Пътешествието на Шамана

Ние всички се превръщаме в шамани

Ние всички се превръщаме в шамани. Шаманът слива съзнанието си с други измерения и в крайна сметка се превръща в едно със съзнанието на Вселената. Тъй като божествената женственост влиза в нашия свят и се слива с нашето съзнание, нова енергия се издига в нас, която трябва да се научим да разбираме. Това е силата на шамана.

Магическата сила на шамана идва от способността му да движи енергия дълбоко в собственото си съзнание. Шамана влиза вътре във всички форми, разтапяйки се в чиста енергия и разстапяйки всички мисли в дълбоки чувства за това как енергията на Вселената се движи през всички живи същества.

Силата на шамана не е лесно разбираема. Тя не е с памет, съдържаща подробности. Нашият ум не може да разбере какво се случва. Ние можем единствено да чувстваме енергията и да се слеем с нея. Разбирателството ще дойде по естествен път, тъй като ние позволяваме на тази енергия да се движи през нас.

Първият път, в който това се случи, ние ще чувстваме силни емоции, които се движат през нас, тъй като кармата от миналото се изчиства, така че нашите древни подаръци да могат да бъдат разкрити. Това е пряк опит за това как Живата Сила се движи, за да създаде всичко в тази вселена. Това ще разтърси тялото ни и ще създаде смущаващи емоции, докато всичката карма не е изчистена и енергията не стане чиста.

Докато си възвръщаме паметта ни от Лемурия, тя няма да дойде при нас под форма или идея. Нашето съзнание просто ще се събуди знаещо как вселената се движи през нас. Вселената ще ни покаже как да чувстваме тази енергия и да я канализираме чрез нашето сърце. Някои ще почувстват енергията като лечебна сила. Други ще чувстват енергията като духовно ръководство и медитация. Трети ще овладеят енергията за материализиране на подаръци, които ще променят посоката на целия живот на Земята.

Ние можем да ускорим този природен феномен с помощта на кристални топки и медитация. Процесът медитация е идеален начин да сте в хармония с тази енергия, без всички отрицателни емоции да пречат на нашия опит. Препоръчвам на всички вас да научите повече за тази енергия. Не забравяйте, че дори и емоциите са израз на Божествената Светлина и Божествената Любов.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Шаманизмът по цял свят е произвеждал своите Учители, наречени шамани или ............ или ................., като в основата на тяхната практика /за осъществяване на трансформационните процеси или постигането на специфичните им цели/ е овладяването на "техники" или "технологии" за придвижване или преместване на т.н. "събирателна точка" /което всъщност сме ние самите/. И така нататък и така нататък, свързано с тази живото-практика! Информацията в статията не кореспондира с технологиите на шаманизма, магьосничеството, толтеките и т.н. Така, че би следвало да отнесе към някои от медитационните пукания на сапунените балончета! Шебек

    ОтговорИзтриване