Фармацевтичната и Месната Индустрия - Ръка за Ръка


Фармацевтичната и месната индустрия вървят ръка за ръка и двете заедно печелят десет пъти повече от петролната. Tова е всеизвестен факт, но важното в случая е кой го казва. А в случая това е Умберто Веронези

Умберто Веронези е учен, хирург и италиански политик. Основател е и научен ръководител на Европейския институт по ракови заболявания в Милано. Учен със световна известност и многобройни изследвания и публикации относно туморите и тяхното лекуване...

"По 250 000 долара печелят фармацевтичните мултинационали от всеки един човек, болен от рак в Съединените щати, ето защо дезинформацията (относно вредата от ядене на месо) е умишлена и има за цел да ви разболее, за да се опитва после да ви лекува.

Месото е канцерогенно и е причина за почти всички дегенеративни заболявания - откажете се от него или намалете консумацията му. Често ми задават въпроса поради каква причина хората не са информирани за това, защо лекарите не говорят и защо общественото мнение е точно обратното на това твърдение. В основата на всичко стои погрешната информираност, като се започне от университетите и се стигне до публикациите в научните медицински списания. Университетските преподаватели учат студентите на грешни неща относно храненето, след което самите студенти в бъдеще учат на същото своите ученици и пациенти и така нататък. Най-авторитетните научни медицински списания се финансират от фармацевтичните мултинационали и публикуват само това, което им е позволено или това, което им е препоръчано от тях.

Много лекари и учени, въз основа на многобройни изследвания, голямата част от които потулени, имат ясното съзнание относно ефектите от ядене на месо, но са с вързани ръце. Аз, който съм учен с международна слава, мога да си позволя лукса да кажа истината, но ако го бяха направили те, най-вероятно вече щяха да са безработни.- Хранителната индустрия и фармацевтичната промишленост вървят ръка за ръка, едната има нужда от другата и двете заедно имат приходи, двадесет пъти по-високи от всички приходи на петролната индустрия на цялата планета взети заедно ... следователно не е трудно да разберете, че в основата на цялата тази дезинформация стоят огромни икономически интереси. Ако вземете пред вид, че всеки болен от рак в Съединените Щати носи приходи от 250 000 долара на фармацевтичните мултинационали, ще разберете, че тази дезинформация е умишлена, за да сте болни и да имате нужда от тяхното лечение."

Откъс от книгата: "Verso la scelta vegetariana. Il tumore si previene anche a tavola" - Umberto Veronesi

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments