Седмично послание на Хиларион 3 – 10 май 2015г.

Изграждането и усилването на етерното Светлинно тяло


Възлюбени,

Като вървите по пътищата на света, в който живеете, вие ежедневно се променяте и променяте тези около вас. Да срещнеш себе си във всичките си аспекти и нюанси изисква изключителен кураж и честност в намеренията, но наградите за вашата упоритост сами стават очевидни. Когато погледнете назад в не много далечното минало, можете да видите в ретроспекция, че всички ваши опити ви доведоха до този момент на яснота и вътрешна сила. Всеки опит, който някога сте имали, ви донесе по-голяма проницателност, мъдрост и духовен растеж. Когато продължавате с духовното си пътуване в по-висше съзнание, осъзнатост и разбиране, правите пътя напред много по-лесен за другите. Чрез всичките ви самостоятелни дисциплини и духовни практики през годините, вие научихте, че любовта към себе си е от най-голямо значение за духовните ви търсения, защото именно от тази любов божествената любов намира израз чрез вас.

Добре е за вас да имате предвид, че крайната цел на духовните ви усилия е изграждането и усилването на етерното ви Светлинно тяло. Това тяло обгражда физическото ви тяло и е съставено от много различни аспекти и слоеве. Всеки слой (физическият, умственият, емоционалният,  духовният) има нужда да трансмутира всички енергии и влияния, които пречат на светлинното тяло да навлезе по-осезаемо в живота ви. Тъй като изчистването и пречистването на човешкото състояние продължава, това светлинно тяло увеличава светлината и сиянието си. Това е крайната цел на Божествения план – човечеството като цяло да си спомни Светлината, която то всъщност е, и да изрази тази Светлина все повече, докато цялата плътност бъде трансмутирана. Това става чрез ежедневно живеене и практикуване на златното правило, разбирането, че каквото правиш на другите, това се връща на теб. Този духовен закон винаги е съществувал редом със закона да не нараняваш никого.

Не се проваляйте в духовното си пътуване, когато изникнат пред вас тези предизвикателства. Тези изпитания ви въвличат в съществуване, което е велико чрез тях. Всяка стъпка, която правите към крайната цел на въплъщението си тук на планетата, е стъпка към победата. Когато човечеството се придвижи отвъд пределите на дуалността и крайностите и избере да изрази и прояви по-висшата си Светлина, светът бързо ще се промени и ще се трансформира. След това погледнете към бъдещето, с надежда и мирно сърце. Докато искрено се опитвате да се върнете към Светлината, която е истинското ви състояние на съществуване, вие сте в хармония с плана на душевното си пътуване за внасяне на всички ваши аспекти в по-голямата Светлина. Всеки въплътен човек на Земята сега има еднаква възможност да напредне в осъзнаването и съзнанието.

Всичко е въпрос на избор, тъй като всеки човек проправя пътя между честотните нива на измеренията. Необходимо е по-голямо пречистване на толкова много от Земната дълга история на забравата на нейните обитатели за по-голямата Светлина, която са. Всички действия и дела от миналото, които оставиха големи тъмни петна в много райони на планетата, това са местата, които сега се изчистват и балансират. Важно е да изпратите любовта си, Светлината, изцелението и помощта към тези райони на света, където обитателите бяха така жестоко изпитани, и да им помогнете по всякакъв начин, което е така необходимо сега. Поставете се на тяхно място за миг и почувствайте колко благодарни бихте били за нещата от първа необходимост в такава ситуация. Молете се за най-доброто за онези, които страдат.

Ще има много райони на света, които ще бъдат трансформирани по много начини и е важно да сте центрирани, да останете спокойни и да изпращате Светлината там, където е най-необходима. Всичко необходимо е вашият фокус и намерение за няколко минути няколко пъти на ден. Планетата Земя е дом на всички и е единственият дом на всички нейни обитатели. Изпратете Светлина и Любов също и на това съзнателно и любящо Същество.

До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/3-10-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Предизвикателствата и енергиите на пречистването наистина ги чувствам много силни. Ужасно ми е трудно да се справям ежедневно с всичко това, особено много в тълпата, пък не зная вие как се чувствате... Просто не зная вече какво да кажа с толкова много неосъзнати и не събудени за истинското същество в себе си хора! Понякога имам чувството, че всичко е замряло и го дава по старому, макар че със сигурност не е така... Духовните ми търсения и свръх човешки усилия все едно удрят на камък... Надявам се в скоро време да има някакво, макар и минимално развитие и ползотворна промяна, защото не се издържа...
    А по каква причина не намирам вече съобщения от СаЛуСа?...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/8-2015.html СаЛуСа – 8 май 2015г.

      Изтриване