Съобщение от Майката Земя - Боб Фикас


До Всички мои Мили Деца

Искам да знаете, колко много ви обичам! Обичам ви толкова много! Вие всички сте част от мен!

Когато сте тъжни и разочаровани, аз съм тъжна и разочарована. Когато сте щастливи и чувствате любов, аз съм щастлива и чувствам любов!

Точно сега, за първи път от дълго време, аз съм много щастлива! Вие всички отваряте сърцата си! Това ме кара да се чувствам по-цялостна!

Чувствам се по-свързана с всеки един от вас, отколкото някога преди.

Толкова дълго време усещах, че сте забравили за мен! Усещах, че обичате само себе си, а не света, който съм ви дала.

Знаете ли, че за всяка болест, която се появява на Земята, аз създавам една билка, за да ви помогне да се излекува това заболяване? Където болестта се появява първо, на същата земя ще расте билка, да ви излекува.

Когато забравяте за мен, не гледате за дара, който съм създала за вас.
Но сега, вие търсите! Вие почитате растенията и животните! Вие им давате вашата любов! Аз съм толкова щастлива!

Искам да знаете, че аз съм вашата Майка! Вие сте мои деца! Как мога да ви игнорирам? Аз не мога! Но ако не ме наблюдавате, не можете да видите подаръка, който ви нося.

Сега аз съм готова да ви помогна да промените вашия свят. Искам от вас само да мислите за мен и другите ми деца - растенията и животните.

Родих всички вас! Хора, растения и животни, богове и ангели! Аз се отнасям към всички вас еднакво! И ви обичам толкова, колкото обичам боговете и ангелите. Аз ви обичам толкова, колкото обичам растенията и животните.

Знаете ли, че любовта е ключът? Когато има любов, всички хора са щастливи. Всички същества са подхранвани с любов по същия начин, по който вие сте подхранвани с любов.

Когато има любов, вие ще преодолеете болестта. Когато имате любов, вие ще си тръгнете от своята тъга и ще намерите това, което ще ви направи щастливи.

Наистина всичко, което ви трябва, е вече тук! Можете ли да го видите?

Наистина, ако не можете да го видите, може би това е така, защото не търсите на правилното място! Аз ви давам това, което ви трябва във всяка градина, под всяко дърво, и в песента на птиците, и в полета на пеперудите!

Дори ангелите шепнат подаръци на любовта в ушите ви, но вие чувате само шума на вашия свят.

Бъдете тихи достатъчно дълго, за да чуете гласовете на природата и ще откриете вечно щастие и ще получавате всички неща, които ви трябват за да бъдете здрави и мъдри.

Това е моето послание към вас моите деца! Бъдете близо до мен и аз ще бъда близо до вас! Това е моето обещание! Сега аз съм готова да ви помогна. Колкото повече можем да споделим любовта, толкова повече този свят ще бъде възстановен! Време е! Аз съм тук.

Аз съм Майката Земя! Бог да ви благослови!

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. колко много любов има в тези думи.....благодаря...

    ОтговорИзтриване
  2. БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ МАЙКАТА ЗЕМЯ!ТОЛКОВА МНОГО ЛЮБОВ!ИЗПРАЩАМ И ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ!

    ОтговорИзтриване