Лятно Слънцестоене 2014

Лятно Слънцестоене 2014

Тъй като мощното слънцестоене идва, за да успокои енергията на сърцето от това, "което бе", вгледайте се дълбоко в душата си.

То иска от вас да видите и да освободите това, което е било и вече не служи на висшето благо. Човечеството се е разширило до такова многоизмерно състояние, че ние вече не можем да видим линиите, които разделят минало настояще и бъдеще. Времето танцува, опитвайки се да ни задържи такива каквито някога сме били, съблъзнява ни и ни кара да мислим, че сме по-малки от минута, неразличими, незначими.

Да ние сме изгубили нашата същност и въпреки това сме научили нова песен. Ние бяхме пренаписани и редактирани от Вселената, която натиска всеки бутон, който имаме. Часовникът на дядо тиктака в нов ритъм, както сърцето и намеренията ни.

Прескочете с пълна газ напред в Новия Свят, както вашите предшественици направиха ..

Вашият свят вече не е плосък и опасен, а кръгъл и пълен с възможности. Бъди свободно формиране, както живота се разкрива за вас всеки ден. Не съди начинът по-който нещата трябва да бъдат. Тъй като всеки нов ден се разгръща, позволи да се разшири според божественото предназначение.

Опита да промените живота в това, което мислите, че трябва да бъде може и да е изтощителен, но не се предавайте. Внимавайте какво си пожелавате, можете и да го получите.

Източник

Вие СТЕ значими, всеки един от ВАС!



Прочети още:




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments