Седмично послание на Хиларион 13-20 юли 2014г.


Възлюбени,

Пътят напред е самовглъбяването колкото може повече през следващите няколко седмици. Много неща се случват на енергийни нива и на повърхността на Земята, и във вътрешността, и на по-висши етерни нива. Това е време на големи промени и става по-очевидно с всеки изминал ден. Да оставате центрирани и в синхрон с по-висшата си истина ще ви помогне да преминете през този период с повече лекота и грация. Също така е много полезно да се свързвате със света на природата около вас като прекарвате повече време навън, тъй като това помага да се поддържате заземени и във връзка със Земните енергии. Да плувате често би било много успокояващо, пречистващо и целебно за ваше добро. Ще сте добре, ако сведете до минимум вниманието си към новините. Има много неща, които се скриват сега, но това не може да продължи твърде дълго.

Тези, които упражняваха власт зад кулисите във всяка държава по света, няма да са в състояние да запазят тайните си действия от широко оповестяване в голям мащаб. Новите енергийни вливания изискват прозрачност във всички взаимодействия между всички страни в глобален мащаб и също така между всички хора като цяло. Времето за тайни свърши. Всяка клетка във всеки обитател на Земята се трансмутира, пречиства и трансформира. Скоро ще дойде време, когато всеки мрак или сянка ще се вижда ясно в полето на аурата на всеки човек и това разкритие ще помага на всички да вървят в светлината си и да живеят в истина и интегритет. Воалите между световете бързо изчезват и тези, които са напреднали, които маркираха пътя чрез контакт с по-висшите измерения, сега ще намерят за много по-лесно да донесат по-голямо знание и мъдрост, за да бъдат споделени с всички, които търсят отговори.

Простете на себе си, Скъпи души, за това, че сте хора, защото вие създавате нова и великолепна форма, която далеч ще превъзхожда предишните форми на много нива. Именно вашата човечност е най-ценена от легионите същества от по-висшите измерения, които наблюдават настъпването на растежа и разширяването във вас. На всеки един от вас се гледа като на истински и смел пионер на новата и чудесна граница, тъй като вие се учите да използвате способностите си и да ги синхронизирате за най-доброто на всички дори ако трябва да преминете през същите опити, както останалото човечество. Не беше лесен път за никой от вас в този живот, но имайте предвид, че това е Животът, където вие изплувате победители в Светлината на истинското си великолепие!

Именно душевните качества, които изразявате и придобивате през училището на живота на физическата планета е това, което ви прави такова мощно и уникално същество в космоса. Тези опити са това, което се носи в по-висшите измерения на живота във вселената. Нещата от по-ниските измерения трябва да се трансмутират в по-висша светлина, за да останат с вас. Ето защо имаше толкова много неща, които се нуждаеха от осъзнаване и освобождаване. Този процес е все още в сила и ще продължи да е в действие докато всеки остатък от отпечатък от по-нисша вибрация е изчистен в тялото и енергийното поле на всеки човек. Колкото повече хора успеят да се придвижат в пълното си присъствие на светлинното си тяло, толкова по-бързо ще се случи ускорението към Издигането.

Тези времена изискват трансмутация чрез използването на постановлението на виолетовия пламък и този мощен инструмент е на разположение на всички. Да го използвате ежедневно е много полезно, не само за лична употреба, но и за трансмутиране на енергиите, които обграждат Земята сега. Използвайте този мощен алхимичен процес с леко сърце и чувството на радост в сърцата ви. Светлината в края на тунела наближава.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments