Вие се променихте и все още се променяте, и ние отново казваме: " Вие все още нищо не сте видели"


Архангел Михаил чрез Рон Хед

15 Декември 2013

Днес ние ще говорим за една прекрасна тема, прогрес, и по-специално вашия прогрес.

Имаме намерение само да насочим вниманието ви към нещо, на което обръщате недостатъчно внимание. И така, ние ще, както казваме, насочим вниманието ви към вашите собствени индивидуални състояния на съществуване, на вашето съзнание сега. Повече от малко вероятно е тези от вас, които четат това и други подобни съобщения да могат просто да си спомнят какви бяхте само преди дванадесет от вашите месеца.

Припомняме ви, че вие бяхте в плам заради това, което щеше се случи на 21-ия ден от този месец. ( 21.12.12 ) Тогава вие бяхте най-вече разочаровани, че "нищо " не е станало в резултат на вашите завишени очаквания за това, което можеше да донесе тази дата. Дори и обясненията, които бяха направени по време на следващите няколко седмици ви изглеждаха само като извинения от нашите канали. По-високите плътности от където идват тези съобщения нямат нужда от извинения, но ние виждаме, че някои мъдрости бяха придобити по това време. Това не е темата която ние възнамеряваме да обсъдим сега, обаче.

През тези последни месеци, вие бяхте бомбардирани отново и отново с постоянно увеличаващи се количества от енергични честоти, които вие едва започвате да разбирате. В известен смисъл, те работят на цялата гама от по-високите енергии, през които вашият свят се движи. В друг смисъл те могат да се обобщят с термина Безусловна Любов.

Вие имате много други фрази за да назовете това, нулева точка, поле източник и морфогенетично поле са сред тях. Но това е което е било и ще продължи да бъде на разположение на всички, които желаят да напреднат, да се развиват, или, какъвто е любимия ви термин, възнасяне. Това е което произведе промени във вас, които трудно можете да определите, промени, които вие не сте видели да се случват.

Сега може да поискате да погледнете назад и да оцените разликата в цялостното ви усещане за вашето същество. Ние виждаме, от наша гледна точка, че цялата ви планета има по-висока енергийна сигнатура, отколкото тя е имала за много дълго време, най-високата в това, което бихте нарекли вашата описана история. Представете си тази по-висока енергия, тази безусловна любов, излъчваща се от вас към колективното съзнание на вашия свят, и я вижте също така абсорбирана от вас докато ние ви потапяме в нея, също така добре.

Говорихме преди няколко месеца за ефекта на снежната топка, за лавини, и за водопади. Ние ви казахме, че това най-добре ще изобрази степента на промяна, която ще видите във вашето близко бъдеще. Тогава ви казахме, че е започнало и че ще продължи да се увеличава. Повечето от вас вече са в състояние, чрез собствения си личен опит, да видите това сега. Вие се променихте и все още се променяте, и ние отново казваме: " Вие все още нищо не сте видели.

Така че, ние Ви каним да включите това във вашето празнуване на този винаги изпълнен с радост празничен сезон. Празнувайте себе си. Ние се присъединяваме към вас в това и с нетърпение очакваме да споделим тези последни невероятни няколко дни от годината с вас. Бъдете в радост. Бъдете в любовта. Ние ще говорим отново скоро. Добър ден.

Източник

Превод: Христо

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments