Седмично послание на Хиларион 26 април – 3 май 2015г.

възнамерете любовта и изцелението

Възлюбени,

Много хора се отварят за по-дълбоки нива на любов във всички области на съзнанието си и това може да бъде труден процес за някои от тях. Нуждите на другите може да си съперничат със собствените ви намерения да вървите напред в живота си и е важно да следвате собственото си лично пътуване. Трябва да стоите свързани с по-висшите си импулси и да следвате звездата си. Всеки човек на Земята изпитва по-висшия прилив на енергии по свой начин на нивото на личното си осъзнаване. Трудно е да се стои в периферията и да се наблюдават тези, за които се грижите, тъй като те изпитват последиците от изборите си. Всяка душа има индивидуален душевен план и свободна воля, за да го следва или не. Може би е трудно да се приеме, че всеки човек е избрал да следва определени пътища, за да придобие знание и личен опит от тях. Бъдете на разположение за тези, които обичате, ако и когато те имат нужда от вас и ги обичайте, без да ги съдите. Трябва голяма смелост, за да се изпита живот във физическа форма. Случиха се и ще продължат да се случват много промени във всеки човек и в земните движения. Ефектите от тях са мащабни по своето въздействие.

Земята е обвита от златна светлина и това ще помогне в извършените промени. Много райони на света се нуждаят от любящото ви съпричастие и енергийно намерение за изцеление и подкрепа. Изпратете любовта и целебните си енергии към тези райони, които са в епицентъра на трудна промяна. Обитателите на тези райони се нуждаят от любов, състрадание и практическа помощ. Промените, които настъпват във всеки район на света, се усещат енергийно по целия свят. Любящите сърца на хората са обединени в ритъма на сърцето на света, в който живеят, и е важно да се осъзнава това и да се стои в синхрон с него. Отделяйте често миг всеки ден, за да сложите ръка на сърцето си и да почувствате тази връзка. Във всяка душа се знае, признава и се почита истината за единството на всичко. Всички вие сте братя и сестри и винаги е било така. Отвърнете се от всичко, което би ви казало друго.

В историята на Земята нейната повърхност е била променяна много пъти и това е процес, който е по-характерен за края на определени космически цикли. Космическите подравнявания създават промени, които отварят вратите за нови начала и такова е времето, в което сте сега. Вие сте тук сега и сте признати за способни да преминете през този процес като използвате мъдростта и знанието, които сте натрупали и придобили в продължение на векове, за да ви помогнат в този преход. Имате в себе си всичко, от което се нуждаете, за да излезете като победители. Поставете звезда от любов над всеки от тези райони и възнамерете любовта и изцелението, които тази звезда излъчва, да се поддържат и да устояват винаги, за да предлагат изцеление и балансиране на всички в нейния радиус. Силното ви и фокусирано намерение ще направи това.

Вътрешната метаморфоза, през която всеки един от вас преминава, може да ви остави с усещането за умора и посърналост. Това е още един знак, че енергиите, които абсорбирахте, се асимилират и интегрират. Още веднъж е наложително да консумирате повече вода от обикновено, за да помогнете на физическото си тяло да се справи с това. Повече почивка и подхранване ви трябва в този процес. Тъй като сърдечната чакра на всеки човек се отваря повече, има повече очевидна чувствителност и съпричаствост във външните изрази на хората около вас. Позволете си да чувствате в този опит без да се съпротивлявате. Поддържайте събитията в живота си опростени и това ще създаде баланса, който е необходим. Има много дейности в живота ви, които могат да бъдат съкратени, без да се лишавате от тях. Опростявайте, опростявайте, опростявайте!

Като създавате ред в дома си и избягвате безредието, се създава по-благоприятна атмосфера, която полага основата на нови начала. Като повтаряте думите „божествен ред” многократно през деня си, ще се придържате към целта и няма да е възможно да изгубите фокуса си. Това също ви помага да се чувствате добре със себе си, докато изпитвате успех с всяка постигната цел. Да спирате често просто, за да се огледате наоколо и да оцените красотата, която ви заобикаля, също помага, когато създавате новите си начала. Бързаме да ви напомним, че всяка нова зора носи ново начало, така че бъдете мили със себе си и повече центрирани в сърцето във взаимоотношенията си с другите. Като поддържате нещата колкото може по-прости, ще преминете през това.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/04/26-3-2015.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments