Седмично послание на Хиларион 10 – 17 май 2015г.

Кой път ще следва човекът

Възлюбени,

Навсякъде около вас има знаци за промените, които се случват на вашата планета. Тези промени са различни и обхващат много аспекти на живота. Промените на Земята се отразяват върху промените в хората, тъй като те се стремят да разберат това, което се случва и да се справят с него. Всяка трагедия, която се случва, изважда най-доброто от хората, защото те се стремят да дадат най-доброто от себе си, за да помогнат. Във всички сърца се задават много въпроси, защото сякаш светът, който познават, се срутва и разпада. Човечеството изпитва последиците от отърсването на планетата от оковите на миналото, тъй като тя се придвижва към заслуженото си място във Вселената. Тези промени са се случвали много пъти в продължение на хилядолетията, но сега човечеството има възможност да се издигне и да излезе с победа.

За всеки човек е време да се вглъби и да се стреми да опознае себе си, божествената си същност. Време е да се придобие и поддържа равновесие във вътрешния и външния живот, да се направи избор и да се реши кой път ще следва човекът. С разпадането на миналото изплуват нови начала в славния си потенциал и възможности. Много от вас сега стоят стабилно на пътя на съдбата си, правейки това, което ви носи най-велика радост и щастие. Други са в разгара на промени, които са сякаш твърде много, за да се понесат. Те се учат да са силни, решителни и упорити. Това са много важни душевни качества. Като гледате ближните си как преминават през личните си предизвикателства, изпратете любовта и целебните си енергии на всички около вас, защото именно това иска най-много всеки човек - да обича и да бъде обичан, защото точно любовта е най-мощната сила във вселената и може да бъде целебен балсам, когато имат нужда от нея.

Грижете се един за друг с най-голяма любов, зачитане и уважение, защото също така е и време да се придвижите отвъд себе си в полето на единството, време да се присъедините към разширението и еволюцията в по-висше съзнание и разбиране. Призовавайте често духовните си водачи и ангелите, когато имате нужда от помощ и надежда и помнете, че никога не сте сами, че винаги сте обкръжени от любов, защото любовта е всичко около вас. Добре е да сядате за няколко минути всеки ден, за да почувствате и изпитате тази любов в сърцето си, ума си и в душата си. Свържете се с това, което ви подхранва и ежедневно ви вдъхновява по какъвто и начин това да работи най-добре за вас. Бъдете в мир и стойте спокойни, когато се случват вътрешните и външните промени.

Вие сте тук, за да станете майстори на дуалността като прегърнете всичките аспекти на вашето същество. Когато освободите съпротивлението си и отричането си от скритите си аспекти, осъзнавате, че всичко, което се случва, е добро, независимо дали се възприема като добро или лошо, правилно или грешно, всичко това е дадено на вас в любов, за да се усъвършенствате като майстори на тази реалност, да възстановите божественото си право като деца на божественото. Вие избрахте тези опити, за да придобиете повече разбиране на нюансите и сложността на пътуването обратно към източника, с вас като победител.

Винаги помнете това и вървете напред, когато трябва, и си почивайте и се подхранвайте, когато го изисква физическото ви тяло. Когато се синхронизирате с по-великите ритми на живота си, всичко ще е наред.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/10-17-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments