Плеядианците за новите Резонансни Полета на взаимодействие и Телепортацията


20.1.2013 чрез Мелин Лафонт

Поздравяваме ви наши любими, ние сме Плеядианците. Нашето желание е да поговорим с вас по-задълбочено относно телепатичната комуникация и телепортацията, защото тези дарове са на път да бъдат интегрирани и дори изпълнявани в реалноста на вашият свят от вътрешно равнище.

Тези дарове и способности са донесени от ребалансирането и уравновесеното състояние на вашето същество, което се усилва все повече благодарение на интегрирането на вашето Христово съзнание и понастоящем спускащото се АЗ СЪМ Присъствие. Всичко това е резултат от вашето Христово съзнание, което ви дава по дълбоко ниво на разбиране и изпълнение на всичко това във вашата реалност.

Повторното ви съединяване с АЗ СЪМ присъствието е необходима част от по-дълбокото интегриране на вашата същност, което ще ви помага с дара на телепортирането, като сърцата ви трябва да бъдат в баланс, като балансът произлиза от повторната интеграция на вашето АЗ СЪМ.

Това, наши любими, е така, защото вие ставате и отркивате все повече себе си, Вие сте истината и балансът, които се разразстват и растат с доста бързи темпове във вашето линейно време на Земята. Както може би вече сте забелязали, линейното време, което познавате от толкова дълго, изчезва докато говорим. Много от вас често се озовават в други измерения в същият този сегашен момент, което може да доведе до объркване в някои от вас. Пригответе се това да става все по-често на съзнателно ниво, тъй като вие ще намерите себе си и разрастването ви във вашето ИСТИНСКО АЗ СЪМ Присъствие, чиято вибрация е един безкраен миг в Сега, и че не е сам по себе си в една времева рамка или една времева линия, а едновременно в много други пространствени времена и измрения.

Вие ставате все по-съзнателни за всичко това и сте в състояние да се справите много по-добре от преди, всичко това ви води до възможноста да започнете съзнателно да пътувате навсякъде около света и дори в дълбокия Космос. Срещи на такова ниво с други същества на тази Планета, както и в други измерения като нашето, ще станат вашата реалност, тъй като сега всички започваме да съществуваме на едно вибрационно ниво и всичко това ще е възможно.

Ние го наричаме безкраен сегашен момент където всички и всичко пребивават в единно съзнателно състояние и ниво на разбиране и където това взаимодействие е възможно във вашата реалност. Бъдете спокойствието и тишината, която ВИЕ можете да бъдете във вашето съзнателно състояние, защото колкото и странно и нереално да е това за умовете ви, можете да го проумеете. Ние ви съветваме да не се опитвате да разбете всичко което е съзнателното преживяване с ума си, защото за него всичко е странно и нереално, а за сърцето всичко е истинско.

Повече времена и възможности ще бъдат представени пред вас, както и вие ще си комуникирате съзнателно с нас, вие сте се подготвяли дълго за нашите срещи в съзнателно състояние, които сега ви се предлагат. Моля ви да разберете това, че времето е странна и нереална концепция във вашата реалност, която винаги е поставяла ограничения на вашата Планета и сега вие ставате съзнатели и осведомени за това, че времето е поставило гранцата и тя се е превърнала в реалноста ви, сега тя се разтваря и изчезва, неограниченоста идва на преден план, изобилието и свободата заливат вашето същество в осъзнатост и съзнателност.

Собственото ви предвижване, което се превежда като термина " телепортация " е станало честотно ниво, което да стане част от вас и да го използвате. Единственото нещо което се изисква е да достигнете до съзнателност чрез чистотата на сърцето си. Когато се превърнете в чисто съзнание във въплъщение ( в тяло ) можете да вземете вашето въплъщение с вас по всяко време и място, но това изисква перфектно чисто съзнателно състояние на съществуване във въплъщение.

Ние се обръщаме към вас относно това, защото ще стане много важно в този момент тъй като ще се разгърне като нов начин на съществуване. Телепортацията е ново съзнание за всички вас, които сте в сърцата си и можете да се откъснете от всичко това, което е свързано с ума и със старото съзнание на дуалността. Ние не говорим за това да не бъдете състрадателни към другите или за разделение, ние ви говорим за обединено съзнание където всички са заедно и където нуждата от дуалните драми и техните отражения са разрешени и вече няма нужда да бъдат изживявани, както вие знаете, защото без значение какъв проблем е надвиснал над вас, то отговорът може да бъде намерен в самият проблем.

Ние се превръщаме все повече и повече във вас, в единно човешко съзнание, и човечеството е на етапа на съзнателно взаимодействие с нашите галактически подписи и същност, това е най-дълбокото ниво на вашето съществуване в сърцето ви, но може и да имате опит във външна форма, като отражение на самите вас. Ние ви отразяваме, както ние сме вие, в бъдеща времева линия, както вие може да я наречете и сега тези времеви линии и измерения са активно повторно смесване в едно, нещо които може да почувствате и опитате много ярко сега и ние вече няма да ви представляваме в бъдеще, а ще се превърнем в едно с вас във вашата собствена реалност на СЕГА, което ви дава възможност да изпитате това по един съзнателен и ярък начин.

Очаквайте с нетърпение чудесните преспективи и опит, не сте ли съгласни? Ние сме повече от щастливи да бъдем тук с вас в този момент, тъй като ние сме тук, за да ви помогнем и да ви донесем тези послания изпълнени с надежда и любов, защото вие наистина сте много обичани.

Ние сме вашето Звездно семейство, Плеадианците

Източник

Превод: Александър Торланов

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments