Седмично послание на Хиларион 20 – 27 април 2014г.


Възлюбени,

Във вас сега се случват много асимилации на енергии и пренастройване. Това може да създаде дискомфорт във физическите ви тела по много начини като болки и скованост в ставите, звънене в ушите, болка и чувствителност в различни точки на гръбначния стълб, чувство на раздразнителност, краткотрайно виене на свят, силни енергийни потоци в стъпалата, и списъкът продължава в зависимост от всеки човек и етапа на разширяване, който в момента той изпитва. Трансформирането на вашите физически, умствени и емоционални тела продължава по ускорен начин. Тези, които са начело на промените, са по-чувствителни към ефектите върху човешката операционна система и понякога чувстват, че никога няма да има край на чувствата на стрес, напрежение, тревожност, нервност и дискомфорт в областта на слънчевия им сплит. Това са симптомите на психическите ви сетива, които се отварят по-пълноценно и са настройвани.

Станете по-наблюдателни в ежедневието си и търсете фини следи, които известяват отварянето на разширените ви чувства и възприятия. Всеки от вас има различен начин за използване на разширените си възприятия и способности и най-важното е, че открива кои особени дарби са най-силният и най-естественият начин за вас. Тъй като по-висшите енергии продължават да проникват във вашата атмосфера, способностите във всеки един човек на планетата ще продължат да се разгръщат по чудесни и магически начини. Ще има временни неудобства, които трябва търпеливо да се издържат през този процес и няма как да ги заобиколите, трябва да преминете през тях. Има толкова много от вас, които имат способността да синхронизират честотите такива, каквито идват в атмосферата и това ви е от голяма помощ, защото вие сте способни по-лесно да интегрирате и асимилирате тези енергии и също така да действате като проводници за тези енергии, за да отидат те в кристалното диамантено ядро на Земята.

Като правите това, вие закотвяте Рая на Земята и поддържането на тази мисъл ще ви помогне да упорствате с усилията си. Важно е да прекарвате поне двадесет минути всеки ден в индивидуалните си духовни практики, по какъвто и начин това да работи най-добре за вас, за да можете да се синхронизирате с божествената си природа и да осъществите здрава връзка. За тези, които дойдоха на Земята, за да се издигнат в техните физически тела, целта е напълно да се интегрирате с божествената си същност. Това, разбира се, означава, че трябва да сте готови и да желаете да освободите ВСИЧКО, което не служи на тази по-висша цел. Всички мисловни и емоционални модели, които задържат съзнанието ви в по-ниските вибрации, трябва да се изчистят и пречистят в свещените огньове на пречистването. Ежедневното използване и асимилиране на Виолетовия Пламък е наложително за този процес. Ежедневното изчистване на чакрите ви също е задължително и то отнема само няколко минути от вашето време и намерение. Тази духовна хигиена е необходима за овладяването на по-низшите ви човешки склонности, за да можете да се проявите като разширената си версия на божествен човек с разширени мулти-измерни способности.

Ще има мигове, когато вашите отчаяния и напрежения ще се изразяват в ругатни, които не са от най-висока вибрация и когато се случи това, важно е да разберете, че това е екстремният ефект от енергиите, с които вашето физическо тяло трябва да се пребори, когато кундалини енергиите се издигат във вас. Важно е да отделите време да се пренастроите, когато изпитвате тези изблици и да сте мили към себе си. Починете си, балансирайте се отново и се отпуснете, пийте много вода и прекарвайте време навън в природата, абсорбирайки поне 20 минути пряка слънчева светлина. Призовавайте семейството си от светлина и помолете за напътствие и помощ, когато имате нужда от това. Ние сме тук до вас и вие никога не вървите сами.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/04/20-27-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments