АРХАНГЕЛ МИХАИЛ - ИЗТЕГЛЕТЕ НОВИЯТ СИ БОЖЕСТВЕН ОТПЕЧАТЪК

Единство Душа-Съзнание

Възлюбени учители, никога не забравяйте, най-близкият и най-скъпият ви приятел трябва да сте самите вие, собственото ви единство Душа-Съзнание. В свещените дълбини на сърцето си ще намерите мъдрост, състрадание, търпение, и най-важното от всичко, безгранична, свещена Любов. От началото на творческия си опит в плътността, всички форми на човешкия живот са били субект на непрекъснати разкрития. Любопитният, любознателен ум е вроден, присъщ аспект на човешката природа. Земята, за пореден път, се подготвя за нови, по-еволюирали видове от човечеството. Всички вие, като Звездни Семена и Служители на света, сте кодирани с атоми–памет, които ви карат да горите от желание да участвате в осъществяването на тази невероятна мечта за бъдещето. Вашата лична цел е да се превърнете в самонаправлявана и вдъхновена от душата същност, в разгара на хаоса и сътресенията на настоящата три/четиридименсионална реалност.

Нов Божествен план, изпълнен с разширени творчески идеи отвъд най-смелите мечти на дори най-ярките, напреднали умове днес, засиява над света и човечеството чрез мощните лъчи на Божественото съзнание от Великото Централно Слънце на тази Под-Вселена. Една напреднала Душа, тръгнала по тесния път на възнесението, трябва да се научи как да приеме и да интегрира трите основни Божии лъчи на идващата Епоха, ДУХОВНАТА ТРОИЦА, състояща се от: БОЖЕСТВЕНАТА ВОЛЯ * ЛЮБОВ / ИНТУИЦИЯ * ИНТЕЛИГЕНТНО/ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ДЕЙСТВИЕ.

Защо да не се движите в центъра на спиралата на Възнесеното съзнание, в окото на дуалността и полярността, където всичко е тихо и спокойно, изпълнено с чиста космическа животворяща субстанция, Адамантови Частици, които само чакат да се формоват във Вашата визия за бъдещето? В този момент, докато се намирате в Свещения център на своето сърце, можете да се наслаждавате на дълбоката любов и състрадание на нашия Отец / Майка - Бог и Върховния Създател. Моля, приемете тази неизменна истина: вие сте ценен син / дъщеря на важна мисия, и нищо, което кажете или направите, не може да намали тази любов. Време е разгърнете ума си за по-високо честотните кодовете на вашата Свръхдуша / вашия Висш Аз.

Твърде много от вас все още носят големи товари от миналото. Грешки, които сте направили в този живот, а също и много такива от миналото, погребани спомени от болезнени събития или действия от всичките ви предишни животи. Да пазите тези спомени или да носите товара на неравенството вече не ви е нужно. Време е да ни позволите да ви помогнем да излекувате болезнените спомени, съхранявани във физическото ви тяло и в аурата ви - точно както ние изчистваме изкривени модели на вярвания в колективното съзнание, връщайки ги обратно в техният изначален спектър на дуалността. Страхът е примитивна емоция от типа бий се или бягай, която ще попречи на разширяването на Вашето съзнание. Време е да се изчисти и препрограмира основата, инстинктивните компоненти на Вашата низша природа.

Важно е да разберете, макар да не си спомняте миналите си грешки или мислите и делата си, които са Ви изкарали от равновесие, докато тези негативни мисловни форми са налице, ще са все още налице и тези енергии във вашата клетъчна структура, в очакване да бъдат поправени и хармонизирани. Поради вашето осъзнаване и изравняването на вашата воля с волята на вашия Висш Аз и нашата Майка / Баща Бог, всичко което не е в хармония с честотите на по-висшето четвърто / пето измерение, се бори да бъде изцелено и върнато към хармонията на мирното съвместно съществуване, радост и любящо намерение. Това е източникът на толкова много вътрешни вълнения, предизвикателства и изпитания, през които преминавате Вие, самоосъзнатите търсачи на светлината.

Подчертахме отново и отново, едно от най-големите предизвикателства, все още една от най-важните задачи, които трябва да бъдат осъществени, за да навлезем в спиралата на възнесението, е да се поддържа фокусирано съзнанието във Вашия Слънчев Център. По този начин, вие ще оставите свободен проход до Вашето Свещено сърце, позволявайки на Светлината да тече свободно към и от вас. Това от своя страна ви помага да дадете живот и сила на уникално красивата и хармонична песен на Душата Ви.

По време на тези чудни, все още начални опити, на вас Ви се дава уникална възможност да се включите в космическата библиотека, която крие тайните на тази Под-Вселена. Вие, Звездните Семена, постепенно се подготвяте да се включите в тези свещени храмове / Пирамиди на Светлината, където се съхраняват вселенските закони и мъдростта на вековете. По този начин, вие ще научите, че можете да преодолеете всяко препятствие и вашият път на възнесение ще се открие със сигурност. Вие никога не сте загубвали своята божественост или вашата висша интелигентност. То е било само съхраняване, в очакване на времето, когато ще се събудите, за да засвидетелствате отново рожденото си право на Божествено дете на нашата Майка / Баща Бог.

Възлюблени, ние ви молим да се съсредоточите върху себе си, така че да можете да станете чисти проводници на финните честоти на Светлината. Вие имате възможността да се превърнете в канал за Адамантови Частици от Животворяща Светлина, които ще проникнат във физическото ви тяло и потекат навън в света на формите. Ще трябва обаче да освободите силата на Свещения Огън от вътрешността на физическото си тяло, Огънят на Кундалини, съхраняван в Коренната ви Чакра, докато се породи новият Огън чрез великите Градове на Светлината от шесто измерение. Дъхът е проводникът на тази Жизнена Енергия. Трябва да се научите да използвате и усъвършенстване перфектния ритъм на Свещеното Дихание. Диханието на Безкрайността е жизненоважен компонент от процеса на трансформация. През последните години, ние добавихме много важни елементи на усъвършенствани техники, които трябва да се включат, за да се развивате и да постигнете Самоусъвършенстването-важна информация, която трябва да интегрирате и след това да споделите с тези, които тръгват по Пътя след вас.

Ние ви молим да визуализирате Виолетовия Пламък, който се излъчва под краката ви и напълно ви обгръща с тази жизнена енергия на промяна, която ще ускори процеса на трансформация на всички нечисти субстанции във и около вас, както ще ви защити от външни негативни влияния. Тъй като вие еволюирате в духовно / човешко Същество, ще бъдете способни на по-дълбоки мисли и сложни концепции. Вие също така ще развиете способността си за по-дълбока, по-силна любов.

Когато успеете да интегрирате вибрационната формула на изобилието, и я приемете като своя истина, тя се превръща в част от вашия Енергиен Печат. След това, тези честотни модели на изобилието ще излъчват, от предните и задните портали на вашия Слънчев Енергиен Център под формата на знака на Безкрайността, създавайки по този начин постоянен поток на изобилие на всички добри неща. Не забравяйте, че за да се прояви вашата духовна визия, трябва да определите какво искате да създадете, и след това ясно да го визуализирате. На първо място, като съзнателен Творец, трябва да се съсредоточите върху материализирането на финно, еволюирало съществуване и хармоничен живот. Следователно, трябва да потърсите изобилие от любов, радост, мир, творчество, добро здраве, съвместими удовлетворяващи взаимоотношения и така нататък. Стремежа да обедините качествата, атрибутите и добродетелите на Божественото Съзнание, ще осигури успеха на създаването на всички материални обекти, необходими ви, за да живеете в комфорт. Вие се учите да се сливате с безкрайния поток на изобилието, преминавайки през много нива и измерения на Творението. Едно от най-важните неща, които трябва да приемете като своя истина е кристално ясното осъзнаване, че Вие сте създател на реалността в която ще живеете сега и за в бъдеще.

Много от вас питат, каква е вашата мисия този живот, и ще ви отговорим, най-голямото желание на Душата ви, е да си възвърне всички свои аспекти и да бъде отново онзи чуден Сътворец, който е била, когато за първи път се въплъти в материалния план. Процесът на Възнесение е едно непрестанно пътуване, а не дестинация. Всеки ден се стремете да правите най-висшите си избори, бъдете в сега, защото това е единственото време за достъп до вашата Божествена сила-без да се фокусирате върху миналото и без да проектирате бъдещето, а търсейки най-висшия си потенциал във всеки миг. Гледайте на предизвикателствата в живота си като на възможности, тъй като вие се учите да се освобождавате от старите ограничаващи модели. Това са вечни истини, които трябва да въплътите в себе си, докато те станат неизменна част от вашата човешка природа.

Това е времето за балансиране в живота ви, Звездни Семена, в което се стремите да хармонизирате всички аспекти на вашето същество. Дълбоко в себе си вие сте наясно колко важно е за вас да признаете и интегрирате вашата женска природа, нежните, интуитивни, креативни и ориентирани навътре енергии, както и да разгърнете и използвате вашата мъжка същност. Стремете се да бъдете силни, но нежни, ориентирани навън, когато навлезете в съкровищницата на вътрешната си мъдрост. Вашата Божествената природа ще се разраства в своята сила и съзнателно изразяване, когато се научите да извличате мъдростта от вашия Сакрален Ум, обогатена със състраданието на вашето Сакрално Сърце. Трябва да се научите да говорите лаконично, конструктивно и уверено. Знайте, че ако останете центрирани и съсредоточени във Вашето Свещено Сърце, Вселената ще трябва да ви отвърне по положителен начин, и вашият успех ще бъде сигурен.

Като се хармонизирате с интуицията на вашия Висш Аз, вие ще започнете да усещате пулсирането на Божествената Светлина в Свещеното си Сърце и ще започнете да се фокусирате върху Искрата на Творението в Свещения Център на Сърцето на всеки човек, когото срещате. Тя може да бъде слаба в много скъпи за нас Души, но тя все още гори в тях, иначе нямаше да са живи. Когато направите това, вие автоматично ще се стремите да практикувате не-осъждане и ще започнете да виждате положителното във всеки.

Молим ви да практикувате различаване, преди да приемете нечие учения като ваша истина. Не се вкопчвайте в теории или сложна информация. Вземете само това, което резонира дълбоко с вас, онова което е любящо, поучително и разширява съзнанието ви. Има много полуистини в ученията, които сега се зараждат в човечеството. Не забравяйте, че вие сте този, който трябва да създава свобода, изобилие и сила в живота си. Никой друг не може да направи това за вас. Различаващото виждане е жизнено важен атрибут за тръгналите по пътя на възнесението и просветлението. Каквото и да изберете за ваша истина, трябва да го интегрирате и прилагате в живота си чрез фокусирано намерение и действие. ПРОНИЦАТЕЛНОСТ / НАМЕРЕНИЕ ОТ СЪРЦЕТО / СЪЗНАТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ се манифестират в положителни прояви.

Без значение какво място, обстоятелства, или ниво на съзнание сте приели за това прераждане, дълбоко в душата ви е заложено изгарящо желание да се интегрират множеството аспекти на вашето Битие. Въпреки това, на първо място, трябва да бъдете излекувани и хармонизирани, така че да можете да се изпълните с възвишената светлина на по-висшите реалности. Когато позволите на вашия Висш Аз да ви обгърне със светлина и да ви води, все повече и повече вдъхновени мисли ще имате. Има много начини да позволите на духа да се прояви чрез вас: просто го оставете да се случи по естествен път, скъпи мои. Какво кара сърцето ви да се усмихне и ви носи дълбоко чувство на удовлетворение? Как искате да служите? Има много начини, и имате много таланти (повече отколкото предполагате), и все пак изборът е винаги ваш.

Могъщите сили на Ангелското кралство, както и огромен брой чудни същества на Светлината, са тук, за да ви помогнат да преминете през тези времена на еволюция и големи промени с лекота и ловкост. Въпреки това, трябва вие да потърсите нашата помощ, ние не можем да нарушим вашата свободна воля. Време е да си върнете полагащото ви се място като Майстори на Светлината, и не забравяйте, тъй като вие интегрирате духовните знания и просветлената истина, е жизнено важно да излезете и да споделите мъдростта си.

Знайте, че предизвикателствата и възможностите пред вас ще донесат повече ползи, отколкото можете да си представите, така че не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт. Приемете наметалото на лъчистата светлина, защото сте си го заслужили. Следвайте свой собствен път и не се страхувайте да сте различни от тези около вас.

Оставяме ви с няколко вдъхновяващи мисли, които да ви помогнат да останете фокусирани върху висшето ниво на съзнание, обгърнати от любящо намерение. Вашата цел е да бъдете центрирани в сърцето и фокусирани в душата:

Висшия Ум използва сетивата на общото ви съзнание в много тела в своя процес на мислене / анализиране.

Знание, талант и висок коефициент на интелигентност не създават гения. Нужни са концентрация, смелост, упоритост и постоянство, съвместно с интегралност, за да навлезете в своя духовен потенциал на гений. Намерете и преследвайте желанието си за перфекционизъм и се стремете да изживявате страстта си към най-доброто от възможностите ви.

Да се завърнете в тясната пътека на възнесение в съзнанието, е началото на превъзмогването на противоположностите, където няма добро или лошо, право или не, само хармонични лични избори в рамките на приетия спектър на дуалността. Като упълномощен, действащ Майстор, вие ще направите само най-висшите и най-добрите избори за благото на всички.

СТРАХЪТ, ОМРАЗАТА и ОСЪЖДАНЕТО РАЗДЕЛЯТ. ЛЮБОВТА ТРАНСФОРМИРА и ОБЕДИНЯВА. Трябва да се научите да се издигате над ежедневните стресови ситуации, така че да можете да трансформирате моментите на раздор в моменти на спокойствие.

Разчитайте на нас и ние ще ви напътстваме и помагаме по всеки възможен начин. Бъдете смели и непоколебими, мои смели воини. Знайте, че аз съм с вас, и вие сте дълбоко обичани.

АЗ СЪМ Архангел Михаил.

Предадено чрез Рона Хърман

Източник


Превод: Деси Николаева | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

7 comments

  1. Със сълзи на очите си,благодаря от цялото си сърце и душа...

    ОтговорИзтриване
  2. Със сълзи на радост безкрайно благодаря! Чувствам се изпълнена с енергия и най-накрая животът ми придоби очаквания смисъл... Зная, че никак няма да е лесна борбата, но вярвам и съм напълно уверена, че си струва! Благословии и любов на всички, поели по пътя!

    ОтговорИзтриване
  3. Събуждането наистина е много приятно. Благодаря че ви има!

    ОтговорИзтриване
  4. Драги Михаиле, недей да забравяш, че и Небесата се "подготвят за по-еволюирали видове" архангели. Ясно?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. По висока еволюция няма ПРИЯТЕЛЮ ....

      Изтриване
    2. Да не говорим че Архангел Михайл не е име, а титла и това явно не ви е известно !

      Изтриване