Ставайки Велик Лечител

Любовта успокоява всяка болка

Майсторите веднъж казаха, че изцелението е пълно, когато се върнем към Безкрайното. Безкрайната Любов е основният източник на лечение. Когато положим нашите ръце върху някой и изпратим енергия, ние даваме Жива Сила под формата на Чиста Любов. Всички лечения започват и завършват с любов.

Любовта е магическа. Тя отваря сърцето ни и сърцата на всички около нас. Даването на любов е най-високата и най-ефективна форма на лечение. Толкова е просто!

Любовта отмива кармата. Любовта успокоява всяка болка. Любовта изтрива грешките ни и ги трансформира в Божествена Доброта. Ако искаш да бъдеш велик лечител, започни с помощта на Силата на Любовта.

Когато си мисля за най-големият лечител, който света някога е виждал, 2 дами изникват в съзнанието ми: Канон и Майка Мария. В действителност, те са една и съща душа. Канон е Мария и Мария е Канон. Канон е азиатската форма на Мария. Двете форми олицетворяват Божествената Майка на Любовта и Състраданието. Любовта която те чувстват никога не свършва. В действителност, Силата на Любовта никога не намалява. Любовта се умножава.

Когато лекуваме със Силата на Любовта, ние никога не се чувстваме уморени. Любовта ни тонизира. Канон и Мария ни дават чудесен пример за това как да използвате нашата Любов за благото на света. Любовта е най-голямото лекарство, което ще преобрази нашия свят и ще доведе Рая на Земята. Използвайте вашата любов всеки ден и гледайте как вашия свят се трансформира.

Virgin Mary - Джовани Батиста Salvi га Sassoferrato (1640-50)
Канон Бодхисатва Езда на Дракона - Харада Naojiro (1890)

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments