СаЛуСа – 3 януари 2014г.


Присъединяваме се към вас във вълнуващо време, когато навлизате във вибрациите на Нова Година. По света има очакване за предстоящо време, което носи чудесни промени. Те ще са промени, които ще дадат ясен сигнал, че е започнала нова епоха. Външно хаосът все още сякаш присъства, все пак това е прочистване, за да се представят дългоочакваните промени. Сега е време да се поемат възможностите така, както те се представят, да се разкрие нов начин за обединение на хората, така че да бъде възстановена хармонията. Любовта ще започне да се вижда като енергията, която ще отстрани всички следи от стари неща, които ви задържаха назад в продължение на хилядолетия.

По вашия свят се провежда прочистване и старите енергии бавно се разсейват, тъй като те повече не служат на никакви цели. Скоро те ще са неспособни да се намесват в промените, които се случват, а това без съмнение ще ви покаже, че новата епоха е тук, за да остане. От доста дълго време на вас ви бяха обещани големи промени, а работата, която бе извършена, за да ги доведе, сега ще даде резултати. Тази година ще отбележи повратен момент в много животи и в ума ви няма да има съмнение, че дните на заговорниците са преброени. Те знаят това и са готови да признаят поражението, но винаги има определени хора, които не знаят друг начин, освен борба до горчивия край.

Ще има много разкрития, които ще помогнат да се изяснят някои от въпросите, които имате, и ще посочат новия път към Светлината, който се отваря. Бъдете сигурни, че всичките необходими промени, които ще гарантират бъдещето ви, са в ход. Разделянето на пътищата никога не е било по-ясно и за много души сега е време за решение, което влияе на бъдещето им. Ние изпращаме любовта си на всички онези, които не са готови да се придвижат в Светлината. Всеки следва пътя, който е определил за себе си, да вървят с нашата благословия, тъй като те изпитват точно това, което е необходимо за техния напредък.

Не е чудно, че историята ви е пълна със срещи между хора с различни вярвания, на моменти те се сблъскват, защото не са открили общо между тях. Обаче, времето е на тяхна страна и те могат да пътуват колкото дълго желаят по пътя на завършването си. Извън вашето измерение време не съществува такова, каквото го познавате, Всичко е в Сега. Това означава, че вие можете да се връщате обратно във „времето” и дори в бъдещето, въпреки че то е проекция на всички възможности. Ще осъзнаете, че след като напуснете измерението „време”, повече то няма да е начинът, по който ще се отчитате за вашите действия или опити. Ще сте свободни без ограничения, представя ви се разбирането, че не трябва да се намесвате в пътя на друга душа, но можете да помогнете, ако сте помолени за това.

Скъпи Души, вашето пътуване през Дуалността, каквато я познавате, почти приключва и ще става по-лесно да се отдалечавате от старите вибрации. Ще се изненадате от това колко бързо ще сте в състояние оставите настрани старите спомени за животите си в Дуалността. Радостта и щастието, които ще изпитате в по-висшите вибрации ще са далеч по-вълнуващи и удовлетворяващи от всеки предишен опит. Много от вас все още са обременени от старите неща и ще имат нужда да се извисят над тях, за да гарантират гладък и непрекъснат напредък.

Вие сте във вълнуващи времена и прекарахте много животи като се подготвяхте за такъв случай като сегашния. Вие знаехте, че ще сте готови да предприемете голям скок напред и сега имате пред себе си велико бъдеще. Мнозина в крайна сметка ще се върнат на родните си планети, завършвайки времето си в по-ниските измерения. Опитът, който са придобили, след това ще бъде споделен с другите, за да е в полза на цялото. Някои станаха толкова ограничени като прекараха толкова дълго време на Земята, че почти забравиха, че животът изобилства навсякъде във Вселената. Има толкова много неща да се видят и толкова неща да се направят, че никога не ще се отегчите от нови опити.

Вашите очи бяха отворени за разбирането, че сте Велики Същества и сте предопределени да си върнете всички чакри и потиснати способности. Само тогава ще разберете потенциала на напълно развито Същество, което се придвижва в по-висшите измерения. Сега вие сте подготвяни за голям скок напред. Той ще ви върне към състоянието, в което бяхте преди пътуването си през по-ниските измерения.

Това са силно критични моменти за вас, но с опита си вие би трябвало да сте в състояние да преминете през тях с лекота. Следвайте интуицията си, ако почувствате някакво съмнение, и със сигурност няма да сгрешите. Помнете, че много души изпитват пътуването ви чрез вас и в същото време ви помагат, където могат. Помнете също, че Водачите ви не се намесват в живота ви, освен ако не са помолени да направят това. Те обаче ще използват влиянието си, за да ви посочват винаги правилната посока.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви моля да сте готови да приемете промените и да окажете помощ на онези, които може да не са така добре информирани. Ние сме с вас и ви даваме любовта си и благословиите си за едно успешно пътуване.

Благодаря ти СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/01/3-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments