СаЛуСа – 11 април 2014г.


Идваме отново, за да ви кажем, че нещата скоро ще започнат, тъй като Любовта и Светлината продължават да се установяват силно на Земята. Всеки от вас може да се възползва в известна степен от тези промени и ние приветстваме вашето усърдие да постигнете пълен успех. Ние постоянно наблюдаваме събитията на Земята и бихме ви уверили, че всичко работи много добре. Ние, така да се каже, държим всичко в тайна и въпреки това отбелязваме много добър напредък. За онези, които следят нашите доклади, излизащи чрез различни източници, се появява картина, която трябва да посочи доколко сме постигнали голям напредък.

От много години насам нашите кораби са близо до Земята и това е начин да ви гарантираме, че се грижим за вас. Понякога трябва да позволим на кармични ситуации да се развият към завършването си, по този начин позволяваме изчистването на много карма. Някои гледат на разрушението в Сирия и на огромната загуба на животи и се чудят дали всичко това е било необходимо. Ние бихме казали „да”, защото ситуацията освободи толкова много карма и позволи на много души да се придвижат напред. Разрушението би изглеждало масово, но имайте предвид, че именно негативните енергии са тези, които са изчиствани. Когато пристигнем на Земята - събитие, което ще бъде обявено в близко бъдеще, ние ще работим с вас, за да изчистим всички райони, унищожени от войни и можем да ви уверим, че всички следи ще бъдат премахнати и всичко ще бъде възстановено до изначалната си красота.

Ние можем да трансформираме райони към девственото им състояние, ако е необходимо, незабавно. Това ще са вълнуващи времена и ще са най-удовлетворяващи след векове на смърт и разрушение. Със сигурност можем да заявим, че нищо не ще се намеси в плановете ни да възстановим Майката Земя. Така че не се притеснявайте излишно за това как ще стане възстановяването, тъй като с нашите технологии и опит ще стане сякаш незабавно. Назад във времето Земята наистина беше Рай, който ще се върне. Бог постанови, че ще има край на войните и на безсмисленото разрушение, което те причиняват. Така че, каквито и предизвикателства да трябва да изпитате все пак, имайте предвид, че ще видите и изпитате чудесно затваряне на последния цикъл.

Поради това, че хората на Земята имат по-голяма свобода да пътуват, загадките на другите раси станаха известни и в крайна сметка осъзнавате колко много си приличате. Хората търсят щастие и мир и именно тъмните сили са тези, които умишлено поддържаха ситуация, която постоянно водеше към войни и размирици. Това вече се променя и със смесването на различните Раси хората осъзнават, че в действителност има само една Раса на Земята – Човешката Раса. Даже като сте се въплъщавали в много различни държави заради вашата еволюция, вие придобихте разбиране за различията – че Всички Са Едно. В по-мащабната картина всички вие сте Богове, но това засега е потенциал, все пак вие ще възприемете тази истина.

Вие не сте тялото си и все пак то е средството, което използвате, за да придобиете опит. Въпреки това, в случай на смърт, вие ще се преместите в по-висша версия на това, което не остарява или е обект на опустошенията на времето. Всъщност то ще е идеална версия на предишното ви тяло, но в по-висша вибрация. Бъдещето ще е пълно с много приемливи изненади и не на последно място способността ви да изпитвате свобода да определяте собственото си бъдеще и да избирате опитите си. Пребиваването на Земята в по-ниските измерения имаше своите възходи и падения, но ако използваме вашата терминология – това е бърза писта към Издигането. Никъде другаде вие не бихте могли да еволюирате с такова бързо темпо и бъдете сигурни, че много души с готовност биха си разменили местата с вас. Може да изглежда невероятно, но вие сте наистина привилегировани да имате възможността да еволюирате в по-ниските измерения.

Също така бъдете наясно, че вие носите само малко количество знание в сравнение с истинския си статус. Вие сте далеч по-велики, отколкото си представяте, но с времето ще "пораснете" в много по-висше ниво на съзнание. На Земята вие сте силно ограничени и част от предизвикателството ви беше да откриете истинската си същност. След като започнете да осъзнавате, че съзнанието ви е ограничено и все пак то няма граници, вие бързо ще еволюирате с изненадващо темпо. Казваме ви всичко това, защото е време истината да се направи известна. Следователно вие можете да се устремите толкова високо, колкото искате, тъй като буквално всичко е възможно, що се отнася до вашата еволюция.

Да си Човек само по себе си е забележителен опит, но можете ли да си представите какво е да си Ангел. Наистина, какво е да си дясната ръка на Бог, в състояние на чисто съвършенство. Вие сте твърде дълбоко в по-ниските измерения, за да „почувствате” какво е в по-висшите, но това ще ви се случи с времето. Както трябва да разбирате, няма нужда да ограничавате амбициите си, тъй като всички души бавно се връщат към Божеството. Може да е прекалено да очакваме от вас да поемете такива възможности, но ние наистина искаме да ви накараме да осъзнаете, че имате неограничен потенциал.

Идвайки на Земята още веднъж, направете това, което можете, за да помогнете на други души в тяхното пътуване. Преди всичко Вие сте Едно и всички сте в различни етапи в пътуването си към дома. Споделяйте знанието си където и да знаете, че то може да бъде прието и разбрано, но не претоварвайте друга душа, защото понякога всичко, което е необходимо, за да помогне за пробуждането им, е намек или идея. Дълбоко в себе си всяка душа знае Истината, но тя беше замъглена или умишлено скрита, за да се позволи фокусиране върху необходимите опити. Така че никога не предполагайте, че познанията или интелигентността са показатели за етапа на еволюцията на душата.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение срещата си с вас на Земята и това да съм в състояние да ви помогна да ускорите напредъка си. Вие ще бъдете просветени по-цялостно по отношение на това, което пази бъдещето за вас и ние можем дори да ви дадем да надзърнете в него. Ние използваме технологии, които наистина ще ви изглеждат чудотворни и следователно ние можем да се справим бързо с проблемите ви на Земята. Възстановяването на планетата до девственото и състояние е един от приоритетите ни. Въпреки това, нашите ресурси са практически неизчерпаеми и имаме милиони кораби, които да призовем, ако имаме нужда от тях. Предстоят велики времена и бъдете сигурни, че ще ви поканим да ги споделите с нас. Така че вървете напред с пълната увереност, че всичко ще се развие не само според очакванията ви, но даже отвъд тях. Оставям ви с моята любов и благословии.

Благодаряти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/04/11-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

4 comments

  1. То се е видяло, че тоя не го ли разоблича аз, друг няма да го направи. Много нагъл вирус е този Салуса. Неговите писания са код за робство, който прониква в подсъзнанието на хората.

    Салуса, ако ти кажа, че трябва да смениш плочата ще бъде твърде меко и непълно. Дори да го направиш, ще звучи пак толкова фалшиво, защото тъмнината не може да роди светлина, колкото и да се напъва. Не ви ли стигна кръвта, която изпихте? Не ви ли стигна убийството на Христос? Най-доброто, което мога да ти предложа е да си обирате партакешите от нашата планета в най-кратки срокове. Нямате дори време „за стягане на багажа“. Изпарявайте се оттук веднага, а политическите си кампании ги водете там, което можете да наречете ваш роден дом, защото това тук не е ваш дом, нито е вашата планета, нито ви е някакъв гласо-подавателен район! Там можеш да си повтаряш политическите агитации в по 1000 „послания“ към вашето си население – тук не. Не ви искам политиката, взимайте си я с вас, когато напуснете.

    Ето какво пише Сал Ракели за фалшивите богове:
    „В митологията ви, сирианите са били боговете на древна Гърция и Египет. Те са били и на други места, където са станали доминираща сила на вашата планета.
    ...
    Богът, познат като Йехова, бил сирианец ...
    ...
    В стария Завет на вашата християнска библия можете да прочетете истории, описващи геноцида, инквизициите, войната, контрола и манипулациите, станали в резултат на развращението на Йехова.“

    Прочетете коментарът ми за пропагандата, с която извънземните работят човечеството всеки цикъл (26000 г.) тук и се запознайте с лъжата им и начина им на завземане на съзнанието на хората тук:
    http://www.самосъзнание.com/2014/04/kontaktat-predstoi-ashtar.html?showComment=1398167329310#c3303630053958662982
    или тук:
    http://blog.cc5.info/извънземни-цивилизации/извънземни-цивилизации-и-човечество.html

    Ще пиша моите коментари с главни букви за да се различават от политическата агитация на програмата Салуса!


    25 март 2010

    „ .. Избирането на Барак Обама за Президент на САЩ беше голяма победа за Светлината. Неговото влияние и желание за световен мир внасят важни промени, но пътят по никакъв начин не е лесен. Има много хора, които се противопоставят на авторитета му и трудната работа става още по-трудна. Никой Президент не е служил мандата си без контакт с нас и ние се радваме да работим с Обама, който е един от малкото, които са поставили световния мир на преден план в своя дневен ред.“
    ------------------------
    ЗНАЕМЕ ЗА ТЕЗИ КОНТАКТИ, НО МАЛКО ХОРА ПРЕДПОЛАГАТ, ЧЕ ТЕЗИ КОНТАКТИ ИМАТ МНОГО ПО-ДЪЛГА ИСТОРИЯ. ТЕЗИ КОНТАКТИ УПРАВЛЯВАТ ВЛАСТТА НА ЗЕМЯТА, КОГАТО Е ЖИВЯЛ И РАЗПЪНАТ ХРИСТОС. РАЗПЪНАЛА ГО Е ВЛАСТТА СЪС СЪЩИТЕ ТЕЗИ „КОНТАКТИ“.

    ОтговорИзтриване
  2. 5 ноември 2012, Steve Beckow

    „СаЛуСа ни дава съобщението, което чакахме“
    ------------------------
    ООО, МАНА НЕБЕСНА! САМО ТОВА ЧАКАХМЕ НИЕ. НИЩО ТАКОВА НЕ СМЕ ЧАКАЛИ. ТОВА ЗАРОБВАНЕ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПРОДЪЛЖАВА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГОДИНИ И СЕ ПОВТАРЯ СВЕКИ ЦИКЪЛ ОТ 26000 Г. - ТАКА ЧЕ НИЩО НОВО И НИЩО ТАКОВА НЕ ЧАКАМЕ, ПРОСТО ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ РОБСТВОТО НИ.
    ------------------------
    „Днешното съобщение на СаЛуСа ( 5 ноември, 2012 г.) е добре дошло, поради много причини, някои от тях повече за това, че президентът Обама ще бъде преизбран:“
    ------------------------
    НЕ, НЕ Е ДОБРЕ ДОШЛО, НИТО СЕ РАДВАМ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВИ СЛУГИ!
    ------------------------
    "В САЩ президентските избори са към своя край, и президентът Обама ще се върне на власт, за да ви отведе в Златната Епоха."
    ------------------------
    КАКВО!?? ДОБРЕ ЛИ ЧУХ? ОБАМА ЩЕ МЕ ВОДИ В ЗЛАТНА ЕПОХА!? ТОВА ЛИ ВИ Е ЕРАТА НА ШЕСТАТА РАСА? АЗ СЕ ЧУДЯ КАК ДА СЕ ОТТЪРВА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ, А НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ СИРИУС СЕ БОРЯТ С ВСИЧКИ СИЛИ ПАК ДА МИ ГИ НАТРЕСАТ!
    ------------------------

    "Досега сте видели малко от истинските му способности или желание да допринесе за световния мир. (МАЛКО!? ТОВА ЛИ НАРИЧАТЕ „МАЛКО“?)Тъмните сили могат да използват техните методи, за да приложат свой ​​избор, но ние от Светлината сме тук, за да се уверим, че нашият избор ще победи този път. Това е победа, която е гарантирана. "
    ------------------------
    МАРШ В СИРИУС И ТАМ СИ НАЛАГАЙТЕ ВЛАСТИТЕ И СИ СЕ ИЗБИРАЙТЕ.
    ------------------------
    Има и второ потвърждение, че преизбирането на президента Обама е сигнал за неща, които наистина ще започнат да се случват:

    "... и тогава наистина ще видите, как се оформят нещата...“
    ------------------------
    НИЕ ВИДЯХМЕ ВЕЧЕ, ПОВЕЧЕ НИ НЕ ТРЯБВА.
    ------------------------

    СаЛуСа – 07.11.2012г.

    „Вълнението расте в очакване на следващите седмици, тъй като първата истинска стъпка към Издигането се приближава, тъй като Обама поддържа водещата си позиция в Президентските Избори. Много неща зависят от резултата, но хората не бяха заблудени от странното поведение на опозицията. В Обама те разпознават искреното му желание да работи за хората и виждат постиженията му въпреки опитите да ги отрекат. Нещата се промениха, тъй като хората се пробуждат за истината и сега са по-интуитивни, когато избират лидера си.
    ------------------------
    ГОЛЯМО ВЪЛНЕНИЕ ПАДА НА СИРИУС. САЛУСА, ДА НЕ ПОЛУЧИШ ИНФАРКТ ОТ ВЪЛНЕНИЕ. НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО – СТАРАТА ИГРА ОТ ПАНТИВЕКА, А ПОЛИТИЦИТЕ НЕ СА МИ НИКАКВИ ЛИДЕРИ НА МЕН.
    ------------------------
    Предлагаме ви да обърнете внимание от тук нататък на това, което Обама казва, тъй като ще получите първите ясни знаци на човек, който сега е в състояние да продължи безпрепятствено.
    ------------------------
    О, ДА. КАК ДА НЕ МУ ОБЪРНЕШ ВНИМАНИЕ, ТА ТОЙ ЗАПАЛИ СВЕТА.
    ------------------------
    Пуснете истинския Обама на свобода и ще видите водачеството, което ще ви отведе напред с голяма скорост ...“
    ------------------------
    МНОГО СЕ РАЗВЪЛНУВА В ПРОПАГАНДАТА СИ ВЕЧЕ, САЛУСА ОТ СИРИУС.
    ------------------------
    СаЛуСа – 15.03.2013г.

    „Поради това, че фокусът за промените е насочен към Президент Обама и САЩ, понякога се забравя, че целият свят е включен в тях ...“
    ------------------------
    ДА, ВИДЯХМЕ ВОЙНИТЕ И В СИРИЯ И КАК НАЛЯХА НАД $5 МЛРД. (А ТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ) ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА УКРАЙНА. КОЙ ТИ БРОИ ЖЕРТВИ – ТЯХНАТА ЦЕЛ Е ВОЙНИ ДА ИМА, ДА СЕ ИЗБИВАМЕ – ТАКА СЕ ХРАНЯТ – КАТО В КОЛИЗЕУМ СМЕ НИЕ ХОРАТА, А ТЕ ЗРИТЕЛИТЕ ПИЕЩИ НАШАТА ЕНРГИЯ НА СТРАДАНИЕТО.

    ОтговорИзтриване
  3. 25 ноември 2013
    Сананда: Какво точно е Събитието? - Елизабет Трутуин
    ...
    „Президентът Обама се е приготвял в последните си 1000 инкарнации да стане Президента на Разкриването. Възможно е да стане по време на конференция с медиите или на среща в Кметството, може би в петък вечер? Той ще започне да говори за постройките на Луната или базите на Марс, построени от САЩ. По време на това предаване, той ще разкрие, че земните правителства общуват с извънземни цивилизации от дълго време. На практика, хора пътуват в открития Космос и сега, но този факт е добре укриван от земното население. Земята е част от Галактическото Общество.

    По това време, на сцената ще излязат деветнадесет същества, които ще направят Обявяването и ще стартират законите на НЕСАРА. Някои от тях ще бъдат хора, други извънземни.

    Обявяването и активирането на НЕСАРА ще се осъществи като предаване (симулкаст) на живо, разпространено чрез интернет, телевизия и радио по цялата Земя. То ще бъде изпълнено от технологията на Ащар и няма да бъде копирано по никакъв начин. След края на изявленията, срещата ще бъде преведена на локални езици и чута от всички хора едновременно. Корабите ще станат видими над множество големи градове по едно и също време. Никой на Земята няма да има възможността да фалшифицира „Събитието”.“
    ------------------------
    ТОВА Е ПРОЕКТЪТ BLUEBEAM – ПИЩНАТА ИЗМАМА НА ВЕКА, КОЯТО БЯХА ПРИГОТВИЛИ ЗА НАС ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ВЛАСТТА СИ НА ЗЕМЯТА И СЕ ЧУДЯТ ЗА ПОДХОДЯЩ МОМЕНТ, НО ТОГАВА НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ. СЪОБЩЕНИЕТО Е ОТ КРАЯ НА 2013.
    СЕГА ЗА ДАТАТА:
    „Президентът Обама се е приготвял в последните си 1000 инкарнации да стане Президента на Разкриването. Възможно е да стане по време на конференция с медиите или на среща в Кметството, може би в петък вечер?“
    25 ноември 2013 Е ДАТАТА. Е НЕ СТАНА. НАС НАИСТИНА НИ ВЗЕХА ЗА БАЛЪЦИ.
    ------------------------
    ...
    15.11.12

    „Обама 44 победи и още 44 дни до Възнесението! 7-ми ноември, 2012 Публикувано от Стив Бекоу

    Актуализирано с настоящото съобщение на СаЛуСа.

    Сега е 22:00 ч. Тихоокеанско време, вторник, 6 ноември 2012 г. и Мит Ромни призна поражение си в президентските избори в САЩ. Той съобщаи, че се е обадил на президента Обама и го е поздравил за победата му.

    По това време, народния вот е 49% към 49%. В цифри това са 51, 341, 990 гласа за Обама срещу 51, 092, 409 гласа за Ромни. Въпреки това, има 303 изборни места за президента Обама ...“

    ...
    „Президентът Обама е бил буквално атакуван от момента на избирането му ... „

    ...
    „СаЛуСа предвижда победа за Президента.“

    „В САЩ президентските избори са към своя край, и Президентът Обама ще се върне на власт, за да ви отведе в Златния Век.“
    ------------------------
    И ПРОДЪЛЖАВА ... И ПРОДЪЛЖАВА ...
    САЛУСА, ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ НЕ ВИ Е ИЗБОРНАТА УРНА НА ГАЛАКТИКАТА!

    Ще изчакам новото послание на Салуса от Сириус и там ще публикувам същият текст за да знаят хората, с какво си имат работа и ако не ги мързи да мислят да започнат да го правят, ако пък ги мързи, нека продължат да живеят по тази древна лъжа, която ни се предлага цикъл след цикъл (26000 г.) Но няма да е на тази планета цирка вече.

    ОтговорИзтриване
  4. Напомням, че когато една програма се декодира, действията ѝ се прекратяват и нейната цел се счита за постигната и тя става ненужна.
    В този контекст благодаря на нашите приятели от Сириус за това, че взеха участие във Вселенския експеримент и изпълниха успешно своите задачи, които им бяха поставени и с това дадоха своя дял за еволюцията на съзнанието, от което са част всички.

    ОтговорИзтриване