Сърцето на България


Една година в новата вибрация пулсира "Сърцето на България"


Сърцето на България

Сътворена на Бог във мечтата
е земята ни свята обичана,
миг от вечност и ражда в сърцата
порив мощен за ново наричане.

И духът на България тръпне
в радостта и във вечна единност,
гордо в нея чедата и стъпват,
с обич детска и бяла невинност.

Нека бликне в сърцето ти майчице
на душите ни светлия извор
озарени от чистата истина,
да направим на верния избор.

Избор, в който земята добрува
и във радост се къпят децата,
в изобилие радостно плуваме
на гръдта ти Българийо свята.

Нека всички обиди забравим
и това, че от теб се отричахме,
нека заедно всички направим,
ново място за светло обичане.

И от днес нека блика в безкрая,
от сърцето, родино любима,
светла радост, любов и омая,
благодарност във твоето име.

Милка Кьосева /Синя Пеперуда/


Как се роди картината „Сърцето на България”

Едно вълшебство, сътворено за добруването на България, се роди в навечерието на Рождество Христово и Новата 2013 г. Двама приятели завладени от идеята за добротворчество, прегърнаха смело копнежа за единение, просперитет и развитие на родината ни, обединени от любовта и от вярата в доброто и светлото начало у хората. Идейният проект е дело на д-р Николай Иванов. Желанието му да види страната си огряна от радост, позитивизъм и разбирателството го вдъхновява и той възлага на художника Валери Добрев да нарисува картина посветена на България, която да се превърне в своеобразен инструмент за промяна на негативните нагласи у народа ни и да внесе светлина в копнежа за щастливо бъдеще на прекрасната ни родина.

Валери Добрев рисува космически картини, в които вплита древен светлинен код за трансформация на съзнанието. В картината присъстват цветовете на българското знаме, което само по себе си представлява енергиен код, чрез който ние се идентифицираме, в световната палитра от нации. Единението на небесната духовна сила в бяло и земната творяща енергия на проявлението в червено, представляват обединение на духа и материята в сърцето, на женски силует, символ на възраждащия се принцип на божествената женственост, който проявява формата, който дарява любов, който разгръща златната роза на мъдростта - ухание на българското злато. Сърцето на България се разгръща върху зеления цвят на трибагреника, бележещ тишината, мъдростта и покоят обитаващи свещеното пространство на сърцето. В тъканта на картината са вложени и символите, с които се представят седемте чакри, както и светлинен код трансформиращ вибрационните честоти от земните и физически проявления към духовните божествени селения. В спираловидното разгръщане на този код е вложена идеята за безкрайната божествена еволюция в хармония с природните закони и принципа на изобилието, радостта и баланса. Вечната спирала, съдържаща се и в нашата ДНК и във всяка проявена физическа форма се разгръща в най-прекрасната сбъдната мечта за добруването на България и нейните синове и дъщери. Силуетът на жена е стъпил върху планетата и с това създателите на картината споделят и своя призив за единение между всички народи, обединение в името на човешкия дух и безкрайната еволюция, творяща в светлината на едно осъзнато бъдене, разгръщащи се в зората на епохата на Водолея, който развенчава стремежа към конкуренция и разделение и въздига порива за единство, братство и всеобща любов по цялата Земя. Нека обикнем себе си, народа си, страната си толкова силно, че да видим тази любов оглеждайки се във всички народи на земята.
Нека Бог осветява пътя ни с мир, любов и благодарност!

Милка Кьосева /Синя Пеперуда/

От днес 21.12.13 всеки един човек , който желае да отвори сърцето си получава подкрепата на Божествената светлина и Земната сила. Достатъчно е да визуализираме картината "Сърцето на България" и силата е в нас. Тази сила е Хармония, Любов, Радост и разтваряне в сърцето. Сигурна защита от всякакви негативни вибрации. Ще получите спокойна увереност, че се движите по пътя, който иска душата ви. Розата символизира България, чиято съдба държим в нашите ръце!

д-р Николай Иванов
 

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments