Пирамидите: Еволюцията на Човечеството и Земята


"Пирамидите бяха построени"

От Елизабет Трутуин:

"Друго нещо, за което бих искала да поговорим е темата за Командир Хатонн.

Дълго време ние вярвахме, че пирамидите са били построени от извънземните цивилизации. Това, което не знаем обаче е, че те били създадени в Храма на Творението в съзвездие Алдебаран и донесени на Земята. Били прилежно поставени в платото Гиза от Хатонн и други звездни братя. Командир Хатонн е родом от планетата Трантор и е един от групата дошли тук заедно с Ку-Фу, познат също като ТОТ. Той построил Хеопсовата Пирамида в Гиза.

По същото време, друг командир - Кла-Ла от планетата Алдебаран (Окото на Бика) пристигнал на Земята. След потъването на Атлантида, планетата имала спешна нужда от стабилизиране отклонението на земната ос. Командир Кла-Ла е истинският дизайнер и инженер на пирамидата в Гиза, която първоначално е била създадена на планетата Алдебаран и пренесена на Земята посредством космическа корабна технология.

Ку-Фу (Тот) е фараон по това време и затова неговото име остава в историята като строител на пирамидите. Поради големите отклонения в земната ос, предизвикани от потъването на Атлантида се наложило да бъдат поставени стабилизиращи генератори под всяка пирамида. Такива могат да бъдат открити в Южна Америка, Китай, Египет. Те са суб-етерни генератори, които излъчват вибрациите на Петото измерение.

Командир Хатонн и Командир Кла-Ла работеха заедно по време на тази мисия по изправяне на земната ос. Тук те си сътрудничеха с Командир Ащар. Командата на Ащар има действаща база между Царската камера и Камерата на царицата под Голямата пирамида в Гиза. Корабът и командирите базирани там, са отговорни за правилното подравняване на земната ос.

Лорд Хатон и Командата на Ащар обикалят Земята често и поддържат своите звездни кораби над пирамидите, които съдържат тези генераторите, и излъчват енергия в суб-етерните полета на Земята за възстановяване нормалното функциониране на земната ос.

Има три слънца в една слънчева система. Ние сме Тройна Звездна Система: (Тройна слънчева система - Sirius A, Sirius B и Sol) Сириус А, Сириус Б и Сол.

Без работата на Хатон заедно с Галактическата Федерация ние щяхме да се превърнем в Супер нова, и така това, което се случи сега е че Алцион – Великото Централно Слънце, което се намира на 400 светлинни години от Земята, в съзвездието Плеяди, изпрати цялостен пояс от светлина, наречен Фотонен пояс. Плеядите са близо до центъра на нашата Галактика, а Земята се намира в периферията на галактиката Млечен Път. Фотонният пояс пристигна на 22 Декември 2000, по време на Зимното Слънцестоене и изцяло обгърна Земята. Цялата Слънчева система е поставена под въздействието на Фотонния пояс, които промени посоката. Намираме се в процес на излизане от външната периферия на западния спирален ръкав на Млечния път. Обстрелват ни светлинните пакети на Фотонния пояс и сме се запътили към съзвездието Плеяди.

На 21 Декември 2012 ние достигнахме изцяло нов сектор на галактиката Млечен път в по-голямо съседство с Плеядите. Докато ги достигнем напълно, в атмосферата ни ще има девет слънца! Сириус А, Сириус Б, Сол, Юпитер, Сатурн, Венера, Уран, Марс и Земя.

Не всички канали, които предават информация от Хатонн са в действителност в контакт с него. Два от тях дойдоха в съзнанието ми сега, те са дезинформиращи агенти. Командир Хатонн е висок 12 стъпки и е същество полу-механизъм. Това може да ни звучи странно, но ние ще се срещнем с много уникални същества от Светлина."

Благодаря Елизабет!

Следва Продължение...

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments