Седмично послание на Хиларион 10 – 17 август 2014г.


Възлюбени,

Служителите на Светлината по света често се обединяват, за да повлияят на промените в енергийното поле, обграждащо Земята. Всеки внася мощните си намерения за мирен свят, за да противодейства и неутрализира лутащите се и хаотични енергии, които се опитват да доведат планетата отново до по-ниска вибрация. Това няма да се случи, тъй като планетата Земя сега се придвижва в следващата фаза на издигане в светлите реалности и вашата светлина е силно необходима, за да помогне за създаването на нов живот, мир и добри вътрешни промени във всички хора, които са в синхрон със Земното движение. Светът, в който живеете, е в етап на възкресение и всички нейни царства и обитатели имат нужда да се синхронизират с това явление. Именно човешкото царство е това, което трябва да се изкачи в честотата и фокуса и да си спомни величието си. Онези, които са наясно и са будни, са призовани да слушат сърцата си през предстоящите седмици и да следват напътствието, което получават, с кураж и сила.

Когато това космическо събитие се случи, сърцата на хората, ще се отворят по-широко и ще се задейства по-голямо чувство за единство. Тази истина ще насърчи всички да работят заедно в хармония и мир. Когато всеки човек следва волята на душата си, следвайки напътствията на сърцето си, те ще знаят какво трябва да правят, ако това се налага. Да сте свързани с природата е най-важно, а да стоите боси на земята няколко пъти на ден е от полза през тези времена. Ключът е да се фокусирате върху радостта, която изящен природен детайл осигурява за отваряния на сърцето. Радостта е състояние на съществуване, което извисява, вдъхновява и се издига над събитията от миналото.

Всеки един от вас в себе си е Вселена и така всички вие можете да създадете реалността, която желаете най-много. Вместо да се фокусирате върху всичко, което е погрешно в света, според новинарските медии, фокусирайте се върху това, което искате да изпитате и да видите във вашия свят. Всеки един от вас е мощен творец и да останете във връзка с подтиците на сърцето си е фокус, който всеки от вас трябва да поддържа. Не слушайте онези, които реагират бурно на случващото се, разберете, че те още не са свързани със сърцата си, защото сърцето е компасът през тези променящи се времена. Продължавайте да благославяте често всеки от пространството на сърцето си, когато те навлизат в сферата ви на влияние. Заедно, като сила от любов и светлина, вие сътворявате нов начин на съществуване и живот.

Вие навлизате в нова ера и това е най-вълнуващо време за всички. Време е да отпразнувате завършването си и да поздравите братята и сестрите си, когато те излизат от бившите си ограничения в по-мащабната картина, която се разгръща. Помнете, че любовта е най-мощната сила във вселената и че вселената желае да подкрепи всеки един на планетата. Когато всеки от вас излъчи благодарност за всичко, което му е дадено, вселената безпристрастно носи повече от всяко добро нещо. Следователно, свържете се с вродената доброта, която сте, и мечтайте мечтите си, разширете визията си и се осмелете да мислите МАЩАБНО!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/10-17-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments