Светена Вода: Подарък от Природата за по-здравословен Живот

Светлината на Светия Дух

Човешкото тяло е от 50% до 75% вода. Водата прочиства тялото ни и ни помага да детоксикираме елементите, които пречат на доброто здраве. Когато сравняваме елемента вода със съзнанието, водата ни помага да заземим нашето духовно съзнание и да го интегрираме в нашето ежедневие. Пиенето на много вода също ни помага за почистване на тялото ни и изграждане на добри хранителни вещества, от които тялото ни се нуждае, когато движим духовната енергия.

Водата винаги е била използвана в духовната работа за довеждане на Божествената Светлина също наречена Светлината на Светия Дух. Кръщенията са често срещани в много култури като форма на благословение и като средство за довеждане на тази Божествена светлина, за да измие нашата карма. Ако искате да направите Светена Вода, можете да медитирате с водата в ръцете си и да я заредите с духовна енергия. Тогава, след медитация използвайте дъха си, за да вдъхнете любов и светлина във водата. Просто духнете над водата с намерение да вложите любов и светлина в нея. Правете това в продължение на няколко минути, докато не почувствате, че водата е енергизирана. Сега имате Светена Вода! Можете да я пиете, за да внесете повече любов и светлина в тялото и душата си или да я използвате, за да изчистите емоционален дискомфорт. Можете също така да поставите от Светената Вода върху тялото си на места, които ви дразнят или причиняват болка. Светената вода ще помогне за отстраняване на кармата и ще внесе повече любов и светлина.

Ако енергията в стаята ви е в застой или има някакъв отрицателен стрес, можете да последвате примера на китайците, които поставят аквариум или малък водопад в близост до входа на помещението. Водата хваща отрицателната енергия, която идва през вратата в стаята ви и я предпазва от навлизане. Докато водата циркулира и се движи, тя постоянно ще очиства атмосферата и премахва отрицателната енергия. Водата също е проводник на духовна електроенергия. Тя може да помогне за презареждането на енергията в помещението с положителна такава. Това е същото състояние, което се случва, когато седнем до течаща вода, за да се почувстваме по-добре. Удивително е как малко течаща вода може да направи разликата в начина, по който се чувствате и начина, по който чувствате стаята си.

Когато водата е течаща, тя движи нашето съзнание и нашето Ки(Чи) или Жива Сила, за да ни помогне да презаредим и обновим сърцето и ума си. След това ние се чувстваме освежени и имаме приток на енергия за дълго време. Понякога най-простите неща могат да създават невероятна промяна в енергията ни. Водата е навсякъде около нас. Природата ни дава вода, защото това е един от най-важните елементи за поддържане, подмладяване и очистване на нашата жизнена сила. Възползвайте се от този прост дар от Природата и подобрете начина, по който се чувствате.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments