Съветът на Висшите Аз-ове - Време е да Използвате Дълбокото Разбиране и Любовта

Дълбокото Разбиране и Любовта

Съветът на Висшите Аз-ове  ~ чрез Рон Хед

Днес нашият разговор ще продължи с обсъждане на това, което вашия Февруари донася.

Има много приказки и спекулации около тази тема сега. Това е истина, защото много хора са в състояние да усетят енергията на голяма предстояща промяна. Дори и тези, които нямат достъп до вашите новинарски медии, които не ви казват много така или иначе, или вашия интернет, чувстват масивно безпокойство, което поглъща много от вашите общества. Всички те са обект на все по-нарастващи наводнявания със светлина, през които вашата планета преминава. Всеки и всичко, е имал, и има, промени направени в неговия енергиен състав, и това има повече и по-голям ефект върху техните физически и умствени същности.

Можем да сложим всичко това в едно просто разбиране, и преди сме го правили. Но ние ще го кажем по няколко начина, тъй като е по-добре да се получат огромен брой концепции през средата във вашите ограничени думи. Вие започвате да въплъщавате в себе си повече от истинската си същност. Висшите Висши Аз-ове, това което ние сме, сега са по-способни да се изразят чрез вас. Вие повдигате вашите честоти. Промените които бяхте търсили се проявяват. И ние можем да продължаваме и продължаваме.

Това бива изпитано от милиарди, които нямат представа относно това което ние говорим с вас. Бъдете готови за това. Помислете за нещата за които знаете, че са се случили на вас, че вие сте почувствали, видели или чули, и си представете как бихте се почувствали, ако не сте имали предшествуващото разбиране. Вие може би си мислите, че полудявате. Може да откажете да го признаете дори на себе си. Със сигурност няма да говорите за това. Много ще реагират по несполучлив начин. Но много повече, бъдейки наясно с вашите мисли за такива неща, ще дойдат при вас в момент на спокойствие и ще задават въпроси, опитвайки се да започнат разговор какъвто те не знаят как да осъществят.

Сега ще бъде времето за вас да използвате дълбокото разбиране и любовта, които се научихте да задържате.

Можем също така да ви кажем, че светлината и енергията която е довела всичко това на преден план, въпреки че е била огромна по обем и сила, само ще продължи да нараства. Ние отново изваждаме метафорите, които сме използвали като водопади, наводнения, приливи и лавини. Този процес е започнал сега задълбочено и вашия свят ЩЕ се промени заради него.
...

С любов ние казваме, "До следващия път".

Източник

Превод: Христо


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments