Сен Жермен – Мощен инструмент за Възнесение



Мелин публикува този инструмент (ченълинг от 2012) под трите стъпки:





 Мощен инструмент за Възнесение - Май 2012г.

Сен Жермен чрез Мелин Лафонт

Скъпи мои, Днес ще обсъдим инструментите, които можете да използвате за Възнесение. Ще ви дам мощен инструмент под формата на моя красив и изключително силен Виолетов Пламък. Първо и преди всичко: от първостепенно значение е винаги да създавате силна връзка преди да започнете с процеса на канализиране или метода познат като Таук. Предлагам ви да използвате инструмента, който получихте от Архангел Михаил, чрез ченълинг от Рон Хед:


Този инструмент предполага мощен начин винаги да бъдете защитени и благодарение на него, можете да избягвате всякаква нежелана намеса. След създаването на тази защита можете да използвате моя Виолетов Пламък, за да се пречистите и подсилите. Просто визуализирайте стаята, в която се намирате, както и себе си, напълно потопени в този мощен Виолетов пламък и изчистете всичките ви полета, всичките ви низши тела и чакри.

Изчистете чакрите си една по една, както и състоянието си: „Декларирам, че АЗ СЪМ Всемогъщия Виолетов Пламък на Сен Жермен. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ. АЗ СЪМ Божествен и спокоен. АЗ СЪМ всемогъщия господар на себе си и АЗ заявявам, че АЗ се Възнасям и се превръщам в мой Възнесен Учител. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ Божествена Любов, съществуваща като чиста и безусловна Любов. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ своя всемогъщ Учител от Светлината и Любовта. Сияй през мен всемогъщи Виолетов Пламък от АЗ СЪМ Виолетовия Пламък на Съвършенството и Чистотата. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ завършването на мен в цялата Любов и Чистота. АЗ СЪМ, АЗ СЪМ, АЗ СЪМ Всичко, Което Е.”

Това е инструмент, който можете да ползвате по време на изчистването на полетата и чакрите ви. Можете да го използвате всеки път, когато медитирате или дори докато отивате на работа. Помага за повишаване на вибрацията ви и за запазване на съществото ви чисто от всички ниски енергии, които ви бомбардират в ежедневния живот. Виолетовият Пламък е много мощен инструмент за ползване във всякакви ситуации, както всички други цветове, познати с тяхната употреба. Така че използвайте моя Виолетов Пламък колкото често желаете, защото той е ваш също. Повикайте мен и моя Виолетов Пламък всеки път когато се нуждаете от изчистване и засилване, Аз ще бъда до вас.

Мое желание е да ви служа, и ви обичам всички. Силен съм в услугите си, които ще станат очевидни, като силния Виолетов Пламък. Ние винаги ще сме на вашите услуги, когато се нуждаете. Имайки предвид това, Аз очаквам следващата ни среща, тъй като нашата взаимна връзка става все по-силна всеки път.

Намасте. Аз съм Сен Жермен.

Послепис: Това е особено добър инструмент за души в началото на пробуждането си.

Източник

Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments