Седмично послание на Хиларион 29 декември 2013 – 4 януари 2014г.


Възлюбени,

Има много хора на планетата сега, които са гледали и ще продължават да гледат дълбоко в себе си, за да могат да се срещнат с всеки скрит аспект на тяхната същност; за да приемат и обикнат прямо и честно, без отричане, всичките си аспекти. Именно желанието им да се изправят срещу това, което е останало скрито в тях, за да балансират, хармонизират и да стигнат до развръзка, която сега помага на всеки човек да постигне цялост, а това ще улесни дълбоко усещане за мир и удовлетворение във всичко, което правят и ще донесе радост и щастие във външния им живот. Поговорката, „Каквото горе, такова и долу” ще започне да се разбира в сърцата им, защото външният свят винаги отразява това, което живее вътре.

Много души преминаха през сурови опити да балансират умствените и емоционалните аспекти на тяхната същност, знаейки, че не могат напълно да навлязат в по-висшето измерение, без да са изчистени от мисловните шаблони и вярвания на по-ниското измерение. Това, най-меко казано, е предизвикателно за много от вас. Нося добра новина на онези от вас, които са изпитвали тази дилема. Тъй като планетата прочиства и изчиства векове стара плътност и настъпват земни и климатични промени, става много по-лесно да поддържате равновесие и така енергиите сега помагат на всеки един от вас да освободи и да се отърве от упоритите стари мисловни модели и стари емоционални модели, които ви поддържаха във враждебно състояние толкова дълго време. Всеки човек ще приветства тази помощ и ще намери за много по-лесно да остане балансиран вътрешно и външно.

Важно е да продължите да практикувате заземяване на енергийните си корени в кристалното диамантено ядро на Земята всеки ден, защото това е важно, за да можете напълно да се въплътите тук на Земята с всичките по-висши аспекти на многоизмерното си Същество. Заявете намерението си да се синхронизирате с Висшия си Аз и с Божественото Единство всяка сутрин и практикувайте даване на любов на себе си за няколко минути с фрази като „ АЗ СЪМ сега свързан/а с най-високата октава на моята Същност, която е възможна в този момент” и „АЗ СЪМ чист съд на Божествения Дух”. Често си припомняйте, че сте Същество от Светлина и Любов, което избра да дойде на тази планета през тези времена, за да помогне за закотвянето на космическата Светлина в кристалното ядро на Земята. Това е много важно за Майката Земя, защото и помага да балансира енергиите си и помага да се разпространи Светлината в нея.

Като практикувате това ежедневно, вие помагате на Земята да се роди в Сияйната Звезда, което е нейна съдба и помагате на цялото човечество да се издигне в по-висока честота. Не казваме, че хаосът и безпорядъкът ще спрат да съществуват веднага, но като практикувате това и като поддържате по-висшата си визия за Земята и всички нейни обитатели, вие сте спокойните в бурята, която вилнее в света около вас. Вашият мир ще окаже влиянието си в света около вас. През тези предходни години вие всички работехте върху себе си и сега започвате да осъзнавате, че като правите това, вие сте се поставяли в позициите на лидерство като експерт, който може да владее енергия по мощен и силен начин.

Това, разбира се, води със себе си огромна отговорност и ние сме сигурни и вие също трябва да сте сигурни, че сте преминали през това начинание с ярки цветове. Ако четете това съобщение, вие сте един, който се е доказал, че е достоен и способен да поеме по-голяма отговорност. Сега става по-лесно да се стои в яснота за по-висшата цел на присъствието ви тук на Земята. Ние, вашите братя, сестри и колеги, вървим с вас, когато вие поемате юздите на новата си идентичност. Добра работа, Възлюбени. Бъдете в мир.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/12/29-2013-4-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments