Седмично послание на Хиларион 27 април – 4 май 2014г.


Възлюбени,

Всички хора на Земята са в процес на трансформация на всяко ниво. Човешкият живот, какъвто те го познават, се променя и от тези промени произлиза начин на живот, който ще е далеч по-добър за всеки. Това не е лесно време през процеса, следователно има необходимост от вяра във визията за по-добър свят за всички. Със сигурност външният свят не отразява по-висшата визия през тези времена, когато той преминава през промените, но той вече е шаблон на по-висшите нива на живот. Именно тук започват всички промени и след това работят на физическо ниво. Човечеството като цяло избра промените, които се случват и някои промени стават изведнъж, а други ще изискват по-дълъг период от време. Трябва търпение за тези от вас, които са работили в тази област много години.

За онези, които са в процеса на взаимодействие с по-висшите си аспекти, задачата е да станат висшите си аспекти. Всичко, което не е от най-висш израз във всеки човек, сега се отправя към повърхността, за да бъде разпознато, да учи, да бъде благословено и освободено. Когато човек е освободен от дълго скритите аспекти от себе си, които живеят в самите му клетки, важно е да се практикува прошка към себе си и към всички други, с които сте имали взаимодействия през целия си сегашен живот и към всички други, за които може да изплуват спомени през този процес. След искрена прошка идва постъпване на повече Светлина в клетките на човек и за да поддържа тази Светлина, човек се превръща в такъв, който постоянно благославя всички хора и всички ситуации, които може да изникнат. Именно в практикуването на това се случва тази по-висша връзка с по-висшите аспекти на човека.

По пътя към майсторството, човек учи практикуване на съществуване като посланик на Създателя във всяка мисъл, дело и действие. Човек става безусловно обичащ целия живот около себе си. Повече няма никакво място за тайни мисли и присъди в ума на всеки човек, когато той взаимодейства с другите. Човек трябва да стане отворена книга, честен и прозрачен във всичките взаимоотношения с другите. Това през тези времена е трудно предизвикателство за всеки един от вас, които сте на пътя, така че се изисква мъдрост и проницателност във всичките ви взаимоотношения с другите. Освободете всичко, което можете и нека проницателността да е ваш водач през времена, които носят изпитания. Нека любовта и благословията да бъдат постоянният ви рефрен в мисловните ви процеси. Ето как ние, които се издигнахме, се освободихме от по-ниските влияния, които ни обграждаха.

Ние също живяхме в дуалността далече от другите, така че можехме сами да станем майстори. Онези, които четат това, нямат тази опция. Повечето от вас вече придобиха това майсторство в други места и животи, така че имате капацитета в себе си да вървите по пътищата на този свят и да не бъдете част от него, обаче, изисква се постоянна бдителност и дисциплина. Не се отказвайте от този процес, защото онези около вас избират да действат по начини, които не са изрази на божественото. Благославяйте, благославяйте, благославяйте всичко и всеки около вас в мислите си. Това е работата ви в моментите на сега и вие можете да я извършите, имате капацитета да направите това.

Продължавайте да намирате време да правите хубави неща за себе си, слушайте извисяваща музика, глезете се с прекрасен десерт от време на време, разхождайте се дълго сред природата, празнувайте всяка малка победа, която сте отбелязали, когато започвате следващите стъпки от пътуването си. Около вас има много красота и като се превърнете в тази красота и като чувствате абсолютната радост, признателност и благодарност в сърцата и умовете си за тези мигове, вие помагате за закотвянето на тези чувства на планетата ви. Такова е естеството на вашата работа, чудесно, нали?
До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/04/27-4-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments