Възлюбеният Ел Мория - Ден 9 - 30 Май 2014Ел Мория

Ел Мория работи под ръководството на Синият Лъч, представляващ Божията Воля за Земята.

Той дава помощ на всички правителства и стои до всеки един от нас, желаещ изпълнението на Божията Воля като планетарен служител на Божествения План.

В предишните си въплъщения той е един от тримата мъдреци проправили си път към Христовото Дете, крал Артур по време на Камелот, сър Томас Мор, Акбар Велики, основател на Могулската Империя на Индия.

С голяма решителност, той ни учи как да се концентрираме, да имаме непоколебим фокус, и да изградим нашата сила на характера, тъй като това е в абсолютно божествено съответствие с Божествения План и Мисията на Земята.

Неговият свещен огън на сините пламъци ни дарява със Силата на Повеление и израз на Божествената Истина чрез всички форми на нашето изразяване и медия. Неговото оттегляне е в Darjeeling, а електронният му модел е потира.
1 коментар:

  1. Когато известната личност Лулчев (по времето на Учителя), окачва в "бунгалото" си на Изгрева, портрети на Ел Мориа и Кут Хуми, и символи свързани с тях, Учителя нарежда строго, да му се каже да ги махне, понеже застрашават изпълнението на мисията на Изгрева. В някои лекции споменава, че въпросните учители са обърнали надолу с главата, фундаментални неща. За западното теософско общество, казва че за него е черна ложа, понеже приемат убийството като нормално явление. В дебелата книга на Рене Гено, носител на големи тайни знания от онова време се казва, че западното теософско общество е под контрола на "Интелиджън Сървис". Според мен това е знак, че многото Гурута които се изявяват напоследък в българското духовно пространство не е случайно явление, и трябва да си имаме едно на ум за евентуалната чистота на съответния източник и какво искат да затлачат. Правят впечатление напоследък и зачестилите публикации на китайска мъдрост. Китайците почитат драконианската цивилизация. Това стана когато отхвърлиха старобългарското културно наставничество в лицето на Велики Болгар и започнаха изтреблението на българите (История на Станишев от 1936г.). Тогава българите бяха атакувани и от хазарския каганат, който възникна към четвърти век и който създаде исляма и тюркизираше покорените народи (изкуствена държавност), а елита му изповядваше юдаизъм и изучаваше Кабала. Около 680 г. Хазарите покориха и ислямизираха голяма част от Велики Болгар, който от около тази година остана с васални царе ("Еврейская енциклопедия", раздел: "Хазарский каганат"). Нещо което се знае от малцина: Китай в последната част от своята история е под твърдия контрол на Британците, а когато на няколко пъти се е опитвал да се овободи, последните с бързи високо технологични за времето си войски (поне три пъти във времето) са стигали до императора и са го принуждавали да подпише робски договори, за стотици години напред. Рептилски символи, статуи, са изградени около повечето британски правителствени учреждения. Следи от дейността на "Интелиджън сървис" откри българското разузнаване около взривяването на софийската черква "Света Неделя", които в последствие бяха потулени. Последицата беше, избиване на българската интелигенция, която тогава беше увлечена от модерните революционни Марксистки идеи (пак с център Британия) Тогава беше разстрелян и талантливия поет Никола Вапцаров.

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.