Нова Решетка бе Построена: Еволюцията на Човечеството и Земята


Чрез Кухата Земя Пирамидите провеждат енергията от Вътрешното слънце през кристалната решетка – Свободната Енергия, която видяхте: Сферата на Тесла.

Пирамиди бяха поставяни целево и обикновено на места, където повърхността не беше стабилна. Те имаха стабилизираща функция. Наземните и подземните пирамиди подхранват кристалната решетка и подсигуряват огромни спираловидни завихряния нагоре и надолу, изпращащи енергия към всички живи същества на планетата. Ние всички сме кристални.

Понеже почти успяхме да се самоунищожим, кристалите, които бяха спасени от атомен взрив в бяха запечатани в кристалната решетка на Земята. Те са свързани със Седемте основни чакри, които ни дават достатъчно енергия да се научим да живеем в хармония с Гая отново. Да започнем ученето отначало. Кристалната сфера (Асамблиращата енергийна точка) се намира все още на етерен план и активира Земната чакра като остава диря. Това маите описват като дъговидна змия.


Когато тази Асамблиращата точка е над Силови Възли в мрежата от Лей Линии, хората са  привлечени да ходят на почивка по такива места. По време на изравняването, върху скалите срещу върха Мачо Пикчу (мястото се нарича още „Сърцето на майката”, а реката течаща там – „Рио де Мадре”) ще се извърши възстановяване на честотите за пробуждане на етерната чакра. Тя ще въведе Женския принцип.

Както може би знаете и осъзнавате, това е което са направили на всички планети в нашата Слънчева Система ... създавайки една голяма следа от разрушение.

Те никога не са губили съзнанието си напълно и създадоха система, която погуби Атлантида. Проектираха ниско вибрационна етерна мрежа, която поставиха върху ключовите точки на земните лей-линии.

https://www.google.nl/search?q=haarp&hl=nl&rlz=1T4NDKB_nlNL560NL560
&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dj2jUoHJFsvKswae64HABQ&ved=
0CD8QsAQ&biw=1440&bih=721

Тези предаватели и приемници изпращат ниско честотни сигнали, за да активират рептилския мозък у хората. Това се нарича хоризонтално проектиране. Спомнете си елемента въздух/етер и как той копира информацията като водата. Тези електронни честоти въздействат на нашите тела, които са съставени от вода, която ги копира.

Имплантите в предния мозък се стимулират прекалено силно, което задейства негативния вътрешен диалог в рационалния ум, изпълнен със страх от смърт или загуба. Ум, който ни насочва да мислим единствено и само за себе си и собственото си оцеляване. Да нямаме сърдечен отклик към ситуациите в живота.

Да ходим на работа за нашия "ШЕФ", за да печелим за най-скромните си нужди от храна и подслон…

Отивайки на работа изпълняваме чуждото намерение. Със спечелените пари купуваме храна, за да генерираме енергия и да се върнем отново на работа. През „свободното си време” заставаме пред олтара за контрол върху мислите ни – телевизорът. Накрая заспиваме, за да се заредим за утрешния пореден работен ден. Честотите на телевизора и други екрани активират Етерните Импланти.

Те също разполагат с подвижни ХААРП кораби, които поставят върху Лей линиите в морето, особено над подводните пирамиди.

https://www.google.nl/search?q=haarp&hl=nl&rlz=1T4NDKB_nlNL560NL560
&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=dj2jUoHJFsvKswae64HABQ&ved=
0CD8QsAQ&biw=1440&bih=721#hl=nl&q=haarp+ships&tbm=isch

Подводна пирамида близо до Япония:


Те също притежават мобилни кораби, които поставят над подводните пирамиди:


Те могат да настройват вертикалното разпространяване на енергията от тези Силови Възли, и да насочват енергията където пожелаят, в зависимост от желания резултат.

С това е свързана секретната военна програма. Владеят мрежа от чинии, прикрепени към сателити, обикалящи земната орбита. С тези кристални генератори на борда и други инсталации на сушата, те насочват различни лъчи към чиниите. Могат да произведат „смъртен лъч” към Земята или върху космически кораб на Галактическата Федерация. Винаги заплашат Светлите сили, че ще ни навредят ако те се приближат по-близо до земния план. Звездните представители ни обичат и спазват дистанцията, за да ограничат страха и да ни предпазят.

Следва продължение...

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments