20 - 25 Ноември - Портал на Творенето - Златни Частици на БОГА - Слънчев Сплит - Метатрон

Слънчев Сплит - Метатрон

Анна Меркаба

Лична бележка: Това, което ми е обяснето е, че в дните водещи до портала, който ще се появи на 22 ноември, ние трябва да се фокусираме върху освобождаването на толкова, колкото можем от това, което е дошло за нас напоследък.

От нас се иска да се очистим и да се подготвим за невероятното активиране, което трябва да се проведе на 22-и в слънчевият ни сплит. Моля, имайте предвид, че само тези, които са готови за активиране на слънчевият им сплит, и тези, които са готови да встъпят в своята сила ще изпитат това активиране. За тези от вас, които все още не са готови или не са напълно се освободили от миналото, вие ще имате фантастична възможност да направите точно това! Порталът, който отваря портите на 20 - 25 ноември, ще ни позволи не само да се освободим от миналото, не само ще ни посрещне в новото, не само ще ни отвори за нашите творчески енергии, не само ще активира нашият слънчев сплит, но и ще ни позволи да излекуваме раните си. Затова, ако има нещо в живота ви, или в тялото ви, което искате да излекувате, което чувствате, че сте наистина готови да пуснете, сега е времето да поискате това да се случи.

Избор на камъни за този конкретен портал: цитрин, опушен кварц, рубин, калцит, изумруд, зелен авантюрин

Какво да правите: В дните водещи до портала, моля, следвайте ръководството за това как да се освободите от миналото (Можете да го намерите тук на Английски). След това се концентрира върху всичко, което искате да видите във вашата реалност в месеца, който идва. Свържете се с божеството по ваш избор, или с по-Висшият си аз и поискайте да бъде активиран вашият слънчеви сплит. След това просто слушайте вътрешния си глас, интуицията си и наблюдавайте как синхроничните събития се разгръщат пред вас.

Целият текст на Английски ТУК


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. може ли малко помощ по отношение изчистване на миналото

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля, че е индивидуално, но от опит зная, че прошката на другите и на себе си задължително изчиства неимоверно много! Макар и през болка и страдание, дадена с цяло сърце елиминира блокажите по пътя и освобождава място за новото. Прошката за мен е един вид емоционална свобода!

      Изтриване