Небесата наистина имат Крака и Ръце, но те са във вашите Обувки и Ръкавици - Архангел Михаил


Ахрангел Михаил и Архангел Рафаел със Съветите на Небесата

Ние носим послание днес по отношение на ускоряването на проявлението на тези конкретни промени на вашата планета, за които сте чакали толкова дълго. Има, най-накрая, достигнат баланс който позволява на тези ваши намерения, на тези които вие определяте като Служители на Светлината, да отхвърлят повече от отрицателните, които все още остават. Ето защо вие ще видите, или виждате, почти ежедневно увеличение на промяната в рамките на вашите общества, и дори в медийните истории.

Огромен тласък се прави в момента, за да започне солидна промяна която ще се развива в началото на този по-високо измерен живот, които толкова желаете. Някои невероятни, от вашата гледна точка, технологии ще станат често срещано явление в рамките на вашето най-близко бъдеще. Тези, които няма да бъдат контролирани от вашите силови структури са намерили заобиколни начини около онези, които ще продължават да ги блокират.

Ние продължаваме да чуваме мнозина да казват, че ние трябва да направим повече. И още веднъж да ви кажем, не да обвиняваме, но да инструктираме, че вие трябва да бъдете тези, които правят повече. Небесата наистина имат крака и ръце, но те са във вашите обувки и ръкавици, скъпи мои.

И така, ние ви молим да направите избор между участие и търпение. Липсата на търпение, съчетано с не-участие не стават за вас. Сега, ние разбираме, че не всеки може физически да се занимава, или дори да знае за всичко, което се случва. Това е един много голям свят, когато се гледа от вашата гледна точка. Но когато ежедневно прилагате вашите молитви, медитации и намерения, вие участвате.

Вие виждате, че тези които правят това не са подателите на оплакването. Предлагайки вашето съгласие с целите и след това правейки нищо освен да искате повече помощ едва ли е това, което сме поискали от вас.

Казахме, отново и отново, че промените, които искате да видите, ще бъдат отражение на промените във вас самите. Но мнозина не правят такива промени, а питат небесата защо не ги спасяват. Никога не е твърде късно да се започне, мои приятели. Но скоро идва времето когато ще искате да сте започнали. Вие сте живели достатъчно дълго на вашия свят да признаете тази възможност за вас самите.

От добрата страна, става все повече и повече често, когато ние виждаме, че някои от вас имат пробивни опитности в осъзнаването и разбирането. Ние сме говорили в други форуми за възможността това да се случи за голям брой от вас скоро. Тази възможност се ориентира върху вас бързо. Знаем, че чувствате промените отвътре все по-силно и по-силно. Това е като че ли последните парчета от пъзела си падат на мястото.

Това ще бъде година на добри новини, скъпи единствени. Полирайте си обувките за танци. Добър ден.

Източник

Превод: Христо


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments