2014 и Отвъд - Мастър Планът и Активацията на Новата Златна Епоха

5D Състояние на Съзнанието

Годините довели до 2012 г., бяха формиращи години, когато земята бе в това състояние на повишаване, на възнесение или по-скоро стъпване в по-високи вибрационни честоти, и годините преди това бяха като тестови, за да се види дали достатъчно души могат да повишат собствените си честоти и вибрации в достатъчна степен, за да се избегнат катастрофите.


В това ние успяхме, тъй като 144 000 души, които е трябвало да държат Светлината стабилна, се пробудиха и успяха да запазят тази светлина не само стабилна, но и да я разширят. Това наистина е постижение само по себе си, и преди 2012 г., никой не знаеше дали това би било възможно, или не.

Проблемът с повечето души доброволци е, че когато те се въплътят върху тази планета, те попадат в дълбок сън на забрава, и след това те забравят това, което са дошли да правят или да бъдат тук. Въпреки това, с вълните от космически честоти и слънчеви лъчи изливани върху планетата, достатъчен брой души се събуди и след това се активира, всеки според неговата ангажираност със собствената си душа и по-високата цел на душата във висша услуга на човечеството.

Много души в този процес имат висши и тежки посвещения, за да се пречистят до такава степен, че да могат да задържат по-високите честоти и вибрации, и след това да работят чрез енергията на сърдечното пространство, което се свързва директно към космическото сърце и земните сърдечни енергийни центрове.

Тогава в тези енергийни центрове Божествената Женственост може да направи завръщането си, и по този начин да се закотвят нейните енергии достатъчно, през тези 144 000 души. Тъй като тя се завърна, енергиите предавани чрез тези души (независимо дали те са били съзнателни за това, или не), се усилват 72 000 пъти, така че наистина тези енергии след това биха могли да се закотвят в Майката Земя и излъчват навън в останалата част от човечеството, тъй като 96% след това все още не са достатъчно пробудени до такова разширено ниво, което е 5 до 7 измерно състояние на съзнанието.

Самите измерения работят на множество нива в рамките на спираловидно енергийната стълба, което формира вид "стълба на яков" към Божественото. Всяко ниво има портал или звезда-порта, коиото трябва да се отворят преди достъпа да може да бъде придобит в следващото еволюционно състояние на битието. Така че, за да се премине от 3D в 4D, душите трябва да преминат през посвещения, тъй както се преминава 5D и т.н. На всяко ниво, вибрацията на душата и честотите, трябва да са се увеличат достатъчно, за да бъде в състояние да премине портала към следващото състояние.

Въпреки това, след като 5D състояние е достигнато е много по-лесно да се обхванат измеренията и да се движим нагоре и надолу по нивата, тъй като тогава имаме определени активирани ключове и кодове, които позволяват да се предвижим в космическата енергийна матрица, или Супер-съзнателно поле, което е масивно космическо енергийно поле, където се съхраняват всички знания в целия космос. Това е чиста енергия и затова е достъпна чрез ключове и кодове, кодирани в рамките на всяка душа. И все пак, душата трябва да постигне определено ниво на светлинен коефициент, за да бъде в състояние за достъп до полето.

През следващите години от 2014 нататък, мрежата от Светлинни работници активирани за това огромно по-висше състояние ще се увеличи, тъй като през 2012 бе отворен звезден портал към Новия Златен Век, а наскоро бе усилено с отварянето на още три масивни портала.

Ние подравнявахме градивните елементи за създаването на тази Епоха. Сега трябва да се преместим в следващия етап - който етап е полагането на солидни основи за цялата структура, върху която ще се построи Новата Епоха.

Мислете за себе си като за майстор архитект и строител. Първо трябва да се проектират строителните планове, и тогава ще трябва да се намери строител, всички тухли, хоросан и т.н., за да започнете да установявате основите. Нужно е да сте сигурни на 100%, че тази основа е в състояние да издържи тежестта на сградата, която искате да се издигне, и е на твърда земя. Защото ако основата не е в състояние да държи цялата структура - то тя се сгромолясва.

Вижте това като жизненоважен момент в развитието на човека, при който всеки от нас трябва да встъпи в мисията и целта на душата. Ние не можем да си позволим да се колебаем и ден повече, и не можем да си позволим да не бъдем активирани напълно. Сега наистина трябва да встъпим в по-високите октави на съществуване - което означава наистина да живеем от сърце и душа, и да доведем нашият най-висш духовен повик и цел в тази планета.

Ние всички имаме гений, присъщ вътре в нас - въпроса е да владеем този гений, и след това творческа сила ще ни вдъхнови да действаме с този гений и да закотвим това в Майката Земя.

Истинският гений не се намира толкова в ума - колкото в сърцето, когато то се свързва с душата. Страстта се намира в душата, и когато душата е напълно активирана от вътре, тя ще работи от сърце и душа и с голяма всеотдайност към по-високата служба.

Ще обича това, което създава и това, което създава от пространството на Любовта, а след това на ума ще му бъдат вляти по-високи честоти - тези по-високи вибрации, като нещо привнесено, а не от сърцето.

Колкото по-активирани ставаме на нивото на сърцето, толкова по-креативни ставаме, защото вдъхновението идва от нивото на душата. Живеем целта на душата си. Ние сме оправомощени. Ние сме в космическата мелодия и хармония с духовната ни група и нейната по-висока мисия и цел, и най-вече; ние сме в унисон с основния план за тази планета, и закотвянето на новата Златна Епоха.

НИЕ СМЕ НОВАТА ЗЛАТНА ЕПОХА - И НИЕ ТРЯБВА СЕГА ДА ПОСТРОИМ ОСНОВИТЕ ЗА НОВИТЕ ДЕЦА, ЗА ДА МОГАТ ИСТИНСКИ ДА ЗАКОТВЯТ ТЕХНИТЕ ГЕНИИ И ДА ИЗГРАДЯТ ОСТАНАЛОТО. ТОВА Е НАШЕТО НАСЛЕДСТВО.

Ако ние изграждаме нестабилни основи, тези нови деца не ще бъдат в състояние да завършат работата. Ние не можем да свършим работата небрежно. Ние трябва да вършим работата от сърце и душа и с всичко, което имаме!

Затова активациите сега ще се засилят, тъй като ключовете и кодове се активират вътре в нас.

Някои имат безмерни връзки с матрицата на съзнанието, като държаните от кристални черепи и ключове в етерното. Те се държат в етерното, докато тази душа е напълно активирана и може да започне да прониква в тях.

Някои от нас работят с ключовете и кодовете на кристалните пирамиди, които сещо са в етерното, и също могат да се достигнат само чрез активиране на ключовете и кодевете вътре. Имаше 12 Главни Кристални Пирамиди, и всяка една работеше на Космически Главен Лъч, и от тези 12 бяха първите 12 племена на човечеството доведени в битието, всяко от тях носещо специфичен набор от Главни-ключове и кодове.

12-те Жреци и Жрици са въплътени всички отново, за да видим това чрез тях и 13-те са тези, които държат Главните-ключове и кодове отключващи останалите.

Такъв е Главният план - и този план работи на множество измерни състояния, и може да се активира само когато такова по-високо състояние на съзнанието се постигне от всяка отделна душа.

(Джудит Кюзел)

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments