Вие сте Проектанти на Света - Писмо 4823 - ПИСМА от НЕБЕСАТА


Бог каза:

Мислите са това, което преминава във Вашата глава и се върти около вселената. Вие в никакъв случай не сте винтче в колелото. Вие сте колело. Знайте, че сте много важна част от света. Вие сте показател и инициатор на целия материален свят.

Вие повече не можете да отричате своята значимост. Вие сте играч. Вие играете. Вие внасяте своя принос. Вие сте значими. Вие всички сте значими. Вашите мисли участват в гласуването. Вашите емоции участват в гласуването. Всички гласове се зачитат.

Вие сте проектанти на света. Бог знае, че Вие сте и критик, и ангел, и безделник, и предмет на критика. Вие управлявате света и оказвате влияние върху всичко и всички. Независимо от това дали гласът Ви е гръмогласен или беззвучен, той се чува. Вие наистина имате думата в управлението на света. Светът е на Вашите услуги.

Вие като че ли забравяте своето истинско значение, Вие забравяте Мен и това, което говоря, а аз говоря, че всичко е възможно, включително и това, че Вие ще си спомните откъде сте и защо сте на Земята. Вие ще започнете да си спомняте, че включвате в себе си цялата Вселена и че Вие сте всичко, от А до Я. Вие сте този, който въплъщава всичко. Вие сте този, който твори света.

Вие сте повече от прекрасно лице. Вие сте подаряващият и подаръкът. Вие допълвате света и всички хора, които вървят по Земята, всички, които вече са идвали и ще дойдат отново. Вие сте главният герой, спасяващ деня, и Вие правите това с мислите си и с настроението си...

Сега се възхищавайте на света, защото Вие го сътворихте. Земята е Вашият дом и Вие го строите. Стройте го добре. Разглеждайте Земята с моите очи, с моите уши. Аз не виждам грешки, и аз не слушам слуховете.

Аз виждам мълния и чувам гърма на еволюцията. Виждам Вас, стоящи в истинската светлина, и виждам ясно, че Вие сте Светлината на Земята. Сега Вие ще говорите за себе си добре и ще виждате, че Вие сте този, който излъчва светлина, че Вие я излъчвате за всички. Вие сте Стопанин на светлината. Вие включихте светлината. Сега светлината гори винаги и Вие няма да я изключвате.

Това е съдният ден, той настъпи. Съдният ден – ТОВА е светлина. АЗ СЪМ, светлината Е, и Вие, скъпи Мои, СТЕ светлина, а сега не само в истината, но и в своето осмисляне. Изправете се в своята красота. Знайте, че Вие сте истина и стойте в тази светлина. Знайте своята светлина, която Ви предадох, за да я отдадете на целия свят.

Ченълинг на Глория Вендроф

Източник

Превод: Лусесита


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments