз тогава му отговорих, че не само щастие може да има в 3D, но и богове можем да сме в същото 3D. Той разбира се знае, че това е възможно, но на него му е изгодна енергията на поклонение, която идва от хората. Но богове в 3D ще има и вече са факт и това е голям шок за енергийни вампири като СаЛуСа и други подли духове, които нямат покой, защото ... не могат да си набавят сами енергия и им е нужен човек за да го източат.

      Бъдете внимателни. Обръщайте внимание на семейството си за да не попаднете в секта. Иначе ще се чувствате уморени, те ще точат вашата енергия, включително и докато спите. Ще се чувствате слаби.

      Правете повече физически упражнения, разхождайте се, не забравяйте планетата си, природата, за да не ви забрави и тя. Помнете, че вие сте човек и природата ви дава енергия, която вие после небрежно давате на Небесата - на паразити и вие така също се превръщате в паразити и източвате силата на нашата уморена планета. Уважавайте дома си или напуснете планетата. Гледайте филмът "Аватар". Светлината е във вас - те я източват от вас. Планетата ще отхвърли подобно явление. Това не се случва за първи път.

      Изтриване
    3. СаЛуСа е дракон и контактьорът му е Барбара Марчияк ! Казва, че е от Сириус....но дали е така кой ще ни каже....? И въобще, по- кротко с тия послания, аз ги чета, нооо нямат моето доверие, слушам себе си !

      Изтриване
  2. Търси и ще намериш. Искай и ще ти бъде дадено :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ще бъдете политически роби на СаЛуСа (Барак Обама - в друг свят разбира се - не тук - тук такива не приемаме). И за какво ви е? Та вие сте Човек! Вие знаете ли, че всяко същество в Космоса изговаря със страхопочитание тази дума - "човек". Защо давате своето за нищо? Защо давате сливи за смет? Разбери човек, ти си много повече от СаЛуСа, Барак Обама (това е любимеца на Йерархиите и СаЛуСа) - вас ви използват и го правят с мед и масло на уста за да не вярвате в себе си. Много сладки приказки ви се говорят - същата система като у политиците - обещания. Който не се чувства човек - нека напуска Земята, който смята себе си за неестествен и се моли на богове, нека иде при своите йерарси. Тук - на нашата Майка Земя - богове нямаме. Нека си ви приберат идолите, на които се поклонихте, защото не разбрахте колко велики сте създадени - без нужда от поклонения на отрепки и архангели. Всички тук, с малки изключения са членове на Йерархичността, от която част е и Сорос и Рокфелер и са позор за човешкият род. Който е в Йерархията не може да осъзнае нейното безсмислие и ще отдава своята енергия на поклонение на енергийни вампири. Който не осъзнава това, което има в момента, сам се отказва от тази благодат, която изначално му е дадена и търси "нещо" висше" извън себе си.

    Всеки, който не се смята за човек - ще напусна тази прекрасна Планета.

    ОтговорИзтриване