2015 - Година на Мир и Хармония

Вътрешен Мир и Хармония

Честита Нова Година! Това е годината, в която да се обърнете навътре и да намерите своя вътрешен Мир. Освободете се от миналите си навици и бъдете внимателни да не действате прекалено бързо. Ако някой прави нещо, за да ви разстрои, обърнете се навътре и се отпуснете за момент, преди да отговорите. Това е годината на Мира и Хармонията. Вашият вътрешен Мир ще бъде по-достъпен от всякога.

Вътрешния Мир и Божествената Хармония нарастват вътре във вас все повече и повече с напредването на годината. Може би не сте били в състояние да намерите вътрешен мир вътре в себе си през последните години. Енергията бе твърде силна и емоциите ни надделяха в нас. Но тази година обещава да бъде по-лесно. Това е годината, в която вашето желание да бъдете по-спокойни и любящи може да се актуализира. Тя трябва да бъде много добра година за всички нас.

Ние сме такива късметлии да се имаме един друг и да се подкрепяме взаимно, чрез този блог. Това е една прекрасна възможност да се повдигаме един друг, когато падаме. Споделянето на нашите преживявания ни дава увереност, че наистина сме обичани и че има и други като нас, които искат да помогнат. Всеки път, когато чета коментарите се чувствам щастлив. Сърцето ми става топло и се чувствам толкова благодарен, че срещам всички вас. Нашият живот е по-пълен с любов, отколкото когато и да било. Нека продължим да споделяме тази любов с другите и наистина да направим 2015 - годината на Божествената Хармония и Мир. Бог да ни благослови! Благодаря ви много!

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

7 comments

  1. Честита Нова Година, Димитър Кирилов!!! Бъди здрав, бъди щастлив, бъди свободен! Пожелавам ти година изпълнена с любов, светлина и чудеса! И ти благодаря! Благодаря ти, че през последните може би вече 2 години, първото което правя, когато включа компютъра, е да изпиша "самосъзнание" и да бъда препратена към твоят сайт в очакване на поредната публикация. Благодаря и на хората, който ти сътрудничат с преводите, защото виждам различни имена под текстовете. Господ да ви пази и да ви благославя!
    Честита Нова Година и на всички читатели и почитатели на "Самосъзнание.com" ! Всички сме братя и сестри от Земното Семейство на Светлината! Нека е светла, мирна, хармонична, успешна и благодатна 2015 за всички ни !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ВИ!
      Вашият коментар ме изпълни с много Любов и Светлина. Факта, че помагаме наистина ни дава сили да продължим.

      Честита Нова Година и на Вас. Желая ви една наистина Магична 2015г. и нека всички ваши пожелания се върнат при вас Умножени!

      Изтриване
  2. Честита Нова 2015 Година и от мен на всички Вас, които работите за Светлината!
    Дано тази година Светлината да залее цялата Земя - да се зарадва Майката Земя, че има пробудени деца!
    Дано тази година всички Звездни семена да сътворят Една Невиждана Земя!
    Мечтайте си за Красота, Хармония, Любов и Светлина!
    Хора - мечтите са безплатни, а те Сътворяват Чудеса!
    Обичам Ви много!

    ОтговорИзтриване
  3. Честита нова година! Този блог ме зарежда с положителна енергия. Винаги намирам точно това, от което имам нужда в настоящия момент. Продължавай да даряваш мир и любов на всички нас. Бог да те благослови.

    ОтговорИзтриване
  4. Честита Нова година! Благодаря! В минути на тъга и безпокойство намирам тук своя тих пристан. Бъдете здрав и все така вдъхновяващ!

    ОтговорИзтриване
  5. Честита Нова година на всички! Благодаря ви! Обичам ви! Да бъде Светлина!

    ОтговорИзтриване